|
_____________________________ |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red0x -- 3 Haziran 2020; 17:0:20 > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuliAddict -- 30 Haziran 2020; 15:24:59 > |
|
|
Neden mi çünkü karşıya göre hero pickleyip ona göre itemler alman gerek. Örneğin ben carry picklerim genelde karşı takıma bakarım orkid kasan varmı diye eğer varsa direk manta veya bkb kasarım. Çünkü orkidi attımı çöp olmaman lazım carry öldümü takımın %60 ı öldü gibi düşün... Ormanı iyi değerlendirmen lazım stack yapıp hızlı kasılıp hemen fight yapman gerekiyor çünkü takımın ezildimi sen kassan bile kurtaramazsın dengeyi iyi kurmalısın. Şuan meta herolar carry olarak void ve sven gibi gözüküyor pro oyunculara bakıp item buildi ve picklerine göz atmalısın genelde meta pickleri alıyor zaten. Son hitlerde genelde uzaktan vuran magic crepleri kesmen lazım çünkü yakından vuran creplere göre xp'yi fazla veriyor. öyle işte şans faktörüde var.. takımına koyunlar gelirse tek kişi işin içinden çıkamazsın onun içinde en az 2-3 türkle birlikte girmelisin. |
|
:Dddd Bunu defalarca anlattık dota 2 klasik online oyunların dereceli, rekabetçi bir oyun gibi görüp, ya ben bu oyunda ortalama altı oyuncuyum, yok efendim ortalama oyuncuyum diyip solo girip veya 2 kişi - 3 kişi oynayacağım diyeceğeniz bir oyun değildir... 6k üstü mmr sahip değilseniz dereceli modunu oynamak ızdıraptan öte değildir... 1k-6k arası SMURF doludur, ( booster-boosted-acc buyer) Bunların partili versiyonları da var 2 stackli halde Kabustan öte değildir oynarsın 10 maç kazanırsın 20 maç kaybedersin... Kaybederken de tutki konuştun, eleştirdin dönüp de seni raporlarsa eyvah eyvah 5 tane rapor yemen kafi o kaybedeceğin maç 30-40 maçlık seri halde gelir... Dile (ip ye) göre eşleştirme sistemi vardır yani 5 rusça bilen vs türkçe, eu (flemenkçe,fransızca,ingilizce) arapça türevleri olaraka dizilirsiniz karşı takım ana dilde konuşup organize hareket ederken sen oyunun klasik hitabiyle yarım yamalak ingilizcen ile şansına göre artık anlaşırsın... Çeşitli önerileri okudum saçma sapan, boş klasik türk beyni güldürdü Neymiş pro maçları izleyecekmişsiniz :)) :)) ba ba ba hele hele 1k-2k mmr sahip adam diyor yükselemiyorum ona diyorsun ki PRO MAÇLARI İZLE :))) Pro oyuncuların tekrarını izle :)) :)) 7k - 8k - 9k ortalama maçın tekrarını izleyip orada ki metayı oyuncu perspektifini benimseyecek öyle mi :))) Diyelim carry ramsez666 pl pickini izledin , 1k sın girdin bunu 1k ortalama oyunda oynıyacaksın öylemi Agro ney, dodge ney sen çözdün :D bunu senin supportun biliyordur sanırım ya allah kerim, hatta varsaymadan suppor dedim ama 1k-2k oyunlarda support pick puck- pa -jugger :D filen bunları da göz ardı edelim... Böyle saçma sapan örnekler verene kadar, gir chat e tr kanallarına veya burada varmıdır partiler 1-2k-3k ortalama onlardan rica et ekle onların oyunlarını izle dese amenna... Bu oyunun sorunu mmr ı baslangıc da yüksek vermesi, rapor sisteminin oyuncuların elinde olması, rusça vs diğer diller olması. acc buyerları tespit edip banlamaması... Unranked maçlar da ki eşleştirme sistemini düzeltmeden, dereceli de yapacağın değişikle bunun üstünden gelmek futursuzca beyinsizliktir valve için... Son gelen güncelleme mesala Pro oyuncular da bu yazdıklarımdan şikayetçeydi hatta onlar için bu güncellemelerin öncesin de dota plus ile oyuncu ile eşleştirme özelliği getirildi ignore atabiliyorsun... Bu prolar için getirildi... zaten stack hakkı da ondan kısa... Buda Prolar için fayda etmeyince, oyun oyuncu kaybettiği için Draft özelliğinii getirdiler ve böylelikle pro oyuncular oyuna geri döndü... :D pro olmayıp da bu oyunda solo vakit geçirenin allah yardımcısı olsun, arkadaşlarınız yoksa oynamayın bu oyunu harcadığınız vakte yazık... |
|
evet Hocam oynuyorum ama eskisine kıyasla daha az |