Şimdi Ara

ben neden adam vuramıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • pingi geçtim son 2 gündür anormal anormal mermiler gidiyor. hadi onu geçtim ondan önce de öyle ahım şahım oynayamıyordum. 10 maç atıyorsam 6 sında sonuncu oluyorum. aimimin öyle kötü falan oldugunu düşünmüyorum ama bir eksiklik var. vuruyorum vuruyorum ölmüyor gibi geliyor. bazen suçu ping atsam da 128 tickrate li türkiye sunucularına girsem de sorun aynı oluyor. ligim de supreme. hani kötü oynasam düşerim de o kadar kötü de değilim. deathmatch girdiğim zaman gözüm kapalı killeri topluyorum matchmaking e girince adam vuramıyorum. anlamadım gitti. profesyonel oyuncuları izliyorum. hani adamlar benden daha iyi oynuyor ki oralara gelmiş ona lafım yok. fakat aramızda öyle aman aman bi fark yok. onlar vuruyor her maç 20-30 ben vuruyorum 10. blackbars falan yapayım belki değişiklik olur diyorum yok. adamın arkasından adama vuruyorum. bakın taramak değil. 2-3 er ateş ediyorum. toplam 6 kere sıktım göğüsüne ve her sıktıgımda mouse u aşağı çekiyorum. yani sekmesine imkan yok gibi. ama ölmüyor inat etmiş ölmüyorlar. bir de dikkat ettim konsoldan son ölmelerime bakıyorum gelen geçen tek atıyor bana. hiç şöyle 5-6 hitle öldügüm olmuyor. takıma bakıyorum karşıdaki adamla 1v1 atıyor neredeyse ikisi de birbirini tarıyor vuramıyor.

duo giriyordum adamın aim i öyle ahım şahım değil. fakat adam her oyun 30 vuruyor. anlamadım ki nerede hata yapıyorum. oyun videomu nasıl çekip buraya atabilirim ? oyundan bayağı iyi anlayan varsa yorumlasın kafayı yiyeceğim nerede yanlış yapıyorum.

not : sürekli 10 vurmuyorum yani supremeden düşmemein sebebi beni taşıyanlar değil soloq giriyorum genellikle ve 10 maçın 2-3 ünde +20 fragla bitiriyorum 2-3 ünde +15 frag diğerlerinde 10 falan vuruyorum.

bu kadar yazmışken ayarları da yazayım önereceğiniz şeyler vardır belki

18 inch monitör , 1024x768 stretch
    g300s mouse. 400 dpi 1.9 sensitivity
    rate 128000 cl_interp 0 cl_interp_ratio 1 freq 75

• Fireindahole F kullanıcısına yanıt
    MM'den Demo Video Atsan Daha Mantıklı Bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: JacquesC

MM'den Demo Video Atsan Daha Mantıklı Bence.

hani oyun bittikten sonra o downloads kısmındaki copy link i mi atacağım yani? bundan sonra girdiğim maçı atarım eğer öyleyse. az sonra giricem zaten

edit: düşündüm de onu atsam da bi fark olmaz ki. 32 tick sonuçta aim im belli olmuyor. aim im kötüyse bile anlayamazsınız ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fireindahole -- 6 Ocak 2017; 17:1:27 >

Şu An Varsayım Üzerine Kimsenin Yorum Yapacağını Sanmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sürekli sonuncu oluyorum diyorsun ama aimimde problem olduğunu düşünmüyorum diyorsun. aimi gerçekten iyi olan adam her türlü frag alır. ecoda deagle ile alır buy ellerde arkadaşından flash desteği vs. alarak alır ama alır. aimin etkisi %70.

diğer %30 luk kısım da oynadığın adamlarla ve oynayış tarzınla alakalı. ct oynadığında saçma şekillerde gösterir peeklersen, tek başına flash vs atmadan açılırsan bunlar olur.

herkes her zaman iyi oynayacak diye bir şey de yok. yeri geliyor prolar 3 vuruyor. major elemesinde get right 2-18 maç bitirdi adı sanı duyulmamış takıma karşı.

her zaman oluyorsa FFA serverlarda dm kas. ondan sonra da agresif oynaman gerektiğinde gerçekten nasıl agresif oynanır, pasif oynaman gerektiğinde nasıl pasif oynanır onları çöz. büyük oranda takım oyunudur bu. tek başına flash vs atmadan karşında aim koyup seni bekleyen birinin olduğu aşikar yerleri peekleme.

rütben ney bilmiyorum ama mm de zor gelişirsin. faceit oyna.

gerisi yeteneğe kalmış.

• sen şimdi supremesin ve demo linki atmayı bilmiyorsun öyle mi?

arkası dönük adamı vuramıyorsan supreme'e nasıl çıktın?
  • Cs go da aim supreme de o kadar önemli değil ki herkesin zaten belli bir düzeyde aimi var oynayış tarzınızda bir sorun olabilir.Her el aynı yerde duruyor olabilirsiniz, agresif oynuyor olabilirsiniz veya rakibi çok peekliyor olabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: can_celik

sen şimdi supremesin ve demo linki atmayı bilmiyorsun öyle mi?

ben şu sağ tıkla flash atmayı 600 lü saatlerde öğrendim. yaklaşık 1k oynama sürem var daha snd_mixahed komutunu yeni öğrendim :D o geçmiş maçları izlemeyle falan alakam yok pek. kimseninkini indirip falan izlemedim sadece oynuyorum.

arkadan vuramıyorum dediğim hiç vuramıyorum değil. okuduysan eğer aim im profesyonel oyuncu gibi olmasa da ligi hak edecek kadar var gibi ( ben öyle düşünüyor olabilirim ) ama mermi acayip sekiyor. neredeyse ilk vuruş sekiyor ve çoğu zaman adamla karşı karşıya geldiğimizde hemen tek atıyorlar. hani hiç takım arkadaşımı izlediğim zaman bana tek atan adam öyle vuruş yapamıyor. tabi bu herkese oluyordur ama acayip dikkatimi çekmeye başladı. onun için konu açtım zaten acaba pozisyon mu almayı bilmiyorum , oyun zekam mı yok yoksa aimim sandıgım kadar iyi değil mi. anlatabildim mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

sürekli sonuncu oluyorum diyorsun ama aimimde problem olduğunu düşünmüyorum diyorsun. aimi gerçekten iyi olan adam her türlü frag alır. ecoda deagle ile alır buy ellerde arkadaşından flash desteği vs. alarak alır ama alır. aimin etkisi %70.

diğer %30 luk kısım da oynadığın adamlarla ve oynayış tarzınla alakalı. ct oynadığında saçma şekillerde gösterir peeklersen, tek başına flash vs atmadan açılırsan bunlar olur.

herkes her zaman iyi oynayacak diye bir şey de yok. yeri geliyor prolar 3 vuruyor. major elemesinde get right 2-18 maç bitirdi adı sanı duyulmamış takıma karşı.

her zaman oluyorsa FFA serverlarda dm kas. ondan sonra da agresif oynaman gerektiğinde gerçekten nasıl agresif oynanır, pasif oynaman gerektiğinde nasıl pasif oynanır onları çöz. büyük oranda takım oyunudur bu. tek başına flash vs atmadan karşında aim koyup seni bekleyen birinin olduğu aşikar yerleri peekleme.

gerisi yeteneğe kalmış.

yorumun için sağol. dediğinde haklısın geçen forest ın 3-18 lik frag ı falan da vardı ( ölüm sayısından emin değilim gerçi :D ) fakat şöyle diyeyim sana. deagle aldıgım eco round da adam ak ile gelip tek atıyor zaten. hani ateş edecek fırsat bile bulamıyorum. bu şekilde nasıl frag kasabilirim ki :D ayrıca tavsiyen için de sağol ffa serverlerde çok vakit geçirmeye çalışıyorum. matchmaking i global olduktan sonra bırakacağım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Fireindahole

quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

sürekli sonuncu oluyorum diyorsun ama aimimde problem olduğunu düşünmüyorum diyorsun. aimi gerçekten iyi olan adam her türlü frag alır. ecoda deagle ile alır buy ellerde arkadaşından flash desteği vs. alarak alır ama alır. aimin etkisi %70.

gerisi yeteneğe kalmış.

yorumun için sağol. dediğinde haklısın geçen forest ın 3-18 lik frag ı falan da vardı ( ölüm sayısından emin değilim gerçi :D ) fakat şöyle diyeyim sana. deagle aldıgım eco round da adam ak ile gelip tek atıyor zaten. hani ateş edecek fırsat bile bulamıyorum. bu şekilde nasıl frag kasabilirim ki :D ayrıca tavsiyen için de sağol ffa serverlerde çok vakit geçirmeye çalışıyorum. matchmaking i global olduktan sonra bırakacağım :D

demekki adama gösteriyosun. sen ateş edecek fırsat bulamıyorsan kabak gibi ortadasın demektir.

1- her el aynı pozisyonda savunulmaz
    2- deagle aldığında elinden geldiğince iğne deliği açılardan headshot angle alıp adamın crossuna girmesini bekle. doğru anda çak hsyi.

unutma ki özellikle ct oynarken, senin amacın adamı gidip bulup peeklemek değil, beklemediği anda yakalayıp vurmak ve roundu kazanmak. en çok yapılan hata benim oynadığım maçlarda şu oluyor ct oynarken.

2 mid diyorum mesela mirade da, biri connectorden biri shorttan koşuyor adam peeklemeye. ben o infoyu git sen peekle diye vemriyorum ki. pasif durursun adam yaklaştığında ses alınca birisi flashlar, sen de çıkar ez kill alır devam edersin. sadece örnek bunlar tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fireindahole

quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

sen şimdi supremesin ve demo linki atmayı bilmiyorsun öyle mi?

ben şu sağ tıkla flash atmayı 600 lü saatlerde öğrendim. yaklaşık 1k oynama sürem var daha snd_mixahed komutunu yeni öğrendim :D o geçmiş maçları izlemeyle falan alakam yok pek. kimseninkini indirip falan izlemedim sadece oynuyorum.

arkadan vuramıyorum dediğim hiç vuramıyorum değil. okuduysan eğer aim im profesyonel oyuncu gibi olmasa da ligi hak edecek kadar var gibi ( ben öyle düşünüyor olabilirim ) ama mermi acayip sekiyor. neredeyse ilk vuruş sekiyor ve çoğu zaman adamla karşı karşıya geldiğimizde hemen tek atıyorlar. hani hiç takım arkadaşımı izlediğim zaman bana tek atan adam öyle vuruş yapamıyor. tabi bu herkese oluyordur ama acayip dikkatimi çekmeye başladı. onun için konu açtım zaten acaba pozisyon mu almayı bilmiyorum , oyun zekam mı yok yoksa aimim sandıgım kadar iyi değil mi. anlatabildim mi ?

şu yazdıkların bi supreme'in yazacağı şeyler değil. en üst seviyenin 1 altına ulaşmış adam bi kere recoilin mantığını kapmış adamdır. ilk merminin maksimum accuracyde olduğunu bilir. ecolarda pistolla adam almasını bilir. aimine güvenip deaglela hs alırsın veya popflash yedirip vurursun diğer pistollarla.

bi de seninki nasıl bi supreme anlamadım? tier1 maçlarda bile çoğu zaman ilk mermide hs yakalayamıyorlar seninkiler aimgod olmuş.

• Fireindahole F kullanıcısına yanıt
    snd_mixahed komutunu yeni öğrendim demişsin hocam, önemli bir şey sanırım, ne işe yarıyor tam olarak acaba :)

Orijinalden alıntı: untypicalgemini

snd_mixahed komutunu yeni öğrendim demişsin hocam, önemli bir şey sanırım, ne işe yarıyor tam olarak acaba :)

botlarla oynamadan anlaman zorlaşabilir. kulağa gelen sesi çok ani yapıyor. yani ateş eder etmez sesi kulağında alıyorsun. default u 0.01 olması lazım. o şekildeyken gecikme oluyor biraz. tabi bunu farketmemişsindir. bende farketmedim de 0.05 yapınca anlıyor insan gecikme oldugunu :D
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.