Şimdi Ara

TM 2k-5k ufak bir siralama degerlendirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hem forumdan hem de kendi cevremden uzun zamandir net analizi yapiyorum kendimde bu aralikta bulundugum icin
    Ayt mat netleri gecen seneye gore 2 veya 3 artacak
    Edebsos netleri gecen seneye gore 1 veya 2 dusecek
    Tyt netlerinin de gecen seneyle hemen hemen ayni gelecegini varsayalim bu aralikta
    Bu denklemin toplaminda 1 veya 2 netlik ayt artisi oluyor yani bu araliktaki kisilerin siralamalarinin 2019x1.2 veya 2019x1.4 seklinde gelecegini dusunuyorum daha kotu gelebilmesi icin bu seneki 12+mezunlarin gecen seneye kiyasla cok daha iyi olmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mantikli bir degerlendirme hocam.

tyt'de bir tık dusecek ama burasi kesin bence.

• x2'ye kadar razıyım, umarım daha fazla oynamaz.Bence de edb-sos geçen seneye göre zordu, özellikle tarih ve coğrafya.
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    tyt netlerinin ben de dusecegini dusunuyorum hocam +30 dkya ragmen tyt netlerinin dusmesiyle beraber siralamalar 2019’a yaklasir
    Bide bu sene coronadan dolayi sinav surecini ve sinav anini olumsuz etkileyecek bir suru faktor vardi eger bu faktorler dusundugum gibi devreye girmisse siralamalar 2018-2019 arasi 2019’a yakin bile gelebilir

• deniz-06 D kullanıcısına yanıt
    yksde yigilma yaratsin diye japonyadan ogrenci ithal ettiysek siralamalar x2 gelebilir hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 16 Temmuz 2020; 16:40:1 >
  • up

• OBP’si 63 olan birisi sizce bu aralıkta çok oynar mı¿

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • toplam puanina bak hocam. sana 1200 civari gelmisti sanirim.en kotu 2 kati geriye atsa bu sene 2400 olur

• hocam size katılıyorum yakınımdaki çoğu kişi tyt netlerini düşürmüş ben 2k-5k arasısıralama olarak 1.4-1.5-1.6 bekliyorum hayırlısı olsun
  • Hocam yerlestirme puanin onemli obpnin etkisi gecen senelerle ayni yani obpden dolayi bir sorun yasamazsin

• TcBatuhan71 T kullanıcısına yanıt
    tyt netlerinin gecen seneye gore dusecegini ben de dusunuyorum ama ne kadar dusecegi onemli aytdeki total 1 veya 2 netlik artisi dengeleyebilirse siralamalar 2019’a benzer gelir

• Mantıklı hocam

2k dan geriye kalan kısım için de geçerli olmaz mı bu durum yoksa daha farklı mı olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mastiff55 M kullanıcısına yanıt
    1k-2k arasinda da durum cok farkli olmaz hocam yigilma daha az olur siralamalar 2019x1.2 veya 2019x1.3 gelebilir

• Bence mantıklı gözüküyor hocam. Ben geçen seneye göre 2-3k aralığındayım yine de kendimi 8 9lara hazırladım

• quote:

Orijinalden alıntı: kayıpSStaburu

Bence mantıklı gözüküyor hocam. Ben geçen seneye göre 2-3k aralığındayım yine de kendimi 8 9lara hazırladım
    hocam siz kendinizi hazırlamamışşınız bildiginiz yeni sıra oluşturmuşsunuz burda 4x olursa 50klarda 6x olur :) sırası gelir 300k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TcBatuhan71 -- 16 Temmuz 2020; 20:3:31 >
  • kayıpSStaburu kullanıcısına yanıt
    2010’dan beter gelebilecegi gercegini sinav aciklanana kadar unutmamak lazim hocam en dogrusunu yapiyorsun yine de tavsiyem 20k-30k’ya hazirlaman kendini 8-9 cok iyimser olmus

• Kötümser değil
    Gerçekçiyiz

• Hocam ilk 200 hakkında yorumlarınız neler

• hocam o sıralamaları kestirmek çok zor mesela ilk 200 için 2019'da 2018'den daha iyi gelmişti(2019'da hamda 103'üncü olan arkadaşım 2018'de daha gerideydi.) fakat şunu söyleyebilirim orayı belirleyecek olan tyt netlerinin geçen seneye göre nasıl değişeceği olur ayt netlerinde değişme olmaz.bence tyt netleri bir tık düşecek bu yüzden ilk 200 2019'dan 15-20 kişi oynatacak şekilde iyi gelecek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.