Merhabalar, az çok bilgisayardan anlıyorum sorunu çok araştırdım fakat bulamıyorum. Başlıktaki sorun bilgisayarı sürekli kullanmama rağmen kullanırken olmuyor, Steam uygulamasında indirme yaparken belli bir süre geçtikten sonra oluyor(1-2 saat içinde). Bilgisayar bir anda kullanılamayacak hale geliyor görev yöneticisini açmam 5dk sürüyor fakat açıp fotoğrafını çekmeyi başardım(printscreen alamadım o yüzden). Ram kullanan uygulamayı göremiyorum, kaynak izleyicisinde de gözükmüyor. Ayrıca RAM dolduğu için PC SSD'ye yazmaya çalışıyor o yüzden de SSD doluyor(disk kullanımı %50). Bilgisayar donduktan bir süre sonra da ekran siyah oluyor monitör görüntü almıyor. Virüs yok. Sadece dediğim şartlar altında gerçekleşiyor örneğin bilgisayarı akşam indirme yapması için açık bırakıyorum sabah siyah ekranla karşılaşıyorum.
Bu sorunu çözen olursa ellerinden öpeceğim gerçekten çok uğraştırdı beni, şimdiden teşekkürler.
Bilgisayarı,güç seçeneklerinden uyku modu seçeneklerini hiçbir zaman olarak ayarlayıp deneyin.
quote:
Orijinalden alıntı: muski
Bilgisayarı,güç seçeneklerinden uyku modu seçeneklerini hiçbir zaman olarak ayarlayıp deneyin.
Uyku modu zaten o seçenekte, bilgisayardayken ve steamden indirme yaparken de bu sorun gerçekleşiyor. Teşekkürler yardımcı olmaya çalıştığınız için
aida 64 ten bellek ve ön bellek testi yapıp buraya koyarmısın
zeki1981
kullanıcısına yanıt
Sonuçlar bu şekilde
quote:
Orijinalden alıntı: RisenShadow
Sonuçlar bu şekilde
bu değil aynı yerde bellek ve ön bellek karşılaştırma var