Şimdi Ara

Nedir bu Honda Jazz çılgınlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 10-15 gündür bu jazzlara biraz taktım kafayı temiz bir tane denk getireyim alayım diyorum.
    Abartısız söylüyorum bu süreç içinde ilana düşen boyalı değişenli hasar kayıtlı falan farketmiyor hemen hemen her araç aynı gün satılıyor. Favoriye koyuyorum 2 saat sonra bakıyorum araç yayında değil ya da opsiyonlu yazmışlar üstelik 2004-2007 model ve 45-50 civarında anında gidiyor dediğim gibi hepte kazalılar.
    Ben bu kadar kolay satılan bir marka model görmedim hakikaten acayip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2004-2007 jazz'a 45-50 bin lira vermek yerine 2011-2012 mitsubishi colt'a o kadar veririm daha iyi.

jazz kadar içi geniş bir araç. zaten jazz'ın direkt rakibi idi, belki de tek rakibi. jazz'dan birazcık daha az yakıyor. model yılı daha yeni. şunu da söyleyeyim 2005-2007 colt'lar çok daha ucuz. 45-50 bandına 2012 colt bulunuyor. sanırım jazz kalite bakımından (malzeme, yalıtım vs.) colt'tan birazcık daha iyi, bir de performans açısından olabilir. colt'un motoru da şasesi de kasası da jazz kadar sağlamdır.
  • Valla coltu bilmem de bu jazzların inanılmaz hızlı piyasası var tabiki otomatik olanlardan bahsediyorum sanırım cvt şanzımanın namından dolayı insanlar direk alıyor hasar kayıtlı bile olsa
    Forumdan satmayı düşünen varsa bende almak istiyorum.

• bir jazz sahibi olarak bana da biraz abartılı geldi o fiyatlar. benim araç 2012 ve şu an 2 tane "satacağın zaman haberimiz olsun" diyen potansiyel müşteri var.
    şartları zorlayabilirsen 2012 ve üstü kasa bak derim. içi çok ferah ve kullanımı zevkli geliyor bana. o sınıfta ve segmentte başka araç kullanmak isteyecegimi zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Navi

bir jazz sahibi olarak bana da biraz abartılı geldi o fiyatlar. benim araç 2012 ve şu an 2 tane "satacağın zaman haberimiz olsun" diyen potansiyel müşteri var.
    şartları zorlayabilirsen 2012 ve üstü kasa bak derim. içi çok ferah ve kullanımı zevkli geliyor bana. o sınıfta ve segmentte başka araç kullanmak isteyecegimi zannetmiyorum.
    Hocam 50 binden fazla para bağlamak istemiyorum açıkçası bu fiyata da sizinki gibi yeni kasalar imkansız 65-70 falan çekiyorlar sizinkilere. 2004 ila 2008 arası boyalı değişenli 3-5 bin hasar kayıtlılara 45-52 arası fiyatlar var dediğim gibi hemende satılıyorlar gariplik burada zaten.

• çok öneriliyor sağlam araba taş gibi sıkıntı çıkarmaz vs diye. eski model otomatik alınacaksa en ideali budur falan diyenler sürüyle. temizi durmaz dediğiniz gibi iki günde satılır yüksek fiyattan bir de.
  • 2006 modelini 4 sene kullandım. Üst donanım cvt'li idi. Iç hacmi c sınıfı birçok arabadan fazlaydı. Yakıt deposunun ön koltukların altında olması nedeniyle arka koltuklarda mükemmel bir değişkenlik vardı. Bagajida fazlasıyla yeterliydi. Elektrikle kapanan yan aynalar,otomatik klima, direksiyondan vites seçimi gibi zamanının ötesinde bir donanımı vardı. Her ne kadar motorunun canı olmasada cvt'yi tatlı sert kullanınca şehir içinde gayet kıvrak oluyordu. Benim çok severek kullandigim bir otomobildi. Yumuşak karnı cvt şanzıman. Turkiye'de yanlış hatırlamıyorsam 40 bin'de bir sıvısının değiştirilmesi gerekiyor ve özel ve pahalı bir sıvısı var. Alırken ona mutlaka dikkat etmek lazım. Tamiri cok pahali bir sanziman cunku.Birde kapı lastiklerinin altında korozyon oluyordu. Ilerlerse paslanmaya kadar gider malum. Fitiller biraz sıyrilarak kolayca kontrol edilebilir. Bahsettiğiniz rakamlar bu kadar eski bir araba için çok fazla tabi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda jazz neden pahalı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 404NotFounD kullanıcısına yanıt
    yalnız cvt cortlayınca bayağı uğraştırıyor.

colt'ta getrag üretimi yarı otomatik bir şanzıman mevcut. tamiri çok daha kolay ve ucuz. yeni aktivatör tak, yeni debriyaj baskı balata tak yallah

piyasası var diye açıkçası ben eski bir jazz'a o kadar para vermezdim. 14-15 yaşına gelmiş artık. honda'ların fiyatları gereksiz şişmiş bir durumda zaten. 2004 civic'e de 50-60 yazıyorlar ve ne yazık ki alanlar var
  • bunun bir kaç nedeni var
    -araç geniş. dışardan küçük gözükse de içi geniş, ferah.
    -bagajı geniş
    -kullanımı kolay
    -arıza/sorun çıkarmayacak bir araç
    -yakıtı da iyi
    -yağını düzgün aralıklarla değiştirdikten sonra sorun çıkarmayacak bir otomatik şanzıman

e daha ne ister standart bir kullanıcı?
    standart kullanıcıdan kastım şu muhabbetleri yapmayacak kullanıcı:
    -onunla şunu tokatlayamazsın
    -0/100 ü kaç bunun
    gibi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

yalnız cvt cortlayınca bayağı uğraştırıyor.

colt'ta getrag üretimi yarı otomatik bir şanzıman mevcut. tamiri çok daha kolay ve ucuz. yeni aktivatör tak, yeni debriyaj baskı balata tak yallah

piyasası var diye açıkçası ben eski bir jazz'a o kadar para vermezdim. 14-15 yaşına gelmiş artık. honda'ların fiyatları gereksiz şişmiş bir durumda zaten. 2004 civic'e de 50-60 yazıyorlar ve ne yazık ki alanlar var
    Hiç sorma hocam. 2002'de Doblo yerine Honda Civic için anlaşmıştık Hondayla. Bu piyasayla satıp Passat alırdım. Mübarek araba gün geçtikçe kıymetleniyor. Honda piyasası varken VW'nin 2. Elde lafı olmaz. 2003 passat'ın piyasası 30, Civic 50

Nedir bu Honda Jazz çılgınlığı

Jazz'ın bu kasasında bu rengini bençok beğendim. Uzun zaman sonra Fiorino ve Doblo'nun iç mekan rahatlığını ilk kez bu otomobilde hissettim. Focus gibi konsol insanın üstüne üstüne gelmiyor, içi en az Fiorino kadar ferah.

• Şu araca ne dersiniz vites geçişleri falan hissedilir mi geri kaçırma yapar mı sorun yaşar mıyız?

sahibinden.com
    Mitsubishi / Colt / 1.3 / Elegance / Öğretmenden Hatasız Boyasız COLT sahibinden.comda - 708799617
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-ogretmenden-hatasiz-boyasiz-colt-708799617/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: ..Raptor..

Hiç sorma hocam. 2002'de Doblo yerine Honda Civic için anlaşmıştık Hondayla. Bu piyasayla satıp Passat alırdım. Mübarek araba gün geçtikçe kıymetleniyor. Honda piyasası varken VW'nin 2. Elde lafı olmaz. 2003 passat'ın piyasası 30, Civic 50

Jazz'ın bu kasasında bu rengini bençok beğendim. Uzun zaman sonra Fiorino ve Doblo'nun iç mekan rahatlığını ilk kez bu otomobilde hissettim. Focus gibi konsol insanın üstüne üstüne gelmiyor, içi en az Fiorino kadar ferah.

Alıntıları Göster
    Kardeşim de bu renk 2010 model fun+ ishift vardı, Jazz’a en yakışan renk. Son aldığı A180 AMG aracı da bu renk aldı, ona da çok yakışıyor.

İç hacmi gerçekten geniş ve ferah bir araç, kullanması da keyifli. Bu gün 2. el araç alacak olsam, Jazz ilk bakacağım araçlardan birisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 17 Temmuz 2019; 11:54:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 404NotFounD kullanıcısına yanıt
    geri kaydırma yapar, vites geçişleri de cvt'ye oranla hissedilir. cvt'nin de güzelliği bu işte geçiş hissettirmez ve -sanırım- kaydırma da yapmıyor..

bu arada colt'ların da fiyatları uçmuş bütün arabalar gibi çok değil 1.5 sene önce bu temizlikteki colt 40 bin lira idi...

bu ilandaki araba 100.000'i geçmiş, baskı balata isteyebilir (belki, iyi kullanıldıysa problem yok). başka da bir sıkıntı çıkartmaz.
  • bu jazz'ı ben test sürüşünde kullandım. özellikle yol tutuşuna hayran kalmıştım. oldukça tok bir araç, çok hoşuma gitmişti.
  • Merhaba aynı araçtan bende bakıyorum, özellikle 15000 i geçmemiş 2006_2008 arası 45-50 temizleri için çok değil , muhtemelen aynı ilanları fav yapıyoruz benimkilerde satıldı.
    Bu arada bu aracın muadili Toyota Yaris multidrive s dir yani cvt olanı 2013 ler 60 civarına bulunabilir

• Konuyu görünce ilanları biraz inceledim. Çok saçma bir piyasası var.

Bu araç yerine 100 defa Colt alınır.
  • Colt larla çok Joke Machine yapan vardı bir ara. Benim bildiğim performans ağırlık dengesiyle baya performanslı diye biliyorum. Tabi sizin gibi direk colt kullanıcısı değilim zamanında meşhurdu baya oralardan aklımda kalmış.
  • 2004 modelini 1 yıldan fazla kullandım. Eşimin de kullanabilmesi için otomatik ararken bir arkadaşın tavsiyesi ile aldım.

Kullanımı sert değil şehiriçinde yormayan biraraç
    Oturma ppozisyonu yüksek yola hakimsin hissi veriyor
    Çoğu C sınıfı araçtan hem içi hem bagajı geniştir hiç abartısız
    Bayan aracı olarak tercih edilir genelde
    Yakıtı şehiriçinde dahi otomatik olmasına rağmen makuldür.
    Uzun yolda yormaz fazla, konforu idare eder. Uzun yolda çok bir performans beklemeyin.

Piyasası yüksektir ama satarkende zarar etmezsiniz. Benden görüp beğenen bir arkadaş 2005 modelini aldı 2 ay sonra paraya sıkıştığı için satlığa çıkardığı gün elinden çıkardı. Garip bir şekilde kendi piyasası var.

• Uza -00- kullanıcısına yanıt
    o czt olabilir modifikasyona geliyor czt'ler. stock hali 1.5 turbo 150 ps. fabrikasyon kule gergisiyle ve 16 inç jantlarla geliyor. 200 küsür beygir alanlar vardı forumlarda.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.