Şimdi Ara

NEDİR BU FATURA YA ! YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba arkadaşlar 1 yılı aşkın süredir ttnet kullanıcısıyım ama bıktım artık internetim sınırsız oldugu halde faturalarım çok kabarık geliyor bu ayda 92 Tl gelmiş sebebi nedir sizce yardım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

öncelikle merhaba arkadaşlar 1 yılı aşkın süredir ttnet kullanıcısıyım ama bıktım artık internetim sınırsız oldugu halde faturalarım çok kabarık geliyor bu ayda 92 Tl gelmiş sebebi nedir sizce yardım lütfen

tarifeden dolayı olabilir .
  • tarife bilginizi eklerseniz , ayrıca fatura ayrıntısında gösterir orayada bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

tarife bilginizi eklerseniz , ayrıca fatura ayrıntısında gösterir orayada bakabilirsiniz.

aynen , böyle 92 tl geldi diye kim ne diyebilirki ancak sallayabilir yada 1-2 canı sıkılan ttnete söver gider :)

Net cevap isteyenler fatura detayları hakkında bilgi vermesi gerekir , ancak onun üzerinden burdaki arkadaşlar şurdan olmuş burdan olmuş diyebilir.Sonuçta sizin naptığınızı bilemeyiz.
  • Buraya konu açmak yerine fatura detayları incelenebilir ve müşteri hizmetlerinden bilgi alınabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2eu5

Buraya konu açmak yerine fatura detayları incelenebilir ve müşteri hizmetlerinden bilgi alınabilirdi.

• hayret benim de faturalar 4 aydır nerdeyse 50 lira eksik geliyor 130 lira gelmesi gerekirken bu ay 79 lira gelmiş. habire bana indirim yapıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuda en güncel ve doğru bilgiyi müşteri hizmetlerini arayarak alabilirsin.
  • yalın internet kullanıyorum. ayrıca bugün aradım ttneti 12 ay 59 tl sabit fiyat ödiycem bundan sonra.fakat kargoyla modem yolluycaklarmış niye yolluyorlar anlamadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt58 -- 16 Eylül 2012; 0:11:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

yalın internet kullanıyorum. ayrıca bugün aradım ttneti 12 ay 59 tl sabit fiyat ödiycem bundan sonra.fakat kargoyla modem yolluycaklarmış niye yolluyorlar anlamadım ?

12 ay taahhütün hayırlı olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.