Şimdi Ara

Nedensiz, bir anda %100 RAM kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, az çok bilgisayardan anlıyorum sorunu çok araştırdım fakat bulamıyorum. Başlıktaki sorun bilgisayarı sürekli kullanmama rağmen kullanırken olmuyor, Steam uygulamasında indirme yaparken belli bir süre geçtikten sonra oluyor(1-2 saat içinde). Bilgisayar bir anda kullanılamayacak hale geliyor görev yöneticisini açmam 5dk sürüyor fakat açıp fotoğrafını çekmeyi başardım(printscreen alamadım o yüzden). Ram kullanan uygulamayı göremiyorum, kaynak izleyicisinde de gözükmüyor. Ayrıca RAM dolduğu için PC SSD'ye yazmaya çalışıyor o yüzden de SSD doluyor(disk kullanımı %50). Bilgisayar donduktan bir süre sonra da ekran siyah oluyor monitör görüntü almıyor. Virüs yok. Sadece dediğim şartlar altında gerçekleşiyor örneğin bilgisayarı akşam indirme yapması için açık bırakıyorum sabah siyah ekranla karşılaşıyorum.

Bu sorunu çözen olursa ellerinden öpeceğim gerçekten çok uğraştırdı beni, şimdiden teşekkürler.Nedensiz, bir anda %100 RAM kullanımı

• Bilgisayarı,güç seçeneklerinden uyku modu seçeneklerini hiçbir zaman olarak ayarlayıp deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muski

Bilgisayarı,güç seçeneklerinden uyku modu seçeneklerini hiçbir zaman olarak ayarlayıp deneyin.
    Uyku modu zaten o seçenekte, bilgisayardayken ve steamden indirme yaparken de bu sorun gerçekleşiyor. Teşekkürler yardımcı olmaya çalıştığınız için
  • aida 64 ten bellek ve ön bellek testi yapıp buraya koyarmısın
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    Sonuçlar bu şekilde

• quote:

Orijinalden alıntı: RisenShadow

Sonuçlar bu şekilde

bu değil aynı yerde bellek ve ön bellek karşılaştırma var
    Bu olması lazım o zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ramlerin timing ayarları çok dengesiz.
    ayrıca cpu da 4400 mhz de çalışıyor sorun timing ayarları olabilir.

ramlerin marka modeline göre internetten timing ayarlarını bulup biostan el ile ayarlamayı deneyin.
    Deneyeceğim teşekkürler
    Sorun devam ediyor
  • Yok mudur yardımcı olabilececk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.