Şimdi Ara

Nedir bu '' Her Kelimeye Konu Açma '' Saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence siz saçmalıyorsunuz artık.Her gün yok nedir bu mesajım bulunsun saçmalığı,nedir bu bilmem ne dediler geldik saçmalığı.Yahu burası konu dışı.Eğleniyoruz ediyoruz burada.Niye batıyor bu sözler ? Beğenmiyorsan cevap vermezsin olur biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YamYamPokemon -- 24 Şubat 2010; 20:42:48 >

• Selamun aleyküm genç saçmalık dedin geldik
  • Eğlenmek istiyorsan ve aynı mesajları atıp bunlara bakıp bakıp gülüyorsan yerin burası değil.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_78/tt.htm

Hem bu bölümün nüfusuda az iyi olur.
  • selamun aleyküm beyler saçma konu dediler geldik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigit`

Eğlenmek istiyorsan ve aynı mesajları atıp bunlara bakıp bakıp gülüyorsan yerin burası değil.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_78/tt.htm

Hem bu bölümün nüfusuda az iyi olur.

Her mesaja tabi ki gülünmez.Ama bazı yerlere uyuyor.Ayrıca mesajları kendim atıp kendim gülmüyorum merak etme

• ..... varmış dediler geldik.Şimdi bu laf her konuya rahat bir şekilde uyarlanıp koyulabilir bu atılmasını haklı kılmaz.Dediğim gibi bu tür mesajların yeni gereksizlerdir.Hem orda yasakta değil bildiğim kadarıyla.
  • "mesajım bulunsun" un ne kötülüğü var anlamış değilim
    ben sürekli olarak kullanıyorum ve cevaplanan mesajlar kısmında istediğim konuya birkaç tık ile ulaşıyorum diğer türlü yerimlerim 100lerce konu doluyor ve mail aboneliğide edinmiş oluyoruz. diğer geyik maksatlı mesajlar hakkında birşey diyemem ama "mesajım bulunsun" diyenlere laf etmen saçmalıktan başkası değil. Güzel beğenilen konular oluyor takip etmek için veya devamını daha sonra okumak için saatlerce sonuçsuz aramalar ile uğraşmak zorunda bırakacaksan bizi dh sensiz daha güzel olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigit`

..... varmış dediler geldik.Şimdi bu laf her konuya rahat bir şekilde uyarlanıp koyulabilir bu atılmasını haklı kılmaz.Dediğim gibi bu tür mesajların yeni gereksizlerdir.Hem orda yasakta değil bildiğim kadarıyla.

Bu lafın zararı veya kötü yanı nedir ? Beğenmiyorsan cevap vermezsin ?
  • mesajım bulunsun
  • Konu acan arkadaşa sonuna kadar katılıyorum işin acıgı artık belden aşagı oldu herşey. Artı espiri anlayışımız git gide şaçma sapan şeyler kayıyor.

Hı bananemi banane kimse beni ilgilendirmez ama onlar girecekte uygunsuz uygunsuz şeyler yazacak diye bende girmeyecek degilim herkez kendine ceki düzen vermesi şart burası mahallenin ortası degil yüzlerce kişi giriyor git yapacagın seyleri adult sitelerinde yap üyelik al. Tabi genelde ergen cok olduklarıından birşey diyemiyosun sonuçlara katlanıyosun sırf bazı aklı başında adam var diye bazı müdavinler geliyor konu dışına geri boş boş konuşmalar illaha konu dışı diye şaçmalamakmı gerekir size kalmış ;)

4 tane kelime kalıbından oluşu burdaki espiri ve buna gülünmüyo sırf biri bana alıntı yapsın benimde nickim marka degeri yapsın diye umarsızca bi açaba içerisine giriliyo ilginç Artık ekmek aş nick degeri olmuş

Hmm mesajın bulunsun konusuna gelincede abone ol kardeşim senin mailin dolacak diye senin saçma sapan mesajını millet görmek zorundamıdır degildir!.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.