Şimdi Ara

Nedir bu kadınlardaki erkeksi olma merakı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
4.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle yabancı ünlü kadınlarda var bu, kimi otobanda arabayla hız yapmayı seviyor, kimi kickboks yapıyor, kimi saçının yarısını kazıtıyor (Demi Lovato'ya çok yakışıyor o ayrı!) Nedir bu Allah aşkına? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi granturismo3 -- 17 Ekim 2014; 20:46:15 >

• Sadece erkekler mi hiz yapiyo ?
  • Kadın gay ı onlar
  • Bizden daha erkeksiymişler la.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JUSTTMAX

Sadece erkekler mi hiz yapiyo ?

Yüzde 99 erkekler yapıyor
  • Benimde sacim kadin gibi uzun ama kadin mi olmak istiyorum yoo sanane kardesim isteyen istedigini yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lutufi123

Benimde sacim kadin gibi uzun ama kadin mi olmak istiyorum yoo sanane kardesim isteyen istedigini yapar

Böyle kadınlardan nefret ediyorum ama benHakan Kakız bile bu tür kadın(!)lardan daha kadınsı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi granturismo3 -- 17 Ekim 2014; 20:33:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: granturismo3

quote:

Orijinalden alıntı: lutufi123

Benimde sacim kadin gibi uzun ama kadin mi olmak istiyorum yoo sanane kardesim isteyen istedigini yapar

Böyle kadınlardan nefret ediyorum ama benHakan Kakız bile bu tür kadın(!)lardan daha kadınsı

Alıntıları Göster
    sanane ayol

• "erkeksi" yi hızlı hızlı tekrarla, merak ettikleri orda saklı.
  • Ben sormuştum nedenini, o duyguyu yaşamak istiyorum demişti, hatta maça bilet aldım dedi sonrada. Bende iyi git dedim o zaman yaşatırlar sana o duyguyu tribünde merakını gidermiş olursun demiştim , kitlenip kalmıştı cevap vermedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

"erkeksi" yi hızlı hızlı tekrarla, merak ettikleri orda saklı.

Dediğinden hiçbir şey anlamadım, ne demek istedin???
  •  Nedir bu kadınlardaki erkeksi olma merakı?

Bu kadın bu saçın yakıştığı nadir istisnalardan bence. Buna lafım yok, çok güzel duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Ben sormuştum nedenini, o duyguyu yaşamak istiyorum demişti, hatta maça bilet aldım dedi sonrada. Bende iyi git dedim o zaman yaşatırlar sana o duyguyu tribünde merakını gidermiş olursun demiştim , kitlenip kalmıştı cevap vermedi

kanka yalnız o an kızın suratının halini görmek çok güzel olurdu muhtemelen şok geçirmiştir

• quote:

Bu kadın bu saçın yakıştığı nadir istisnalardan bence. Buna lafım yok, çok güzel duruyor

Önceki hali daha hoştu be. Bu tarz kızlar çok hoşuma gidiyor
  • İstediklerini yaparlar sanane kardeş neden erkeksi olmaya çalışmakla suçladın anlamadım. Bir erkek küpe takınca kadınsı mı olmaya çalışıyor sence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcayipKuark

quote:

Bir içim su resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: emure

İstediklerini yaparlar sanane kardeş neden erkeksi olmaya çalışmakla suçladın anlamadım. Bir erkek küpe takınca kadınsı mı olmaya çalışıyor sence?

Bana göre öyle, ben çekemiyorum abi benim yapmaya cesaret edemediğim şeyleri yapan kadınlara
  • kıyamet alameti iste erkekler kadınlar gibi olacak kadınlarda erkekler gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaNq3rB0y

kıyamet alameti iste erkekler kadınlar gibi olacak kadınlarda erkekler gibi

Katılıyorum hocam, ben bile şu bahsettiklerimden daha kadınsıyımdır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AcayipKuark

quote:

Bir içim su resmen

Tam aşık olunacak kız. Böylesini bulursam evlenirim direk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcayipKuark -- 18 Ekim 2014; 0:57:07 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.