Şimdi Ara

Nedir Bu Hayata Küskünlük Yahu. Ayağa Kalkın!!!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
45
Favori
13.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
155 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Well, it appears you just missed my message so i'm asking again. What did you study and what is your job related now?

Btw i didn't realize you had been working abroad. Things must be better out there, in this country the people you know are making a bigger difference than hard working. You must've experienced that by first hand.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 13 Ekim 2017; 19:40:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Well, it appears you just missed my message so i'm asking again. What did you study and what is your job related now?

Btw i didn't realize you had been working abroad. Things must be better out there, in this country the people you know are making a bigger difference than hard working. You must've experienced that by first hand.

Hocam ingilizce yazmana gerek yok. Burada ingilizce bilmeyen arkadaşlar da olabilir. onların kalplerine dokunmak sadec ana dilleriyle mümkün.

Maliye okudum fakat işim ürün yönetimi.

Yurtdışında sadece 3 ay çalıştım işim dolayısı ile yurtdışı genel merkezde çaliştim onun dışındaki 7 seneyi Türkiyede çalışarak geçirdim ve hala da öyle.
  • Mevlam yürü ya kulum diyor işte bazılarına :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PieCeSs

Mevlam yürü ya kulum diyor işte bazılarına :)

Maliye okumuş. Mal yönetimi ile ilgileniyor. Maşallah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derealize

quote:

Bu arkadaş gibi örnekler çıkacaktır karşınıza, sizi yıldıracağını veya sataşabileceğini zanneden.

BU tipler he çıkacak karşınıza ve bu tipleri hayatınız boyunca zerre kadar önemsemeyin. Sizi hedefinizden hiç uzaklaştıramazlar ve kendi o dar küçük dünyalarında takılırlar.

Başarısızlıklarını hiç kendilerine yormazlar hep saldırırlar sağa sola. bırakın takılsınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER

quote:

quote:

Bu arkadaş gibi örnekler çıkacaktır karşınıza, sizi yıldıracağını veya sataşabileceğini zanneden.

BU tipler he çıkacak karşınıza ve bu tipleri hayatınız boyunca zerre kadar önemsemeyin. Sizi hedefinizden hiç uzaklaştıramazlar ve kendi o dar küçük dünyalarında takılırlar.

Başarısızlıklarını hiç kendilerine yormazlar hep saldırırlar sağa sola. bırakın takılsınlar.

Başarı hikayen var gibi anlatıyorsun ama taşra üniversitesinde maliye okuyup, mal yönetimi ile ilgileniyorsun işte. Özeti bu. Kendine iyi bak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Başarı hikayen var gibi anlatıyorsun ama taşra üniversitesinde maliye okuyup, mal yönetimi ile ilgileniyorsun işte. Özeti bu. Kendine iyi bak.

Aynen öyle. Taşra üniversitesinde okuyan biri de çok çalışırsa büyük ünilerde okuyanların yanına gelir hatta üstüne de çıkar :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen öyle. Taşra üniversitesinde okuyan biri de çok çalışırsa büyük ünilerde okuyanların yanına gelir hatta üstüne de çıkar :D

Bak orası doğru.

• allah daha cok versin. darisi bizlere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni buradakilerin çoğu anlamaz anlayamaz.

Çoğu armut piş ağzıma düş tarzında hayat yaşamak istiyor.

İyi güzel yazmışsında bu işler beyin kapasitesi ile ilgili.

Önyargılarla hareket eden her fırsatta asıl düşmanlarını görmezden gelip birbirine kazık atmaya çalışanlardan anlayış beklemek çöle mavi kar yağmasını beklemek gibidir.

• eğer türkiye'de yaşıyorsanız saygı gösteririm.
  • IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt
    İrfan, arabam var, dünyalar güzeli kız arkadaşım var kısmı daha çok gözüme çarptı. Demek ki en çok özlemini çektiğin ve gurur duyduğun şeylerin başında geliyor, çok çalışmanın ya da çekilen sıkıntıların

sonunun gelmesine senin adına sevindim umarım en kötü günlerin böyle olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

İrfan, arabam var, dünyalar güzeli kız arkadaşım var kısmı daha çok gözüme çarptı. Demek ki en çok özlemini çektiğin ve gurur duyduğun şeylerin başında geliyor, çok çalışmanın ya da çekilen sıkıntıların

sonunun gelmesine senin adına sevindim umarım en kötü günlerin böyle olur.

Aslinda bunlari yazmamdaki tek amacim forum konularinin ekserisinin kiz arkadas ve araba varlik ekseninde gitmesi. Yoksa ovundugum birsey kesinlikle degil.

• Takipteyim

• IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt
    Son cümle çok iyi
  • Herkes kendi hayatının kahramanı ve bu konuyu okuyanlar kadar da hikayeleri var. Umut iyi birşey mi yoksa işkence ve acıyı uzatmaya mı yarar, onu bu hikayelerin kahramanları karar verir...

Başarılarınızın devamını dilerim...

• Hocam azmın başarısı keşke sizin gibi olabilsek :D
  • imkansızlıklardan gelen ve sabrınızın sonunda başarınızın meyvesini almanıza sevindim ve bir şekilde örnek alınacak durum.

fakat;
    herkes sizin kadar şanslı değil, sanmayın ki imkanı olmayanlar imkanını zorlamıyor, bir yerlere gelmek istemiyor, imkanım yoktu deyip işin içinden sıyrılmıyor, sonuçta geleceğini belirlemek kolay bir tercih değil.
    insanları karamsar yapan şey;
    benden daha başarısız olanların benden az çalışıp benden daha aptal olup benden fazla kazanması ya da bana emir vermesi, ve bu noktaya da tamamen şansla gelmesi,
    veya senelerce üniversite doktora yabancı diller için dirsek çürütüp işsiz kalması, veya bir işe girince patronun ilkokul mezunu olması.
    bu örnekler uzayabilir, maalesef eğitimli kültürlü ve düşüncelere saygı duyan insanlar bu ülkede değerli olamadı, açın TV ye bakın demek istediğimi anlarsınız.

özetlemek gerekirse ben sizin kadar optimist bakamıyorum olaya, günümüzde okumuş eğitimli kültürlü farklı bakış açısı olanlar genelde sizin gibi düşünüyor. sadece kendini düşünen hayatımı kurtardım işte benim hikayem böyle bakın örnek olsun. ümidinizi kaybetmeyin melankoliye düşmeyin. bunları yazmanıza gerek yok zaten. o başarılı ceo ların hikayelerini biliyor herkes.

sen bile, ( o kadar eğitim alan o kadar ülke gezen belli bir kültürü olan adam ) konuya iyi maaş alıyorum güzel de bir sevgilim var diye giriyorsan bu sadece özendirmedir, ve yazının gözümde manevi hiç bir değeri yoktur. kimse iyi bir maaş için ve güzel bir eşim olsun diye okul okumaz bu dünya genelinde de böyledir. okumayan kardeşin belki senden daha yüksek maaş alacaktı, ama onun gözünden bak hayata bir de kendi gözünden bak ne demek istediğimi anlarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kilinchaci

imkansızlıklardan gelen ve sabrınızın sonunda başarınızın meyvesini almanıza sevindim ve bir şekilde örnek alınacak durum.

fakat;
    herkes sizin kadar şanslı değil, sanmayın ki imkanı olmayanlar imkanını zorlamıyor, bir yerlere gelmek istemiyor, imkanım yoktu deyip işin içinden sıyrılmıyor, sonuçta geleceğini belirlemek kolay bir tercih değil.
    insanları karamsar yapan şey;
    benden daha başarısız olanların benden az çalışıp benden daha aptal olup benden fazla kazanması ya da bana emir vermesi, ve bu noktaya da tamamen şansla gelmesi,
    veya senelerce üniversite doktora yabancı diller için dirsek çürütüp işsiz kalması, veya bir işe girince patronun ilkokul mezunu olması.
    bu örnekler uzayabilir, maalesef eğitimli kültürlü ve düşüncelere saygı duyan insanlar bu ülkede değerli olamadı, açın TV ye bakın demek istediğimi anlarsınız.

özetlemek gerekirse ben sizin kadar optimist bakamıyorum olaya, günümüzde okumuş eğitimli kültürlü farklı bakış açısı olanlar genelde sizin gibi düşünüyor. sadece kendini düşünen hayatımı kurtardım işte benim hikayem böyle bakın örnek olsun. ümidinizi kaybetmeyin melankoliye düşmeyin. bunları yazmanıza gerek yok zaten. o başarılı ceo ların hikayelerini biliyor herkes.

sen bile, ( o kadar eğitim alan o kadar ülke gezen belli bir kültürü olan adam ) konuya iyi maaş alıyorum güzel de bir sevgilim var diye giriyorsan bu sadece özendirmedir, ve yazının gözümde manevi hiç bir değeri yoktur. kimse iyi bir maaş için ve güzel bir eşim olsun diye okul okumaz bu dünya genelinde de böyledir. okumayan kardeşin belki senden daha yüksek maaş alacaktı, ama onun gözünden bak hayata bir de kendi gözünden bak ne demek istediğimi anlarsın.

Es maas araba bunlari bu sitede cok fazla bu konu acildigindan ve cok degerli goruldugunden yazdik. Yoksa bebim icin basari da bu sayiliyor.

Baksana adamlar ev alamadiysan bisi yapamamissin diyorlar.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.