Bildirim
Millet mi çok zeki benmi çok malım

3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
Hocam onlar gözümüze çarptığı için çok geliyor yoksa geçen bir haberde okumuşum yollardaki arabaların büyük bölümü en az 20 yıllık hurda sınıfındaymış, üzülmeyin hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ya mallıkla cok alakası yok bence. Yani bi insanın 20 yasındakı geliri misal 1000 dolarsa 30 yasında 2000 dolar 40 yasında 3000 dolar gibi boyle artarak gidiyor. Yasınız gencse cok kazanamıyorum diye uzulmek yersiz. Cok calısınca tecrube ettikce gelir artıyor zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Zengin olmanın zekayla ilgisi yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
paraya giden yolun bi formülü yok. dünyadaki para sahibi kişilere bakınca net hiçbir şablon bulunamıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hepsi hayatinda risk almis insanlar. Her risk alan zengin olmuyor ama her zengin hayatinin bir doneminde saglam risk almistir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Risk almak tamamen ailenin imkanlarıyla ölçülü hocam bu açıdan bakınca alınan şeye risk bile denemez… şu an dünyanın en zengin adamlarının yüzde 99unun aileside zengindirquote:
Orijinalden alıntı: KaygeryaHepsi hayatinda risk almis insanlar. Her risk alan zengin olmuyor ama her zengin hayatinin bir doneminde saglam risk almistir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Aylık 200 250k kazanmak için bir şey yapmadan aylık 200k para bekliyorsan malın tekisindir.
_____________________________ -
PUAHAHA doğma riski alarak zengin olanlar nasıl peki hocam ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizim millet bunu anlamiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Paranız yoksa dogma riski alıp batmıssınız demektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- key and peele nereden izleyebilirim
- is bankası kredi kartı kapatma mobil bankacılık
- votka enerji içeceği ile içilir mi
- yurtdışından gelen kargo nereye gelir
- evde altın nereye saklanır
- telegram indirim kanalları
- bill counter para sayma makinesi bim
- dünyanın en büyük vinci
- penis nakli
- kara cuma ne zaman 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X