Şimdi Ara

Nedir Bu Hayata Küskünlük Yahu. Ayağa Kalkın!!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
45
Favori
13.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
155 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motive edici bi yazi hocam ellerinize saglik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açık konuşmak gerekirse ne ala senin adına. ama herkesin hayatı, psikolojisi bir değil. sinema tv okuyorum ve başta kaybettim ben. karamsarlık değil gerçeği görme. çünkü insanlar tanıdıkları olduğu için bizim sektörde iş bulabiliyorlar. yabancı dil demişsin; okulum gereği biliyorum ve seneye almanca öğrenmek istiyorum (kredi yetmiyor) aklımda güzel olduğunu düşündüğüm bir fikir var fakat ben bunu yaparsam ne piyasada iş bulurum ne de ülkede yaşatırlar. avrupaya git diyeceksin. haklısın fakat o uçağa binmek bile para. altı aya yakındır çok kötü bir tütün içiyorum ve boğazıma tecavüz edip duruyor. istanbul gibi bir yerde yirmi liraya yapabileceğin şeyler azdır. sabahtan akşama kadar dışarda olduğunu düşün. ders sekiz otuzda başlıyor ve akşam altı otuza kadar devam ediyor. bi hafta önce iki günlük bi iş buldum ve o parayla ihtiyaçlarımı gidermeye çalıştım fakat her şekilde yetmedi. kenara para atın demişsin. hangi parayı kenara atabilirim. dünyayı gezmem, farklı ırktan insanlarla dünya konularını konuşmam gerekirken benim yaptığım işe bak. şu an öğrenci cebinde 84 tlsi yoksa pasaport alamıyor -ki herkesin yurtdışında tanıdıkları da yok- kendimi geliştirdiğimi asla düşünmüyorum. vrda bateri oyunu yaptık gamecon'a gitti fakat ben gidemedim. neden diye düşünmeye gerek yok sebebi malum. telefonum bozulmuştu ve gittim çok cüzzi bir fiyata iphone 5s aldım. işim fotoğraflarla ve videolarla olduğu için bir artı olarak görüyorum fakat sadece instagram için bir artı. bugün bir fotoğraf makinesi almaya kalksan aşağı yukarı 10.000 tl gibi hatta daha da fazla bir fiyata patlar. bunlarla uğraşman gerek, video çekiyorsan kurgulaman gerek. bunlar için de en azında 3.500 - 4.000 tlden başlayan toplama pclerde yapman gerekiyor ki iki üç yıl daha o bilgisayarı kullanabilesin. kimse bana hayat süper falan demesin. hayat parası olana güzel. sanatçı dediğin adamın böyle kaygıları olmamalı (kendime sanatçı dediğim yok) çünkü sadece işine odaklanmalı. ama sen ulan fatura bu kadar geldi ne yapıcam diye düşünürsen bu işler olmaz. ayrıca bana göre mühendislik nasıl bir meslek grubuysa sanatçı da bir meslek grubudur. çok kopuk yazıyorum fakat kafanda toplarsan ne demek istediğimi anlarsın. avrupaya git dersen de hadi uçak biletini vs aldım, nerede barınacağım, ne yiyeceğim belli değil. rahatından ödün vermiyorsun diyorsun ya ben her gün o rahatımdan ödün veriyorum. çok şükür her yerim sağlam ama insanın kafa olarak huzura ermesi gerekiyor ve işin maddi açısından bakarsak paran yoksa o kafanın bir kısmı huzura ermiyor (maddi anlamda diyorum bunu) kimse kimseyi kandırmasın. çevresi olan, imkanı olan bu işi yapıyor. bu kadar basit.

• IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt
    Birbirinizi hiç görmemişsiniz bile ve adam size yardım etmiş, resmen tanrı eli uzanmış bu hayat hikayesinin kimseye faydası olmaz tamamen şansın şansı

Ya ne tanıması ne kendinizi göstermesi yapmayın, tamamen bal bu yani, biz de tanıyoruz bir sürü insan ama faydaları olmuyor olamıyor size denk gelmiş resmen hala ben yaptım ben ettim diyorsunuz, lütfen ya, sanki sadece siz arkadaşlıklar kuruyormuşsunuz siz çabalıyormuşsunuz gibi konuşuyorsunuz veya her sosyal olan uğraşan çabalayan başarıya ulaşır gibi hayata pay biçiyorsunuz yok öyle dünya herkes sanaldan reelden tanışıyor ama denk düşmüyor böyle iyi insanlar veya düşüyor ama işler alakasız oluyor.

tekrar ediyorum o arkadaş olmasaydı siz muhtelemen bir hiçtiniz o olmasa başkası olurdu ya çok kişi tanıyorum felan demeyin baya bi uğraşmışsınız hep kısa süreli işler olmuş ablam dediğinizin işi 9 ay sürmüş örneğin...veya kendi bulduklarınız,

ha bu arada bilgili olmasam kitap okumasam o arkadaş işi önerse bile işe alınmayabilirdim felan demeyin, o zaman ben de size o kadar bilgili ve donanımlıysanız neden o işten önce orda burda süründünüz diye sorarım ve bunun sonu gelmez

kitap okudum kendimi geliştirdim onu bunu yaptım diyeceğinize yatıp kalkıp adama dua edin bence

sizden bağımsız yazıyorum üstünüze alınmayın: hayatınızda şunu unutmayın 2 kişi birbirine tamamen denk olsun aynı okullar benzer ortalamalar ikiside aynı şirkete başvursun biri refli biri refsiz ve 1 kişilik kontenjan olsun, refli olan alınacak tabii ki ve 10 sene sonra bu iki insanı karşılaştırın, işte hayat bu kadar acımasız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 13 Ekim 2017; 4:45:53 >

• Özet

Dünyanın bütün karanlıkları bir araya gelse bir mumun ışığını söndüremez.
  • Hepsini okudum eline sağlık reis

Orijinalden alıntı: SKIPS

açık konuşmak gerekirse ne ala senin adına. ama herkesin hayatı, psikolojisi bir değil. sinema tv okuyorum ve başta kaybettim ben. karamsarlık değil gerçeği görme. çünkü insanlar tanıdıkları olduğu için bizim sektörde iş bulabiliyorlar. yabancı dil demişsin; okulum gereği biliyorum ve seneye almanca öğrenmek istiyorum (kredi yetmiyor) aklımda güzel olduğunu düşündüğüm bir fikir var fakat ben bunu yaparsam ne piyasada iş bulurum ne de ülkede yaşatırlar. avrupaya git diyeceksin. haklısın fakat o uçağa binmek bile para. altı aya yakındır çok kötü bir tütün içiyorum ve boğazıma tecavüz edip duruyor. istanbul gibi bir yerde yirmi liraya yapabileceğin şeyler azdır. sabahtan akşama kadar dışarda olduğunu düşün. ders sekiz otuzda başlıyor ve akşam altı otuza kadar devam ediyor. bi hafta önce iki günlük bi iş buldum ve o parayla ihtiyaçlarımı gidermeye çalıştım fakat her şekilde yetmedi. kenara para atın demişsin. hangi parayı kenara atabilirim. dünyayı gezmem, farklı ırktan insanlarla dünya konularını konuşmam gerekirken benim yaptığım işe bak. şu an öğrenci cebinde 84 tlsi yoksa pasaport alamıyor -ki herkesin yurtdışında tanıdıkları da yok- kendimi geliştirdiğimi asla düşünmüyorum. vrda bateri oyunu yaptık gamecon'a gitti fakat ben gidemedim. neden diye düşünmeye gerek yok sebebi malum. telefonum bozulmuştu ve gittim çok cüzzi bir fiyata iphone 5s aldım. işim fotoğraflarla ve videolarla olduğu için bir artı olarak görüyorum fakat sadece instagram için bir artı. bugün bir fotoğraf makinesi almaya kalksan aşağı yukarı 10.000 tl gibi hatta daha da fazla bir fiyata patlar. bunlarla uğraşman gerek, video çekiyorsan kurgulaman gerek. bunlar için de en azında 3.500 - 4.000 tlden başlayan toplama pclerde yapman gerekiyor ki iki üç yıl daha o bilgisayarı kullanabilesin. kimse bana hayat süper falan demesin. hayat parası olana güzel. sanatçı dediğin adamın böyle kaygıları olmamalı (kendime sanatçı dediğim yok) çünkü sadece işine odaklanmalı. ama sen ulan fatura bu kadar geldi ne yapıcam diye düşünürsen bu işler olmaz. ayrıca bana göre mühendislik nasıl bir meslek grubuysa sanatçı da bir meslek grubudur. çok kopuk yazıyorum fakat kafanda toplarsan ne demek istediğimi anlarsın. avrupaya git dersen de hadi uçak biletini vs aldım, nerede barınacağım, ne yiyeceğim belli değil. rahatından ödün vermiyorsun diyorsun ya ben her gün o rahatımdan ödün veriyorum. çok şükür her yerim sağlam ama insanın kafa olarak huzura ermesi gerekiyor ve işin maddi açısından bakarsak paran yoksa o kafanın bir kısmı huzura ermiyor (maddi anlamda diyorum bunu) kimse kimseyi kandırmasın. çevresi olan, imkanı olan bu işi yapıyor. bu kadar basit.

Selamlar,
    şu konuya yazıln en güzel yazılardan biri.
    Dediklerinde aşağıdan yukarı haklısın. BU olayın aynısını ben üniversite hayatımda yaşadım.
    ailemden gelen para 15 günde bitiyordu kredi bile çekmedim (son 2 sene dayanamayıp 2 yılık ogrenim kredisi çektim) 1 ayakkabı 1 sene, patlayana kadar. her yere yürüme gitmeler yemek yerken basit sandwich vs. hatta ogrenci evinde pişen tek kahvaltılık patates ve yumurtaydı :)

Kuzenim de sinema tv okudu, şu anda bir ajansta sosyal medya hesap yöneticiliği yapıyor.
    Kendisi insan ilişkileri sıfır biriydi. hatta biz kuzenlerinden bile çekinir konuşmazdı. Büyükçekmeceden marmara üni göztepeye giderdi her sabah. sonra ben bunu yanıma aldım gel bende kal dedim. gittiğim yerlere götürdüm (ki ben de cok sosyal biri değilimdir yani) kendi işimde yan iş olunca buna pasladım vs vs. Şimdi düzenli bir hayatı var devam edecek bundan sonrasına kendisi.

Şimdi senin ne iş yapmak istediğini tam bilmiyorum, sinemadan mı devam etmek istiyorsun yoksa sinema problem değil para kazanayım sevdiğim bir işte olsun ama mı diyorsun?

Eğer sinema istiyorsan şimdilik sadece maddi konularda kendine destek olacağın bir işte çalış.biraz para kazan. Aldığın eğitime denk gelen şeyi de spor olarak yap.

Bakın biz gençlikteki en büyük sorun bir şeyin tam olarak yapılması gerektiğini düşünmemiz. Sinema filmi çekme ama instagram için çekilen videoların kolaj olarak yapıldığı birşeyler yapmayı dene. Hem elini geliştir hem de yaptığın işlerle insanlar arasında tanınır ol.Yani twitterda paylaştığın şeyler insanlara ilginç gelsin ve paylaşsın. Bir konuda uzman ol.

Acele etme, çünkü acele kadar insanı ümitsizliğe düşüren birşey yok.
    Gereksiz yere hemen olsun isteriz olmazsa da olmadı diye pes ederiz. Sabır kadar güzel birşey yok. sabreden başarıyor arkadaşım inan bana bu böyle.

Dediğim gibi öncelikle ihtiyaçlarını belirleyelim;

1- Maddi konuda kafandaki takıntıyı çözmek için hafta sonu veya işten sonra bir iş bul ve boş zamanında biraz para kazan. sıradan işler olabilir bu.
    2- maddi sorunu atlatırken sinema tv seviyorsan o işle alakalı küçük işler yap ve internette paylaş ama hiç geri durma ve populer olmadı diye üzülme sürekli paylaş.
    3- tüm bunlarla beraber belki cebine cok para geçmeyecek ama artık eksi de olmayacaksın ve çarklar çalışmaya başlayacak.
    4- Bana şans geldiğinde hazırdım ben, sana da şans geldiğinde hazır olacaksın.

bu anlatıklarım bol keseden sallamak gibi geliyor fakat bu böyle. Gerçekler bunlar. Önceki mesajlarda arkadaşlar bana çakmıştı fakat eğer senin hayatın -1 ise sen 1 birim çalışamazsın yoksa hep patinaj yaparsın. senin 2 birim çalışım 1 birim harcaman (eğlenmek için zaman , para) gerekecek,

çok değil bu şekilde yaparsan üniden sonra işin hemen hazır olur çünkü bunları yaptığında çevre de edineceğin için insanlar bildikleri birini seçme eğilimindedir.

kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Tüm konuyu okudum forum kurardım kısmını okurken konuyu Gun actı sandım :D hocam başarı hikayenizi okurken duygulandığım yerler oldu ben duygusal bi adamım yer yer kendimle benzer yerler okudum yazınızda. Bir konu kafama takıldı 30 a dayanmış üniversite okuyan birisi birşey yapamaz tarzı neden öyle düşündüğünüzü merak ediyorum. 23 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum tekrardan lise 2 den beri bir işte çalıştım bu yaşa kadar üni okurken de çalışıcam. Çalışmak kadar güzel birşey yok ne kadar yorulsan yıpransan da. Tabi yaptıgın işte mutlu olmak şartıyla.

Bu arada konu sahibine şans torpil vs ile biryerlere gelmişsin diyenler olmuş ama konunun teması o şans ayağa gelene kadar ne yaptımdır bence. Yaptığı iyilikler özverili çalışmaları sayesinde çevresi tarafından çalışkan birisi olarak tanınmış ve insanların ona referans olmasını sağlamış. Hayatında hiç bir işte çalışmamışlar da var forumda kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın evinizde oturduğunuz yerde kimse sizin iyi kalbinizi temiz niyetinizi çalışkan kişiliğinizi keşfedemez. Çalışmayı kölelik olarak gören bi çoğunluk var forumda.

Yolun açık olsun kardeşim. Çalışmaktan kaybeden olmaz.
    Ben hep şunu düşünürüm.
    Velevki çalıştım da olmadı? ee ne olmuş dönerim başa. zaten insan ömrünün bir sınırı var

yaşı 30 a dayanmış birinin iş bulması biraz zor. Sebebi şu.

Kurumlarda genelde işe yeni başlangı yaşları 23-27 arasıdır. 30 yaşlarında birinin ilk defa bir işe başlaması çok zor çünkü o yaşlardaki birinin zaten birşeyler ogrenmiş ve yapıyor olması beklenir. 30 yaşında birine iş ogretilmez. (beden işçisi olmak istiyorsanız o ayrı)

Bu yüzden 2 üni 1 doktora vs okudum bana iş verin diyen birinin 30-35 yaşlarında olduğunu planlarsak rahat iş bulacağı tek yer üniversitedir.
    realite bu şekilde.

Çalışan açısından bakarsak 30 yaşında bir kuruma başladığınızda sizin yaşıtınızda müdürler olabileceğini unutmayın. bu sizi psikolojik olarak yıpratabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRFUN4EVER -- 13 Ekim 2017; 9:56:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

quote:

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

quote:

Orijinalden alıntı: kırmızı çekiç

Evin var mı?

Ev almadim henuz. Nakitte kalmanin daha dogru olduunu duaunenlerim. Doviz mevzulari da bunu gosteriyor.

Aileden bir garabtim yok o yuzden tum planimi kendi gelirime ve gelecek beklentime gore yapmam gerekiyor. Yoksa mutsuz olur veya bir şokta problem yasarim. Simdilik kira en akillicasi.

çok mükemmel anlatmışsınız lakin buradaki gençler pek bu tür konuları sevmezler ,onlara hostes koltuğu cam kenarı cinsinden durumlar olursa beğenirler
    unutmadan bu mesajınıza cevap vereyim ;
    ev konusunda çok hatalısınız ,mutlaka 1 (bir) ev sahibi olmalısınız ,çünkü dünya hali hiç belli olmuyor ,kötü duruma düşerseniz hiç değilse eviniz olduğu için sizi bir müddet idare etmenize faydası olur (gerekirse dövizi bozdurup ev alırım mecbur kalırsam diye düşünmeyin ,çünkü bu işler öyle yürümüyor) ,1 (bir) bak dikkat ettiyseniz biri hem yazı ,hemde rakamla yazdım ,nedeni ise bir ev kendinizindir ,birden sonrakilerin kimin olacağı belli olmaz ve bende birden fazla evi doğru görmüyorum (kişiye göre değişebilir tabi)

sizin zorluklar diye anlattığınız yaşantı bizim zamanımızda normal yaşantıydı ,ben 19-20 yaşlarıma kadar dolmuşa bindiğimi hatırlamam ,harçlık diye bir şeyi de bilmedim (benim zamanımda çoğu kişi böyleydi) ,hemen her yere yürüyerek giderdik (çok uzak mesafeler hariç)

19-20 yaşıma kadar sadece 2 defa hastaneye gitmişliğim vardır ,bizim zamanımızda ağır hasta olmadan hastaneye gitmek aklımıza bile gelmezdi

ailemde esnaf ,ticaret ile uğraşan olmadığı için mecburiyetten memurluğu seçtim (bizim zamanımızda memur olmak çok zor değildi)
    düğünümü dahi kendim yaptım

Allah'a sonsuz şükürler olsun hiçbir zaman aç kalmadım (iş nedeniyle mecbur kaldığım kısa süreli açlıklar hariç) ama hiçbir şekilde de zenginlik yaşamadım

ömrüm boyunca 1 ev ve 1 araba alabildim ve ara sıra bazı isyan durumlarına düştüğüm oluyor ama hayatımı zehir edecek kadar görmüyorum

yıllar sonra geriye baktığımda bir çok konuda kendimle gurur duyduğum konular aklıma geliyor ve çok seviniyorum (tabi yaptığım çok kötü işlerde var tabi) ,bu gurur duyduğum konuların başında, elimden geldiği kadarıyla kimseye haksızlık yapmamaya çalışmak ,iftira atmamak gibi insani konular bunlar
    hayat bir nevi rüya gibi bir olay ,gelmez dediğini yıllar sonra geldiğini gördüğün gibi ,kesin gelir kesin olur dediğin bazı şeylerinde olmadığını yaşayarak görebiliyorsunuz

yani gördüğün gibi ben ve benim zamanım insanları sizin çok zor dediğiniz durumları hep yaşadılar ama tek fark biz hepimiz aynı olduğumuzdan fazla üzülmedik ,şimdilerde ise tuhaf bir yaşantı var ;

zengin miyiz ,fakir mi bu konuda bile ne olduğumuzu çözemiyoruz :)
    eskiden yakın çevremiz hariç dünyadan haberimiz yoktu ,o nedenle dünyanın diğer ucunda olan bir olaya üzülme gibi bir durumumuz da yoktu

yani eskiden hayat daha iyi miydi diye sorarsanız ,işin gerçeği bilemiyorum :)
    dediğim gibi garip bir hayat yaşar olduk ,bana rüyadaymışım gibi geliyor :)

Yorumunuz için teşekkür ederim güzel yazmışsınız.
    Ev konusunda fikrim değişebilir ama dünya genelinde ekonomik durumlar ve kırılganlık ileride bir fırsat yaratacak diye düşünüyorum. bu yüzden beklelemedeyim.

Biz ilk okuldayken servis veya anaokulu diye birşey yoktu. eve yürüme gidip gelirdik yaz kış. Hatta bazen belediye otobüsleri bizi bedaa alırdı yağmurlu havada (şimdi öyle birşey yok tabi) onlarca cocuk otobüse doluşurduk ne mutlu olurduk.

Ünivde de onlarca km yürürdük çünkü dolmuş parası bile kıymetliydi. zor zamanlar ama dediğiniz gibi herkes aynı olduğu ve dünyamız dar olduğundan imrenecek kimseyi de göremezdik.

Ben alkol alan birini ilk defa üniversitede görmüştüm. öyle düşn :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Vagrant

Birbirinizi hiç görmemişsiniz bile ve adam size yardım etmiş, resmen tanrı eli uzanmış bu hayat hikayesinin kimseye faydası olmaz tamamen şansın şansı

Ya ne tanıması ne kendinizi göstermesi yapmayın, tamamen bal bu yani, biz de tanıyoruz bir sürü insan ama faydaları olmuyor olamıyor size denk gelmiş resmen hala ben yaptım ben ettim diyorsunuz, lütfen ya, sanki sadece siz arkadaşlıklar kuruyormuşsunuz siz çabalıyormuşsunuz gibi konuşuyorsunuz veya her sosyal olan uğraşan çabalayan başarıya ulaşır gibi hayata pay biçiyorsunuz yok öyle dünya herkes sanaldan reelden tanışıyor ama denk düşmüyor böyle iyi insanlar veya düşüyor ama işler alakasız oluyor.

tekrar ediyorum o arkadaş olmasaydı siz muhtelemen bir hiçtiniz o olmasa başkası olurdu ya çok kişi tanıyorum felan demeyin baya bi uğraşmışsınız hep kısa süreli işler olmuş ablam dediğinizin işi 9 ay sürmüş örneğin...veya kendi bulduklarınız,

ha bu arada bilgili olmasam kitap okumasam o arkadaş işi önerse bile işe alınmayabilirdim felan demeyin, o zaman ben de size o kadar bilgili ve donanımlıysanız neden o işten önce orda burda süründünüz diye sorarım ve bunun sonu gelmez

kitap okudum kendimi geliştirdim onu bunu yaptım diyeceğinize yatıp kalkıp adama dua edin bence

sizden bağımsız yazıyorum üstünüze alınmayın: hayatınızda şunu unutmayın 2 kişi birbirine tamamen denk olsun aynı okullar benzer ortalamalar ikiside aynı şirkete başvursun biri refli biri refsiz ve 1 kişilik kontenjan olsun, refli olan alınacak tabii ki ve 10 sene sonra bu iki insanı karşılaştırın, işte hayat bu kadar acımasız

Hocam siz çok kişiyi tanıyorsunuz faydası olmuyor ise bu kişiler sizde işe yarayacak birşey görmediğinden veya size karşı bir garantör olamadıklarından olmasın.

hep karşı tarafın eksikliğinden bahsediyorsunuz fakat siz kendinizi bir değer edecek olarak görüyor musunuz?
    Insanlar size destek olsa başım ağırır diye düşünüyorlar mı?

Ya da siz karşıdakine güven verememişsiniz samimi değilsiniz belki de.

Önceki işin 9 ay sürmesi zaten bilinen birşeydi.

Ama ben konuya şu şekidle baktım.

Sen ve bana bu teklif olsaydı ben kabul ederdim sen ise 9 ay iş mi olur sonra kapı dışarı ben kabul etmiyorum derdin.
    Ben 9 ayda insanları tanımayı ve çevremi büyütmeyi daha farklı işler ogrenmeyi kasardım. Sen ise o zaman zarfında hala uzun iş arıyor olurdun.

Bu böyle devam eder. Benim bahsettiğim konular bunlar. Sen ise hiçbirşey yapmayıp yarabbi şans ver diye dua edeceksin.

Dua el açarak yapılmaz, Birşeyleri yaparsın ve bu işin başarısı için dua edersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurmsq

Hangi sirket bu. Pozisyonun nedir

Şirket ismi vermeyeyim fakat yabancı bir elektroni ithalat ihracat firması.

Satış pazarlama grubunda ürün müdürüyüm.

MSI MAG X570 Tomahawk Wi-Fi | Ryzen 7 5700X3D | 2x16GB Corsair Vengeance LPX 3600CL16 | XFX RX 6800 XT Speedster Swft 319 | 2TB Corsair MP510 | 6x Arctic P12 PWM PST | Reeven Hans | Phanteks P400A | be quiet! Pure Power 11 BN297 500W | AOC 24G2U | HyperX Alloy Origins Core Red | Logitech G305
  • O değil de herkes torpil torpil demiş yaw hiç mi duymadınız network diye? Çevrenizi genişletin diyor adam.

MSI MAG X570 Tomahawk Wi-Fi | Ryzen 7 5700X3D | 2x16GB Corsair Vengeance LPX 3600CL16 | XFX RX 6800 XT Speedster Swft 319 | 2TB Corsair MP510 | 6x Arctic P12 PWM PST | Reeven Hans | Phanteks P400A | be quiet! Pure Power 11 BN297 500W | AOC 24G2U | HyperX Alloy Origins Core Red | Logitech G305
  • quote:

Orijinalden alıntı: StG 44

Kardeşim sürekli abi abla demişsin fetöcü müsün nesin.

Ahahah ya ben onu da dusundum de. Buyuklerim demek gelmedi icimden. :D

Orijinalden alıntı: bluetsman

Çok güzel yazmışsın, lakin kader faktörünü.de hesaba kat bazen ne yaparsan yap olmaz

Kader konusunda yanlış bir inanış var bana göre.Bu yanlış kader inancı insanları ne yaparsak yapalım olmazsa olmaza iter.
    Kader sizin yaptıklarınıza karşı hayatın size verdiğidir. hiçbirşey yapmazsanız hiçbir şey alamazsınız.

Orijinalden alıntı: Morty Smith

Ne diyeh ben şerefsizim mi diyeh?

Editlemeden önce görmedim mi sanıyorsun

yaşım şuan 28 biraz ilerliyor yaşım 1 2 sene öncesine kadar çok gamsız yaşardım sorunlar dertler beni düşürmezdi kolay kolay ama şu 5 aydır yaşadıklarım ciddi anlamda zorluyor beni o yüzden yazdıkların tek tek ilgimi çekti çünkü birebir aynı şeyleri yaşıyoruz nerdeyse umarım o güzel günleri görmek bizede nasip olur elimden geleni yapıyorum kovalıyorum öğreniyorum ancak "ingilizce" kafamın içi o kadar dolu ki tek bir kelime bile alamıyorum şuan bu kafayı nasıl boşaltıp ta öğrenebilirim ingilizceyi tek bir fikrim yok

kelime bilgim var ancak orta düzeyde gramerim de zayıf

benimde şuan çalıştığım şirkette yöneticilerim tarafından destek alacağımın sözünü aldım yaptığım işten ve takibimden dolayı kaybetmek istemediklerini değerlendirmek istediklerini söylediler ancak 1 2 ay daha bu şekilde devam edelim dendi bekliyorum

önüm bir açılırsa devamı iplik söküğü gibi geleceğine inanıyorum çünkü iş konusunda başarısız olma ihtimalim çok düşük

inatçıyım takipçiyimdir sevdiğim bir iş olursa mesai saatimin zerre önemi yok ama kısmet bakalım göreceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihcan4 -- 13 Ekim 2017; 12:5:16 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.