Şimdi Ara

Nedir bu mega ultra vs vs çözünürlük?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben led lcd araştırıyorum kendim için ama bu ultra mega vs vs konstrat olayı kafamı karıştırıyo şimdi 10000000:1 lik bir cihazmı iyidir yoksa mega yada ultra mı?
    yoksa bu kafa karıştırıcı bir düşük konstratı yüksek fiyata satma sitilimidir?Bi kaç yerde okudum ama tam anlamadım gerektiğinde mi artıyomuş neymiş ama garip geldi bana biraz yardımlarınızı bekliyorum çok tşk

• eeeee yok artık kimse yok mu bilen?
  • Arkadaşım bunları genelde samsung yapar.Belirli bir konstrat değeri vermez.high konstrat diye sattıkları tvlerde 60.000 de vardı 200.000 de.Satış elemanlarına da sorduğunuzda değişik değerler verirler.Pazarlama strajesidir.Neye göre ultra??Ben sorduğumda ultra için 200.000 den yüksek demişlerdi.Sen sen ol aldığın tvnin konstrat değerini bil...
  • kafanızı ozellikle karıştırmak icin koyulan terimlerdir..uzerinde durmayın..
  • bu değerlerde bir standart yoktur ,hepsi kendince bir yöntem belirleyip milyonlar mertebesinde satış amaçlı değerler sunmaktadır...Bu değerlere çok takılmayın.
  • Bende merak ettim şimdi. Mega kontrast?
  • 1:10000000 iyimi bunlara göre kötümü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 milyon kontrast hangi tvlerde var ki????
  • kayserili mantığı eşşeği boyayıp boyayıp satıyolar işte fazla takılma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersanturk

10 milyon kontrast hangi tvlerde var ki????

LG LE8500 de falan 9000000:1 o tv mesela yeni çıkan LG ler öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: caution

kafanızı ozellikle karıştırmak icin koyulan terimlerdir..uzerinde durmayın..

uzun lafın kısası, budur ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PERİSKOP -- 27 Ağustos 2010; 15:07:37 >
  • tamamen karmaşa bu kontrast olayı. en iyisi gözle görüp karar vermek. çünkü birinin 100 000 kontrastı diğerinin 200 000 kontrastından iyi olabiliyor. çünkü denildiği gibi her marka kendi kafasına göre bir standart belirlemeden ölçüm yapıyor. bence de takılmamak lazım.
  • Böyle mega ultra gibi salama değerleri trde kullanabilirler ama abd deki tüketiciyi koruma kanunları gereği değerler açıkca yazılmalı ve orda yazılıyor da.

Aşağıdaki samsungun abd sitesinde samsung led tv serilerinin kontrast değerlerini görebilirsiniz.

http://www.samsung.com/us/consumer/tv-video/televisions/led-tv/index.idx?pagetype=subtype
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.