Şimdi Ara

Nedir Bu Dam Olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay arkadas heryere gırerken dam soruyorlar hayır olmadıgından değilde neden bu kadar kasıyorlar anlamıyorum havuza gırerken sıradan bı bara gırerken clup'a girerken her yerde var artık yakında sinemaya almıcaklarlar damsız..sonra erkeklerımız kızsız yetişiyor ve nesıller sağlıklı olmuyor bu durum kızlarıda olumsuz etkılıyor birazcık havalanıyor ülkemizin kızları . kızlar kız kıza takılmak istedikleri zaman bunu yapabiliyorlar , erkekler içinde böle olması lzm ,gerektiğindede yeni insanlarla tanışmanın kız ve erkek acısından zararlı değil aksine çok yararlı olacağı kanaatındeyım ..

kısacası bar sahibi vb yer sahibi olan varsa dam'ı problem etmeyın

• Reina olarak mesajınızı aldık, gerekli islemi yapacagız.
    İlginiz icin tesekkurler.
  • Eger o cluba bara veya discoya damsız girilebilseydi. o club da barda veya disco da erkekden başka birşey olmazdı bunu düşündün mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalKnifeStroke

Eger o cluba bara veya discoya damsız girilebilseydi. o club da barda veya disco da erkekden başka birşey olmazdı bunu düşündün mü

bunu al git.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurbagaprens -- 16 Ağustos 2010; 0:25:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurbagaprens

bunu al git.

Alıntıları Göster
    o kadar problem etmiyorlar giyimin düzgünse tek kişiysen girersin veya 5 erkek 2-3 kız olsun arkadaş grubu ol girersin

• quote:

Orijinalden alıntı: esrefemir

o kadar problem etmiyorlar giyimin düzgünse tek kişiysen girersin veya 5 erkek 2-3 kız olsun arkadaş grubu ol girersin

Alıntıları Göster
    Damsız diyorlar çünkü başında d olmasaydı argo kullanımdan dolayı ceza alırlardı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurbagaprens

bunu al git.

Alıntıları Göster
    @fatalknifestroke

farklı düşünüyoruz ..
    illa kız olacak , belki kız bulmaya gıdıyorum oraya , kızda erkek arkadaş bulmak için gelıyo oraya bunu dengelersek ne kızsız erkek sorunu kalır ne de kızlar şişme sorunu kalır diye düşünüyorum..tanışmak anlamak dinlemek lzm herkesi bunu yapacak ortam sağlamak lzm burdada mekan sahiplerinin anlayış göstermesi lzm .

internet evlilikleri daha mı sağlıklı, ki ülkemizde gün geçtikçe artmakta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dolmates

@fatalknifestroke

farklı düşünüyoruz ..
    illa kız olacak , belki kız bulmaya gıdıyorum oraya , kızda erkek arkadaş bulmak için gelıyo oraya bunu dengelersek ne kızsız erkek sorunu kalır ne de kızlar şişme sorunu kalır diye düşünüyorum..tanışmak anlamak dinlemek lzm herkesi bunu yapacak ortam sağlamak lzm burdada mekan sahiplerinin anlayış göstermesi lzm .

internet evlilikleri daha mı sağlıklı, ki ülkemizde gün geçtikçe artmakta

Alıntıları Göster
    @esrefemir
    dediğin gibi olsa heryer iyi bence :)

• quote:

@esrefemir
    dediğin gibi olsa heryer iyi bence :)

Alıntıları Göster
    alman bi arkadaşa burda yanında kız olmadan bara girerken sorun yaşarsın demiştim adam bana mal mal baktı neden dıye sordu anlattım kızlar rahatsız oluyormus gibisinden cocugun dediği tek laf siz bara niçin gidiyorsunuz

anladığım kadarıyla böyle saçma bi yasak sadece Türkiye'de var yurt dışında adamın yanında kız olsun olmasın sorun olmuyormuş sadece tipine haline hereketine göre içeri alıyorlarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizhandurgut

alman bi arkadaşa burda yanında kız olmadan bara girerken sorun yaşarsın demiştim adam bana mal mal baktı neden dıye sordu anlattım kızlar rahatsız oluyormus gibisinden cocugun dediği tek laf siz bara niçin gidiyorsunuz

anladığım kadarıyla böyle saçma bi yasak sadece Türkiye'de var yurt dışında adamın yanında kız olsun olmasın sorun olmuyormuş sadece tipine haline hereketine göre içeri alıyorlarmış

öle olmalı zaten ..
  • quote:

quote:

öle olmalı zaten ..

Alıntıları Göster
    mahkemelik olmamak için başına d koyuylar

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇitoriAşkım

mahkemelik olmamak için başına d koyuylar

Alıntıları Göster
    evet üzerinde durduğum büyük ülke sorunlarından birtanesi dünyanın hiçbir yerinde böyle bir uygulama yok tamamen Türkiye'nin Türk insanın ve gerizekalı Türk aklının çıkardığı bir uygulamadır bu dam sorunu.

Konuya şöyle değinmek istiyorum 4 erkek arkadaş bir bara eğlenmeye giderlerse içeri alınırlar sorun olmaz fakat adları sapa çıkar
    Peki neden efendim??? çünkü yanlarında dam yok.Bu kadar saçma bir uygulamanın ne kadar yanlış olduğunu şöyle anlatmak istiyorum.

Mekan sahiplerinin kafasında şöyle bir fikir var.Eğer bu adam buraya damsız gelirse karıya kıza yazılır sorun çıkar?

Ya he benim salak halkım benim yanımda dam olsa zaten ben her yerde mutluyumdur evime ses sitemi alırım içkileri alırım evimde eğlenirim neden senin barına diskona gelip bir birana ya da votkana 50-100 lira veriim ki gerizekalı arkadaşım benim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nitreex

evet üzerinde durduğum büyük ülke sorunlarından birtanesi dünyanın hiçbir yerinde böyle bir uygulama yok tamamen Türkiye'nin Türk insanın ve gerizekalı Türk aklının çıkardığı bir uygulamadır bu dam sorunu.

Konuya şöyle değinmek istiyorum 4 erkek arkadaş bir bara eğlenmeye giderlerse içeri alınırlar sorun olmaz fakat adları sapa çıkar
    Peki neden efendim??? çünkü yanlarında dam yok.Bu kadar saçma bir uygulamanın ne kadar yanlış olduğunu şöyle anlatmak istiyorum.

Mekan sahiplerinin kafasında şöyle bir fikir var.Eğer bu adam buraya damsız gelirse karıya kıza yazılır sorun çıkar?

Ya he benim salak halkım benim yanımda dam olsa zaten ben her yerde mutluyumdur evime ses sitemi alırım içkileri alırım evimde eğlenirim neden senin barına diskona gelip bir birana ya da votkana 50-100 lira veriim ki gerizekalı arkadaşım benim.

Alıntıları Göster
    Birde değinmeden edemicem tanıdığınız kız arkadaşlarınızla bara gitmekten veya diskoya gitmekten zevk alıyor musunuz. Bara diskoya yeni kız yeni arkadaş bulmak için gidilir bu böyledir.

• quote:

Birde değinmeden edemicem tanıdığınız kız arkadaşlarınızla bara gitmekten veya diskoya gitmekten zevk alıyor musunuz. Bara diskoya yeni kız yeni arkadaş bulmak için gidilir bu böyledir.

yok ya yanımda kızla bara gıtmekten nefret ederım her taraf abaza dolu basta bızım yarım akıllı apaçilerin ıslah edilmesi lazım sonra sonra dam olayı kalkar
  • quote:

quote:

yok ya yanımda kızla bara gıtmekten nefret ederım her taraf abaza dolu basta bızım yarım akıllı apaçilerin ıslah edilmesi lazım sonra sonra dam olayı kalkar

Ben önceden 2-3 erkek arkadaşımla bara gidip 3 biraya 50 -60 lira verirdim şimdi tekelden alıp içiyoruz 6 liraya patlıyor. Bara gelenlerde zaten hep gurup olduğu için bize iş kalmıyor ki

• quote:

quote:

dam olayı oldugu için o gençler apaçi oluyor bence

her zaman bar'da yeni biriyle tanışmak keyiflidir bişey beklediğinden değil ..

• quote:

Alıntıları Göster
     Nedir Bu Dam Olayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Harmonik-Ortalama

quote:

quote:

arkadaşım sokak apaçisinin işi ne barda ya :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

bara giremedikleri için sokakta dans ettiler , apaçi oldular dostum . apaçi dansı nerden çıktı sanıyorsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bara giremedikleri için sokakta dans ettiler , apaçi oldular dostum . apaçi dansı nerden çıktı sanıyorsun.

Alıntıları Göster
    d-amsız almıyorlar evet

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.