Şimdi Ara

NEDİR BENİM BU ATI RADEONLARDAN ÇEKTİĞİM...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HIS RADEON ATI 9550 256 MB DDR 128 BİT EKRAN KARTINDA SORUN YAŞIYORUM..!!!

--------------------------------------------------------------------------------

ARKADAŞLAR BİR CONFİGÜRASYON TOPLADIM
    1. ANAKARTIM MSI 7148 K8MM-V ONBOARD 64 VGA AGP 8X (VİA CHİPSET)
    2. 120 GB SATA HDD
    3. 1 GB KİNGSTON RAM
    4. AMD SEMPRON 3000
    5. HİS ATİ 9550 256 MG 128 BİT

SONUÇ MU? PC CANAVAR GİBİ LAKİN OYUNLARA GİRİNCE ARADA 5 DK SONRA EKRAN SİYAH OLUYOR VE MAKİNA KİTLENİYOR RESETLEMEK ZORUNDA KALIYORUM.. ANA KARTI UPDATE ETTİM FLASHLADIM EKRAN KARTININ SON GÜNNCELENNMİŞ DRİVERLERİNİ ÇEKTİM HATTA ATİ' NİN OMEGADRİVERLERİNİ YÜKLEDİM ABİ YOK OLMUYOR DONUYOR KİTLENİYOR. EKRAN KARTINI AGP YUVASINDAN ÇIKARTIYORUM PC DE HİÇ BİRŞEY YOK TIKIR TIKIR OYNUYOR DOĞAL OLARAK OYUNLARDA 3D KALİTESİ ALAMIYORUM. BANA BİR FİKİR ÖNERECEK ARKADAŞ YOK MU ACABA? EKRAN KARTLARINI İADE EDECEĞİM AMA EKRAN KARTLARININ KUTUSUNU YIRTMIŞTIM... EKRAN KARTLARI ELİMDE PATLADI BU YÜZDEN BUNLAR ACİLEN BİR ÇÖZÜM BULMAM LAZIM AYNI CONFİGÜRASYONDAN TAM 6 TANE TOPLADIM... YARDIMMMMMM

buna benzer sıkıntıyı teknik servise gelen bir laptopda da yaşıyorum

--------------------------------------------------------------------------------

fujitsi siemen amilo - a cy 26 serisinden bir laptop var 2500 athlonmobile işlemcisi 512 ram ati Radeon IGP 320 bir ekran kartıı var ekran kartının driverini tanıtınca makine oyunlarda 5 daka bilemediniz 10 dk sonra kitleniyor ve resetlemek zorunda kalıyorum..!! benim bu atilerden çektiğim nedir ya????? yardim lütfen

• BÜYÜK İHTİMAL 9550 - VİA uyuşmazlığı.
    nforce 2 bir anakart almanı öneririm. ya da 9550 yi sat nvidia al.
    küçük bir ihtimal de ekra kartında sorun olmas. başka makinede dene istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaiNStreaM

BÜYÜK İHTİMAL 9550 - VİA uyuşmazlığı.

bole bir uyuşmazlıkmı var benim kafemdeki 15 makina msi via ve 9550 128 mb başka bir sey olmalı
  • bir bios guncellemesi dene ve bios dan AGP ayarlarını lkontrol etmeni tavsiye ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saydam

quote:

Orjinalden alıntı: MaiNStreaM

BÜYÜK İHTİMAL 9550 - VİA uyuşmazlığı.

bole bir uyuşmazlıkmı var benim kafemdeki 15 makina msi via ve 9550 128 mb başka bir sey olmalı

valla ben epox kt400 ile çalıştıramadım işte.
    makine TNT2 ile bile açıyordu. 9550 taktığımda ekrana görüntü bile gelmiyordu.
    sonra öğrendim böyle bir uyuşmazlık olduğunu. bütün modeller için geçerli değil tabi.
    ama nforce 2 ile no probler. çatır çatır

• belkide anakartın ekran on bord olayı devredışı kalmıyordur baktınmı orasını disable yap..orası tamam diyorsan ddr rem de yapabilir kasanın psu olabilir ..ekran kart ları uyumsuz olsa genelikle açılmama olur tabi çok sistem yiyicek oyunsa oynadığın o başka ..
  • bende nForce3 Ultra chipsetli MSI K8N Neo 2 Platinium var ve ekran kartı gayet iyi çalışıyor. uyuşmazlık olabilir nedeni veya onboard ekrantı da olabilir bilmiyorum ama böyle başlıklar kullanmasak daha iyi olcak. bu aralar böyle çok başlık açılıyor ve sonra istenmeyen polemikler oluyor sonuçta. bozuk ürün denk gelmiş olabilir. neticede marka ne kadar iyi olsada bozuk ürün şans eseri gelebilir. imkanın varsa kartı başka bilgisayarlarda dene veya başka bi 9550 yi kendi bilgisayarında dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MALESEF ARKADAŞIM BİOS GÜNCELLEMESİ YAPTIM BİOS AYARLARINI YAPTIM CIKK OLMUYOR PARÇALARI ALDIĞIM FİRMAYA GİTTİM TEKNİK SERVİSLE GÖRÜŞTÜM ADAMLA OTRUDUK TAM 4 SAAT ADAM DA ANLAMADI 128 GEFORCE EKRAN KARTI TAKTI MAKİNA GIK DEMEDİ MALLARIN İADESİNİ İSTEDİ BENDE DE KUTU OLMAYINCA KALDIM ORTADA..
  • ARKADAŞIM 6 TANE MAKİNADA DENEDİM 6 SIDAMI BÖYLE YAPAR YOK İŞTE AYNI SORUN LAPTOPDA DA VAR BU ATİLERE HİÇ ISINMADIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: hüküm

belkide anakartın ekran on bord olayı devredışı kalmıyordur baktınmı orasını disable yap..orası tamam diyorsan ddr rem de yapabilir kasanın psu olabilir ..ekran kart ları uyumsuz olsa genelikle açılmama olur tabi çok sistem yiyicek oyunsa oynadığın o başka ..

ANA KARTIN EKRAN KARTI DEVRE DIŞI KALMASA EKRANA HİÇ GÖRÜNTÜ GELMEZ YANİ NE İŞLETİM SİSTEMİ KURA BİLİRİM YADA XP BUDA DEĞİL KARDEŞ MALESEF..
  • faturası var mı elinde. teknik servistekiler kutusuz almıyor mu yani kutu olmadan garantiye yollayamıyor musun? belki sorun karttadır bak 6 makinada denemişsin hepsin de de sonuç aynı. başka bir 9550 dene kendi anakartın ile bide.
  • kutular gerekiyor kutular olmayınca iade edemiyoruz onlar ekran kartında problem olmadığını söylüyolar hoş teknik servis denemedi ekran kartını ekran kartının 6 taneside bozuk olacak değil ya gibi düşündü sanırım.. bende yarın başka bi pc de deneyeceğim bakalım hayırlısı umarım ekran kartları sorunludur iade ederim ozaman..
  • dostum korsan driver kullan sorun çözülecektir;)
  • böle bi uyuşmazlık falan yok.milleti yanlış yönlendirmeyelim.
  • arkadaşım ati radeon 9200 se kullandıyordum ben bende bu hatayı vedi sonra korsan driverlarla sorunu çözdüm kimi yanlış yönlendiriyormuşuz alla alla bir ara orjinal cdsindeki sürücüyü görmüyordu korsan sürücülerle tanıtıyordum kendi kendinize konuşmayın alla alla
  • quote:

Orjinalden alıntı: celchuk

böle bi uyuşmazlık falan yok.milleti yanlış yönlendirmeyelim.

http://forum.donanimhaber.com/m_979349/tm.htm

http://www.hardwarelife.com/forum/showthread.php?t=1175

http://www.hardwaremania.com/forum/showthread.php?t=10287

http://www.hardwaremania.com/forum/showthread.php?t=11417

kendi açtığım topiği bulamadım. bu sorunu yaşadığım için söylüyorum. epox ' un KT 400 ultra chipli modeli ile ekran açmadı bile.
    şu an aynı 9550' yi kullanıyorum. sanırım bu tür sorunla karşılaşmayanlar hiç yaşanmadığını düşünüyorlar. yaşayan bir çok kişi
    var. biri de benim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaiNStreaM -- 13 Ocak 2006 1:29:29 >

• msi kt serisinin her bir modelini kullandım arkdaşım donanımsal bir problem yoksa yazılımsal problemlemi aşmak kolaydır arkadaşında problemi yazılımsal
  • allallaaa sorun yaşayandan cok daha fazlada yaşamayan vardır
  • sorunsuz dünyamı olur dostummm
  • evet arkadaslar cok ilgin bir olay soz konusu SP2 olmadan yani sade bir xp kurdum ekran kartından randuman alıyorum lakin sp2 leri kurunca makine donuyor.. sp2 lerde usb portları dstekleyen bir olay so konusu oluyor dedim acaba sp2 kurup usp leri mi kaldırayım denedim ve olmadı bende tükürürüm böyle uyuşmazlığa dedim sp2 olmadan yani sade bir xp üzerinde kurdum pcyi bunada böyle katlanacağız bu arada cehcuk 'böle bi uyuşmazlık falan yok.milleti yanlış yönlendirmeyelim. ' demişsin bi yalanmı söylüyoruz arkadaşım gel yanıma gözüne sokayım uyuşmazlığı kardeşim bilip bilmeden konuşmayın benim burada neler çektiğim kaç gecemi sabahladığımı bilemezsin... insanlar bilgilensin senin gibi cahil kalmasın..!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.