Şimdi Ara

BEN NEDEN BÖYLEYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün çarşıda gezerken iki kız gördüm kızın birisi öyle baktı ki bana anlatamam en sonunda tam yanımdan geçerken arkadaşıma dönerek "ne baktı be" dedim. sonra arkadaş dedi "oğlum bu kız düştü git konuş" döndük kızların peşine gittik kızlar arkalarına baktılar sonra onlarda döndü karşı karşıya geldik ben hiç bakmadım utandım dümdüz gittim sonra arkadaş durdurdu beni "oğlum napıyorsun git konuş" vs. dedi sonra bir baktım kızlar bana bakıyor hala ve gülmeye başladılar anladılar utandığımı sonra yanımıza yaklaşıp bir yerde durdular. aramızda 3-4 metre vardı ben ise utanıp direkt karşı kaldırıma gittim.

beyler şuan pc başındayım ve istiyorum ki kızlarla konuşayım , gezeyim vs. ama o fırsatı yakaladığımda kaçıyorum.

bu andan sonra şunu fark ettim hangi kıza bakarsam bakayım göz göze geliyorum. türbanlı ile açık bir kız vardı ama görseniz öyle havalılar ki arkadaş dedi sana bakıyor bir baktım açık olan kız gülümseyerek bakıyorum 4-5 saniye böyle sürdü sonra kafamı çevirdim. beyler bu şeyler canımı çok sıkıyor.

• Özgüven eksikliği, rezil olma fobisi.

Ama dediğine göre baya kesen var, yakışıklısın sanırım.
    Özgüvenini kazansan baya hovarda olursun sen.

Nasıl yapılacağını sorma ben de bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    birçok kursa gittim. yeni şeyler öğrendim. ama bir arkadaşım dedi sembroni sen gidip rezil olmadan cesaret kazanamazsın.

Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

birçok kursa gittim. yeni şeyler öğrendim. ama bir arkadaşım dedi sembroni sen gidip rezil olmadan cesaret kazanamazsın.
    Rezil olup gelen özgüven geçici oluyor genellikle.
    Ayrıca ters tepebilir, sonrasında iyice batabilirsin.

Özgüvensizliğin sebebi genellikle, korumacı/baskıcı aile ya da küçükken yaşıtların tarafından ezilmek oluyor.
    Bunlardan birini yaşadıysan sorun onlarda muhtemelen.

sorunun sebebi bunlar zaten. hatta konu açmıştım genlerden gelen karakteristik özellikler değişebilir mi diye

benim bunları yenmem lazım. ve yapmam gereken sıradanlaştırmak. atıyorum bir şeyi ne kadar çok yaparsan sıradanlaşır o. bu da öyle.

sorunun sebebi bunlar zaten. hatta konu açmıştım genlerden gelen karakteristik özellikler değişebilir mi diye

benim bunları yenmem lazım. ve yapmam gereken sıradanlaştırmak. atıyorum bir şeyi ne kadar çok yaparsan sıradanlaşır o. bu da öyle.
    Genetik olması için ailenin de özgüvensiz olması lazım. Öyleyse genlerden gelen özelliklerdendir ama konuna da cevap yazmıştım, çok zordur ama değiştirilebilir diye.
    Benim özgüvensizliğimde birazcık bununla ilgili hatta.

Pratik diyerek de saha görevlerini kastediyorsun.
    Ben zamanında denemiştim ve etkisi çok kısa süreli olmuştu, genler kısa süreliğine düzelip sonra tekrar eski halini almış gibi.

Sen de zamanında kızlarla haşır neşirim diyordun yine eski haline dönmüşsün, pratikle ilgisi olduğunu sanmıyorum artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız ben sana demedim mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    sürekli olması gerekiyor diye düşünüyorum. bir hafta sahaya çıkıp 2 hafta yatmak pek işe yaramaz. kızlarla aram iyiydi ama hep onlar bana yaklaşmıştı. benim yapmam gereken sorulara cevap vermekti. ve zamanla onlardan çekinmez oluyordum ve rahat takılıyordum.

Orijinalden alıntı: Guest-0D7110DAC

aynen karşim kızlar hasta olmuş sana keşke gidip konuşsaydın ne kaybederdin ki
    Sen konuşma tipsiz maraz.

sürekli olması gerekiyor diye düşünüyorum. bir hafta sahaya çıkıp 2 hafta yatmak pek işe yaramaz. kızlarla aram iyiydi ama hep onlar bana yaklaşmıştı. benim yapmam gereken sorulara cevap vermekti. ve zamanla onlardan çekinmez oluyordum ve rahat takılıyordum.
    Bilmiyorum haklı olabilirsin, belki çok daha uzun süre yapsak işe yarayabilirdi.

Geçenlerde konu başlığındaki sorununu ben de yaşadım, karşıma bakarak dalıp gitmişim 30-40 saniye 26-28 yaşlarında oldukça güzel bir kadına baktığımı farkettim ama hiç haberim bile yoktu.
    Hemen kafamı çevirdim ama sonra kadın bana gülümseyerek bakmaya başladı. Ben ne yaptım ? Senin yaptığının aynısını yaptım.
    Gerçi aramızda baya yaş farkı vardı, kardeşi gibi kalırdım yanında.

Ama yine de ilk adımı senin atacağın tarzda saha görevlerine başlayabilirsin istiyorsan. TCMA okuduysan orada yazanlar gibi.
    Yoldan 10 kadını durdurup saati sor, bir yerin adresini sor konuşmayı uzatmaya çalış vb.
    Ben denemedim işe yarar mı bilmem.

• RevengeRain kullanıcısına yanıt
    saat ve adres işe yaramaz. çünkü güvencen var. güvencen olmadan gidip bir kıza açılmak daha mantıklı.

saat ve adres işe yaramaz. çünkü güvencen var. güvencen olmadan gidip bir kıza açılmak daha mantıklı.
    Güvencen olmadan yapabiliyorsan öyle yap tabii.
  • Önceden bende senin gibiydim ama sonradan kadınları tanıyınca anlıyorsun zaten. Sendeki sorun deneyimsiz olman gibi geldi bana o cesaretini toplayıp 1 kez yaptın mı o işi gerisi gelecek zaten merak etme ama o adımı atmalısın. Sonununu 1 kez olsun düşünme hiç tanımadığın biri tarafından red edilmek sana koymaz açıkcası kabul ederse hayatında neler değişir onu düşün.Böyle dedim diyede yoldaki bütün kızlara gidip teklif etme. Sana beğenen birisi sana göz ucuyla o bilgiyi verir az çok anlarsın kızında seni istediğini o zaman tamam işte devamını getirmen gerekiyor.
  • Hocam aslında bir açıdan iyi yapmışsın, kızlar senden hoşlandıkları için değil de sırf ego kasmak için böyle bir hareket yapmış olabilirler. Karşılık verseydin eğer eve gidince "Bugün çocuğun tekini etkiledim, peşime düşürdüm" tarzında şeyler düşünerek egosunu tatmin edebilirdi. Aslında var ya hiç tepki vermeyeceksin, suratlarına bile bakmayacaksın. Bu çocuk bana nasıl bakmaz ya dedirterek çıldırtacaksın. Kızları adamdan saymayacaksın. Kızlar değer verilecek varlıklar değildir.
    CORSAIR Carbide Series™ 300R | ASUS M5A97 R2.0 | AMD FX-6300 3.5GHz | ASUS GTX660 Ti DirectCU II | Kingston 2x4 GB DDR3 1866 Mhz | Logitech G300S
  • sanki arıların çiftleşme dansı gibi olmuş

BEN NEDEN BÖYLEYİM
  • Utanıyorsan yapma, yapmak zorunda değilsin, utanç duymayacağın her şeği yap duvar bile meğil ettiği tarafa yıkılırmış.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.