Şimdi Ara

Nedir bu mf tm atismalari ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yorum katarken cok geniş görmen lazım kendi bakış açına göre ele alıyoruz bazen farkında olmadan yani kendi adıma konuşayım bu yüzden bazen yanlış yapabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldays

unutulmamalidirki gecen seneki ygs 1.si tmcidir.

tanıyorum kendisini. aslında tmci değil o. istanbul lisesinde almancadan kaçtığı için okulda tmye geçti:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 17 Nisan 2014; 12:39:07 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • hakkattende tm daha zor diyenler varmış bugüne kadar bilmiyodum böyle bir şey ufkum genişledi sağolun tmciler
  • Ulkemizde matematigi yapayanlara g.zekali diyen bi kitle var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tmciyim bana göre sayısal zor arkadaşların hakkını yememek gerek ama bu öznel bir şey ben tarihten edebiyattan en zor sınavlarda bile 90-100 alırken mfci arkadaşlarım 30-40ı bile zor alıyor tmnin en iyi yanı fkbye ayırcağım vakti mata ayırmak bu arada mfci olup hukuğa gidenler de oluyor ondan laf yapmayın isteyen gitsin tm seçsin madem mf zor herkese başarılar
  • Hepsinin kendine göre zorluğu var.Tartışmaya gerek yok.Herkes kendini kendinle yarıştırmaya ve karşılaştırmaya devam etsin Allah hepimizin yardımcısı olsun.
  • Tmyi sayisal yapamadigi icin secen arkadaslar yuzunden oluyor bu olaylar. İdealistlik zirvasini yemiyoruz artik. Kabul et, yapamiyorum de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözel sayısalın yanında çocuk oyuncağı çünkü söz hakkınız yok
  • Sidik yarışından başka birşey değil ya fen zor ya eşit ağırlık zor, sanki anasını satıyım tmci yeni edebiyat akımı başlatacak veya mfci fizik ile ilgili bir yasa bulacak bilgileri değiştirecek.

• Yav sayisallara bise demeyin gitsinler doktor felan olsunlar mal gibi hayat boyu durmadan calissinlar bizim isimize yarar ahhh sistem ahhh sirf her zaman ahtiyac var ve akilli admin okumica bi meslek oldugu icin poh pphlayip duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vandal135

Yav sayisallara bise demeyin gitsinler doktor felan olsunlar mal gibi hayat boyu durmadan calissinlar bizim isimize yarar ahhh sistem ahhh sirf her zaman ahtiyac var ve akilli admin okumica bi meslek oldugu icin poh pphlayip duruyor.

O zaman hasta olunca o akılsız(!) adamların yanına gitme. Kafaya bak hasta olsa aman doktor bey lütfen burada arkasından konuşur. Tamam kardeş Tm en iyisi daha doğrusu sen en iyisi ve akıllısısın.

Her alanda var ama bu Tm bölümündeki dengesizler daha Bi iyi saçmalıyor

• Ne kadar zeki ve dengeli insanlar var. insan sasiriyor bazen.

• Tsciyim seneye tm olarak başlamış olsamda aklımda hep ts olmak olduğu için matematik kasmadım neredeyse hiç ona rağmen tmde 80 tsde 50binim asıl bu tslerin çektiği ne 80bin ile ts mi geçilir diye yemediğim laf kalmadı :D
  • Edebiyat desen ezber cigrafya desen 4 5 gun calis full.5k olsanda bir ise yaramaz tm

• Bir TM olarak kesinlikle fiziğin,biyolojinin ve kimyanın edebiyat ve coğrafyadan daha zor olduğunu kabul ediyorum fakat mesela 2013 lys neden edebiyattan full çıkaran kimse yokken, fizik kimya biyoloji ve matematikten full çıkaran oluyor her sınavda çünkü edebiyat genel kültürdür bilgidir,ezberdir,yorumdur,edebiyatı yaşayarak öğrenirsiniz sadece bir kitapta yazan formüllerden değil. Edebiyat daha zor değildir fakat edebiyatta full çıkarmak fkb-mat'ta full çıkarmaktan zordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal adam

tmciyim bana göre sayısal zor arkadaşların hakkını yememek gerek ama bu öznel bir şey ben tarihten edebiyattan en zor sınavlarda bile 90-100 alırken mfci arkadaşlarım 30-40ı bile zor alıyor tmnin en iyi yanı fkbye ayırcağım vakti mata ayırmak bu arada mfci olup hukuğa gidenler de oluyor ondan laf yapmayın isteyen gitsin tm seçsin madem mf zor herkese başarılar

bende mf yim ve kesinlikle haklı. asıl sorun şu ki fkb bizi ilgilendiren dersler. bizim sinir olduğumuz şey edebiyat niye görüyoruz? niye o eserleri özellikler biz de ezberliyoruz? tek cevap genel kültür. kimseyi ezemeyiz her şeyin kendine göre zorluğu vardır. ülkenin avukata bankacıya mühendise doktora da ihtiyacı vardır. ama kalkıp da kimse mfden ne olucaksınız demesin, çünkü diyen tmci arkadaşlarım çok. ha bi de evet senin o tarihe ayırdığın vakiti ben pH moment emk hesaplamalarına ayırdığım için 90-100 alamıyorum. ama sorun değil ygs halledilmeyecek gibi değil ve benim gibi çoğu sayısalcının edebiyatının tmciden daha iyi olduğunu görüyoruz... :)))

• ben hep sözel dersleri sevdim kompozisyon yazmayı okumayı türkçeyi severdim tm seçtim hem bu etkili oldu hem de okul hocalarım yüzünden kimya ve fizikten nefret ettim :D anlatamıyorlardı yapıcı değil yıkıcı hocalarımız vardı. salak yerine koymaktan başka bir şey yapmadılar daha bu sene nasıl ders çalışılır bunu anladım :D bunu eğer 9da da biliyor olsaydım hocalara ihtiyacım olmadan kendim çalışır yapardım fkb'yi de :D mf seçer son sınıfta tm'ye dönerdim yine :D çünkü ideallerimi bu bölüm karşılıyor mf seçmek ygs adına işlerimi kolaylaştırırdı sadece :D olay farklı yerlere geldi başlık entry uyumsuzluğu oldu fazlaca niye anlattım bunları bende bilmiyorum :D sadece en saçma bulduğum şey +50 yapmayı kolay sanan mf'ler. şimdi hede hödö diyenler olur iki ezber diyenler olur onları iki ezber yapıp +50 yapmaya davet ediyorum iyi akşamlar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilozdil

Kıskançliktan ışte hocam bu laf atanlar

edebiyat iki dakikalık ezber zaten
    Cografya çalışmassan 22 garantiymis
    Geometri zaten tmciler yapamaz xdxd
    Mat sorunlu tm ler akılları yetmez kii

Yav he he.

En güzeli de bir TM'ci olarak bu lafları söyleyenlere matematiğimle cevap vermek. Bunlar sanıyor ki tmciler hiçbir şeyden anlamıyor mat çözemiyor. Yav he he :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: domuzqribi

quote:

Orijinalden alıntı: samilozdil

Kıskançliktan ışte hocam bu laf atanlar

edebiyat iki dakikalık ezber zaten
    Cografya çalışmassan 22 garantiymis
    Geometri zaten tmciler yapamaz xdxd
    Mat sorunlu tm ler akılları yetmez kii

Yav he he.

En güzeli de bir TM'ci olarak bu lafları söyleyenlere matematiğimle cevap vermek. Bunlar sanıyor ki tmciler hiçbir şeyden anlamıyor mat çözemiyor. Yav he he :)

he yav he görüyoruz matematik öğretmenleri tmcilerden çıkıp bize geldiğinde yuvasına gelmiş gibi oluyolar, bizim zar zor anladığımız yerleri allahım ben bunları tmciye nasıl anlatıcam diyolar

• ayrıca o kadar vaktiniz var yapmazsan ayıp bi de lys fen görseniz nolcak acaba neyse ya vaktim size laf yetiştirmekten daha önemli gene de herkes istediği yere gider inşallah
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.