Şimdi Ara

Nedir bu birden arkadan gelen ses arkadaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vay arkadaş ya haluk bilginer çııkıyor çok daha seri vites geçişi diye korkuyorum

reklamda gözükmüyor kapatamıyorum

dinlemek istemiyorum arkadaş

• Yaris'e var mısın kardeş.
  • demin yüksek sesle müzik dinliyordum birden toyota reklamı çaldı beynim yerinden çıktı

kimin aklına geldiyse siteye bu şekil reklam almak sülalesini çok güzel andım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteSword -- 16 Kasım 2011; 11:18:15 >
  • bazı siteler eskiden zorla tıklatıyodu simdi dinletiyo yeni moda
  • Bende sadece bende var diyordum
  • reklam başlığı engelleyici kullanın... pc iki saattir açık şimdi baktım 1100 tane reklam penceresi engellenmiş.

kaspersky internet security
  • aynen bu ne la. 15 dk önce başıma geldi. iş yerindeyim. patronlar yokken pc de internetten bi beş dakka dh ye girem dedim. bi elimde sigara bi elimde çay. hoparlör de sonuna kadar açıkmış. aniden bi yerden bi ses. çayı üzerime döktüm o sırada sigarada pantolonumdan içeri kaçtı alev aldı. yandım ulaaan diye bağırırken bürodaki pc yi masayı ve çöp kovasını aynı anda birden devirdim. o sırada patron içeri girdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saat başı mı 2 saatte bir mi geliyor bu ses bi bilgilendirme yapılabilir mi ? ona göre önlemimizi alalım
  • yarım saattir hangi siteden geliyo bu müzik diye arayıp duruyorum. en son virüs bulaştı herhalde dedim basıyodum formatı.

böyle reklam mı olur yahu
  • Bende virüs zannetmiştim ya demek dh bunu da yaptı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.