Şimdi Ara

Nedir bu mf tm atismalari ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar cidden bi yildir su forumda takiliyorum ama sunu farkettim ki mfciler tmcileri surekli kucumsemekte. Milletin morelini motivasyonunu bozmanin anlami ne ?

Not:ben bi mfci olarak bunu sacma buluyorum. Cidden konularn %70 inde bir laf etme cabalariniz var . Tartisma konusu yaratmak icin konu acmadim ama lutfen saygili ve seviyeli olalim birbirimize saygi duyalim. Burda konulara bakarak biseyler ogrenmeye calisiyorum sık sık bunlarla karsilasiyorum cidden yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• unutulmamalidirki gecen seneki ygs 1.si tmcidir.

• Bu durumdada tm de kucumsenicek bi alan degildir .

• Kıskançliktan ışte hocam bu laf atanlar

edebiyat iki dakikalık ezber zaten
    Cografya çalışmassan 22 garantiymis
    Geometri zaten tmciler yapamaz xdxd
    Mat sorunlu tm ler akılları yetmez kii

Yav he he.

• Şaka yaptığınızı düşünüyorum :D Mf ile tm yi kıyaslayıp tm yi daha zor çıkarabilecek kadar aptal olamazsınız. Adamların ezberleyeceği 2 3 ders var altı üstü onuda yapamıyorlar. Mf'de ise hem ezber hem formül hem mantık.
  • Hahaha .. Yarin edebiyt sinavim var ben niye ezberleyemedim iki dakikalik ezberse. Ayyy

• mflerın agrına gıden olay tmde 150 bın olan adam 42 43 mat neti 51 52 edebyt neti ile yıne tmnın en ıyı bolumu olan hukuga ılk 10 bıne cekıp gırebılıyor ama mflerde 70 bın 80 bın olsan tıp hayal oluyor ben boyle konular gordum forumda motıvasyon bozmak adına yok 70 bın olan adamın onunde mfler var kazanması zor fılan mflerde hukuk secıcek fılan dıye boyle bır konu gezınıyor forumda bu aralar

ayrıca tmyim ama mf mı tmmı sozel bolummu daha zor dersenız ben sozel derım keske 9.sınıfta eskı zamanlarda mf secseymısım dıyorum cunku paragraflara kafam hıc almıyor sevmıyorum yorumlama sorularını ama versınler bana matematık geometri tum sınav matematık geometrı olsun keyfıme dıyecek yok bana gore sayısal dersler cok kolay gelıyor zaten ygs denemelerımde turkce 33 34 dogru 6-7 yanlıs sosyal 32 33 dogru 6-7 yanlıs mat 37 38 dogru 1-2 yanlıs fen 13 14 dogru 4-5 yanlıs gelirdi asıl ezber olan dersler bence sayısal dersler cunku hep sorular kalıp hep aynı sorular tekrar edıyor ezberleyen calısan yapıyor rahat bır sekılde ne ıse yaramadgını ogrenmeden ınek gıbı otrup ezberleyıp soruları cozuyoruz baska bısey yok ama sozel sorularda ısın ıcıne yorum katıyorsun ucu acık sorular vs vs bana bu zor gelıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlxattack -- 17 Nisan 2014; 1:47:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir mfci olarak soyluyorum tm ninde kndine gore bi mantigi var ve ezber olarak agir .
    Belki tamam mf daha zorlayici olabilir ama tmleri kucumsemenin anlami yok .

• Işte beyler aynen 2-3 ders var ezberleyecegimiz insaf değil mi?

Olum gidin lan allah aşkına

• quote:

Orijinalden alıntı: firating

Şaka yaptığınızı düşünüyorum :D Mf ile tm yi kıyaslayıp tm yi daha zor çıkarabilecek kadar aptal olamazsınız. Adamların ezberleyeceği 2 3 ders var altı üstü onuda yapamıyorlar. Mf'de ise hem ezber hem formül hem mantık.

tm daha zor diyen mi oldu? her bölümün kendine göre zorluğu var neyin kafasını yaşıyosunuz ya? sana zor gelen bana kolay gelir, bana zor gelen sana kolay gelir. siz burda tmcileri veya sözelleri küçümseyince onlar zekalarından bir şey kaybetmiyorlar. siz seviyenizi ortaya koymuş oluyorsunuz. hadi arv.
  • ya hocam sen aklı başında insansın bırak uğraşma şu zındıklarla edebiyatta burunlarının dikine asfaltı yiyince görecekler
  • abi hepsi değil de bu tmlerin bazıları var ki hakikaten ağır gerizekalı. geçen bi tanesi yine cıkmıs "sayısallara ben iş vercem, kapımda iş dilenceniz" diyodu. gelir gene, bi de şu mat geo 37 38 yapan, soruları sadece ezberleyip ne işe yaradıgını bilmeden çözen bir arkadaş var ki, trolün bayrak taşıyanı. kardeş sen o soruları çözmenin ne işe yaradıgını bile anlayamadıysan bırak hiç ugrasma zaten, kal sen tmde
  • mf ciler egolarını tatmin ediyolar

ezberle alınır diyen kendilerini süper zeka sanan mf ciler istemsizce gülüyom
    valla ezberle 35+ net alınır sanıyolar :D puan değilde başka bişey alacakları kesin puhaha :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreozcan38 -- 17 Nisan 2014; 11:11:47 >
  • Konuşup dursunlar bir iki ezberlerle zor alınır edebiyattan 40 ve üstü net
    Kendileri fen konularında zorlanıyorlar kafa basmıyor sonra tm kolay diye laf atıyorlar

Yazık la kimin çocuklarıysa

• fen lisesindeki bir tmci olarak yorum yapmam sanirim yanlis olmaz arkaslar bana kalirsa insan sevmedigi derste zorlanir ben 9 dan beri fizikten nefret ederim o yuzden yapamiyorum fiziki ha cok mu zor fizik hayir. Edebiyatida cok seviyorum ve ilk edebiyat denememde 52 net yaptim yani isin asli tm kolay mf zor gibi bir sacmalik yok bizzat sinif arkadasim turkiye 600. oldu ygs de 11 de edebiyattan 30 zor aliyodu yazililarda.

• fen lisesindeki bir tmci olarak yorum yapmam sanirim yanlis olmaz arkaslar bana kalirsa insan sevmedigi derste zorlanir ben 9 dan beri fizikten nefret ederim o yuzden yapamiyorum fiziki ha cok mu zor fizik hayir. Edebiyatida cok seviyorum ve ilk edebiyat denememde 52 net yaptim yani isin asli tm kolay mf zor gibi bir sacmalik yok bizzat sinif arkadasim turkiye 600. oldu ygs de 11 de edebiyattan 30 zor aliyodu yazililarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: teruzor

abi hepsi değil de bu tmlerin bazıları var ki hakikaten ağır gerizekalı. geçen bi tanesi yine cıkmıs "sayısallara ben iş vercem, kapımda iş dilenceniz" diyodu. gelir gene, bi de şu mat geo 37 38 yapan, soruları sadece ezberleyip ne işe yaradıgını bilmeden çözen bir arkadaş var ki, trolün bayrak taşıyanı. kardeş sen o soruları çözmenin ne işe yaradıgını bile anlayamadıysan bırak hiç ugrasma zaten, kal sen tmde

burada bana bır gonderme yapmıssın galiba laflarına dıkkat et kocum neyin ne işe yaradıgını bizde biliyoruz ezber lan işte ezber ders neyını kabullenemıyorsun ki sözel dersler agır yorum ıcerır ver sozel bır adamın elıne mat problemını daha guzel yorumlar cozer ıntegral alan hacım hesabı gundelık esyanın hacmınde kullanılıyr mantıkla elektrnkj esya devrelerı 1 01 10 vs vs yapılır bız bunları mı ogrenıyoruz yada bana dıyorsunda sen soruları cozerken bunları da becerebılıyormusun matematıgın asıl nımetlerınden faydalanabılıyormusun? matematıkte mantıgımızı kullandıgımız kısım ygs matıydı orada pratık dusunmeye tesvık edıyordu ayrıca netımın 37 38 oldugunu nereden cıkardın? sen nereden bıleceksın mat geoda kac net yaptıgımı? kabul etmelısın kalıp kalıp soruların cozunumunu ezbere kos kos yapıyoruz işte asıl ezber ders olan kısım sayısal kısım ezberle formulu yaz soruda yerıne coz gıtsın sen bana gıdıp fızık cozdun dıye ultra zekımı oldun sımdı ahaha :D lan tanıdıgım var turkıye 700.su mfden aselsanda calısıyor su an asıl ıse yarıyan bılgılerı ıs hayatımda unıversıtede ogrendım lıse matının fızıgının vs vs hıc bı faydası yok kös kös ezber dıyor sadece ezber bu sayısal dersler dıyor hıc bır ıse yaramadan yapıyoruz dıyor asıl ıse yarıyan kısmını unıversıtede ogrenmeye basladık dıyor o bıle kabul edıyorda sen ne otuyorsun burda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dlxattack -- 17 Nisan 2014; 12:06:30 >

• dlxattack D kullanıcısına yanıt
    ağzına sağlık kardeşim fena konuşmuşssun

250 den fazla yazr ve eseri ezberlenmesi kolay sanıyolar , mat yapan adam paragraf sorularında neden cakıyor çünkü yorum yapma gabiliyetleri düşük
    dayanıyolar makine gibi çözüyolar tamam çözünde yorumla çözmek ayrı soru kalıbını öğrenip aynı işlemi onda uygulama ayrı
  • Tamam tamam tm 10 numara hadi gidin ezber yapın şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: emreozcan38

ağzına sağlık kardeşim fena konuşmuşssun

250 den fazla yazr ve eseri ezberlenmesi kolay sanıyolar , mat yapan adam paragraf sorularında neden cakıyor çünkü yorum yapma gabiliyetleri düşük
    dayanıyolar makine gibi çözüyolar tamam çözünde yorumla çözmek ayrı soru kalıbını öğrenip aynı işlemi onda uygulama ayrı

işte bende bunu diyorum kardeşim tarafsızca konusuyorum yanı tmyim matematıgı geometrıyı daha cok sevıyorum bana daha kolay gelıyor ve cunku ezber bısey yapıyoruz yorum katmıyoruz pek bana daha kolay gelıyor cunku bıze asıl cozum yolunun faydasını ogretmıyorlar ne ıse yarıcagını ogretmıyorlar bu bılgılerın sadece kalıp kalıp soruları soru bankasından defalarca cozup ezberlıyoruz ne ıse yaradıgını anlamadan ama sozel sorularda yorumunu cok katıyorusun işte o ısi cıkmaza sokuyor bence

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.