Bildirim
NEDİR BU FATURA YA ! YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: bozkurt58
öncelikle merhaba arkadaşlar 1 yılı aşkın süredir ttnet kullanıcısıyım ama bıktım artık internetim sınırsız oldugu halde faturalarım çok kabarık geliyor bu ayda 92 Tl gelmiş sebebi nedir sizce yardım lütfen
tarifeden dolayı olabilir . -
tarife bilginizi eklerseniz , ayrıca fatura ayrıntısında gösterir orayada bakabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34
tarife bilginizi eklerseniz , ayrıca fatura ayrıntısında gösterir orayada bakabilirsiniz.
aynen , böyle 92 tl geldi diye kim ne diyebilirki ancak sallayabilir yada 1-2 canı sıkılan ttnete söver gider :)
Net cevap isteyenler fatura detayları hakkında bilgi vermesi gerekir , ancak onun üzerinden burdaki arkadaşlar şurdan olmuş burdan olmuş diyebilir.Sonuçta sizin naptığınızı bilemeyiz. -
Buraya konu açmak yerine fatura detayları incelenebilir ve müşteri hizmetlerinden bilgi alınabilirdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: 2eu5
Buraya konu açmak yerine fatura detayları incelenebilir ve müşteri hizmetlerinden bilgi alınabilirdi.
-
hayret benim de faturalar 4 aydır nerdeyse 50 lira eksik geliyor 130 lira gelmesi gerekirken bu ay 79 lira gelmiş. habire bana indirim yapıyorlar. -
Bu konuda en güncel ve doğru bilgiyi müşteri hizmetlerini arayarak alabilirsin. -
yalın internet kullanıyorum. ayrıca bugün aradım ttneti 12 ay 59 tl sabit fiyat ödiycem bundan sonra.fakat kargoyla modem yolluycaklarmış niye yolluyorlar anlamadım ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt58 -- 16 Eylül 2012; 0:11:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bozkurt58
yalın internet kullanıyorum. ayrıca bugün aradım ttneti 12 ay 59 tl sabit fiyat ödiycem bundan sonra.fakat kargoyla modem yolluycaklarmış niye yolluyorlar anlamadım ?
12 ay taahhütün hayırlı olsun...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X