Şimdi Ara

Nedir bu Çakar lambacilarla ugraştığımız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Köşeye sıkıştırıyor yol vermeyince afedersiniz g.tume kadar yapışıyor bide ben motor sürüyorum arabada değil ne yapacağız bu i.nelerle ? Allah korusun arka lastiğime dokunsa takla atarım

Şerefsizin arabası : BMW 520i Modern Line

Plakasını tam göremedim ama 06 kb gibi biseydi ankara Etimesgut civarı

(Troll konu değildir) (Öne çıkaralım konuyu magduriyetimizi insanlar görsün)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C21C9658 -- 13 Mayıs 2020; 2:32:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• Bir gün E5'te gidiyorum. Anayola tamamen dik bir çıkışa döneceğim için mecburen biraz emniyet şeridini işgal ettim. Bu arada arkadan bir ticari araç geldi ve zık diye benim arka tampona yapıştı adeta. Plakayı kestim aynadan; gayet sivil/beyaz bir plaka. Selektör çaktı; iplemedim. Ben iplemeyince kornaya abanmaya başladı. Yine iplemedim. Bu arada bu bahsettiğim olay çok kısa bir sürede; belki de 10 sn. içinde oluyor. Yine kornaya basınca ben de sinirlendim ve kornayla karşılık verdim. Tam bu esnada döneceğim yere gelip, dönerken (hatta döndükten sonra) bu aracın neresinde takılı oluğunu anlamadığım yerinden polis anonsuna benzer bir tonda bir şeyler söylediğini duydum. Ne dediğini anlamadım ama muhtemelen bana sövüyordu.

Uzun lafın kısası; bu araç muhtelemen sivil polis aracıydı. İstanbul trafiğinde kimin ne olduğu pek belli olmuyor artık. Bagajdan uçaksavar bile çıkabilir yani...

• Ben yol veriyorum. Çünkü onun haricinde 3 seçenek var.
    -Sinirlenmek-tartışmaya girmek.
    -karşı tarafı güzel bir dövmek
    -2. Seçeneği umarak inip güzel bir dayak yemek😄

3 seçenek de çok cazip durmuyor. Istanbul'da herkeste siren var. Hepsiyle uğraşsan kafayı yersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SayınOzi kullanıcısına yanıt
    3 seçeneğin hepsini yapmak lazım hocam

• Algol kullanıcısına yanıt
    Bana hiç ticari araç gelmedi hocam hep Passat BMW model araçlar beni buluyor birgün inecen agizlarini burunlarını dağıtacaksin.... Neyse

• bazen tampona kadar yapıştıklarında frene bassam napabilir diyorum benim araç 96 model masrafı üzmez onun passat veya bmwsi üzer ama umarım gaza gelip yapmam bir gün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne kardeşim heryerde.siyaset
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Reul kullanıcısına yanıt
    inşallah yapmassiniz hocam

• 100 liraya çakar satıyorlar hocam. Sırf fotoğraf-video çekmek için bile kullanan var. En güzeli siz de gaz açıp yetişemeyince dikiz aynasından bakıp kahkaha atmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BitterliLokum kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.