Şimdi Ara

Nedir bu iphone çılgınlığı ya?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
1
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün birisinde gördüm adam benim gibi ayakta gidiyordu. Bineli 10 durak geçti elinde iphone kafasını bir kez bile kaldırmadı. Ne var bu iphonun içinde anlamadımki bi ben göremedim

• Bende xperia var içine 2-3 saat marketten uygulama atsam ben de başımı kaldırmadan o durak senin bu durak benim aralıksız oynarım telefonla , biraz da kullanana bağlı adam hiç değilse mesaj at , arama yap , nete gir 3lüsünden başka bişey bilmeyen ayfoncular gibi değilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

Geçen gün birisinde gördüm adam benim gibi ayakta gidiyordu. Bineli 10 durak geçti elinde iphone kafasını bir kez bile kaldırmadı. Ne var bu iphonun içinde anlamadımki bi ben göremedim

Nedir bu iphone çılgınlığı ya?
  • Bende de bazen öyle oluyor bi oyuna daldım mı hiç kafayı kaldırmadan oynuyorum
  • "Bu kadar parayı verdim, herkes görecek!" mantığı.
  • ne yapsın yolda manzaramı seyretsin adam belki forumda dolaşıyor zaman geçiriyor.
  • Bişi yapmıyodum la 2-3 mail gelmiş onları kontrol ediyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nedir Bu CDMA Iphone Olayı yahu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sizene arkadasım ? İstedigini yapar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S3 gibi malzeme kalitesi 0 tasarımı 0 olan bi cihaz aldığınızda size soruyorlarmı? Almayı dusundugum s3 erol testleri ve eldeki verdiği hissiyattan sonra vazgeçtim .Su an Xperia s kullanıyorum şarj olayından memnun değilim kimseye neyi neden aldın diye kimse hesap soramaz para kendinin isterse tuvalet kağırdı niyetine kullanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Bende xperia var içine 2-3 saat marketten uygulama atsam ben de başımı kaldırmadan o durak senin bu durak benim aralıksız oynarım telefonla , biraz da kullanana bağlı adam hiç değilse mesaj at , arama yap , nete gir 3lüsünden başka bişey bilmeyen ayfoncular gibi değilmiş.

neyi var sende xperianın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

quote:

Bende xperia var içine 2-3 saat marketten uygulama atsam ben de başımı kaldırmadan o durak senin bu durak benim aralıksız oynarım telefonla , biraz da kullanana bağlı adam hiç değilse mesaj at , arama yap , nete gir 3lüsünden başka bişey bilmeyen ayfoncular gibi değilmiş.

neyi var sende xperianın

Xperia neo v
  • iphone unyoksa nasıl anlatabilirizki şimdi
  • quote:

quote:

quote:

neyi var sende xperianın

Xperia neo v

onun tipi çirkin geliyo bana sola alıcam ben de yakında
  • Adam iPhone ile oyun oynuyor,mesaj atıyor,internete giriyor diye rahatsız oluyorsunuz.İyice takıntı haline gelmiş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

neyi var sende xperianın

Xperia neo v

Valla sola filan daha çıkmamıştı ben aldığımda , okulda - dersanede tipini beğenmedim diyen hiç çıkmadı valla tasarımı çok iyiymiş , güzel gözüküyo filan dediler çoğu zaman.

Şimdi baktım da sola bi garip , atari kasedi gibi tasarımı var basit xperia neo'ya göre , arc zaten tokatlar tip olarak.

• HTC One X, amacım hava atmak değil ama oyun oyun oynamaktan, internete girmekten vazgeçemiyorum
  • quote:

quote:

quote:

neyi var sende xperianın

Xperia neo v

+2

Telefon da aynı yaptıklarımız da.
  • ben hergün metrobüste yarım saat-1 saat arası süren yolculuğum boyunca iphonedan sevdiğim bir oyun var onu oynarım kafamı kaldırmadan. belki benden bahsediyor bile olabilirsin napayım kardeş hergün defalarca gördüğüm manzaraya mı bakayım yoksa hayattan sıkılmış insanların yüzlerine mi bakam yumuluyom oyun oynuyom vakit geçiyor ne var yaneee
  • Herhangi bir yerde Iphone kullanan gördüğünde dayanamayan tipler sorunludur. Şekil a...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

neyi var sende xperianın

Xperia neo v

Valla sola filan daha çıkmamıştı ben aldığımda , okulda - dersanede tipini beğenmedim diyen hiç çıkmadı valla tasarımı çok iyiymiş , güzel gözüküyo filan dediler çoğu zaman.

Şimdi baktım da sola bi garip , atari kasedi gibi tasarımı var basit xperia neo'ya göre , arc zaten tokatlar tip olarak.

doğrudur kardeş :)
    güzellik görecelidir.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.