Şimdi Ara

Neden yaşıyorum.. ölücem mutsuzluktan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamamen tipsizim, birçok farklı kızdan bunu yüzüme karsi duydum arkamdan falan değil.. boyum kısa 1.69. asosyalim, kiloluyun tamamen çekingenim. Zamanında Girisken olmaya calistigim zaman oyle bir haddimi bildirdilerki ozguvenin kirintisi dahi kalmadi.. tipi olmayanlar kendini yakışan bir saç modeli yapıp durumu kurtarır benm o sansimda yok saçlar tamamen döküldü gören 40 yaşında sanıyor. Yaşım 24.. tamamen vasıfsızim fakirim. Hepsini bir araya toplarsak tipsiz, kısa boylu, asosyal, çekingen, vasifsiz fakir ve kelim. Tek bir iyi özelliğim yok sayilicak gerçekten yok. Bir tane Olsa ordan yürürdum yaşama isteğim olurdu.. şimdi bir kadın bana niye baksın? Benim evlenmem yuva kurmam imkansız gerçekçi olalım. Niye yaşıyorum ? Bir arkadaşım bile yok yapayalnızim arkadaşlar. Evde yatıyorum bütün gün inanın çok denedim denemedim değil insan içine çıktım işe girdim kız arkadaş yapmaya çalıştım insanlarla arkadaş olmaya çalıştım. beni hep ezdiler. Kimseye zararım olmamasına kimseye kötülük yapmamama rağmen hep dislandim. Şuan bir arkadaşım bile yok. Defalarca deneyip dislandigim için tamamen bitik vaziyette eve kapadım kendimi aglamiyorum aglayamiyorum artık gözyaşı bitti. O kadar mutsuzumki. Sizi çok kıskanıyorum hepinizin güzel hayatlari var. Çok erken kaybettim bu hayat mücadelesini be beyler. Doğal seçilim gerçekten doğru ben uyduramıyorum ve yok olucam. Cenazem bile bomboş olucak çünkü arkadaşım yok beni tanıyan kimse yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi iyi hissedeceksen söyleyeyim. Ben de aynı durumdayım. Senin birkaç yaş küçük halinim. Biz kendimiz dışındaki şeylere odaklanmalıyız sanırım. Sanat, bilim vs.

• Allah sabır versin .
  • yaşadığın sürece umut her zaman vardır dostum karamsarlığı bırak insanların ne düşündüğünü neler söylediğini boşver ve hoşlandığın bir şey bulup onun peşinden git hayatta bir amacın olsun kendini geliştirmeye çalış kitaplar oku ilerde senle dalga geçenler haksız olduklarını o zaman anlarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DF3AA226

Abi iyi hissedeceksen söyleyeyim. Ben de aynı durumdayım. Senin birkaç yaş küçük halinim. Biz kendimiz dışındaki şeylere odaklanmalıyız sanırım. Sanat, bilim vs.
    Belki sana tavsiye verebilecek son insan olabilirim çünkü ben tam bir enkazim.. Ama deneyebilirim. Benim sonum intihar o kesin.. ben virajı kaçırdım en azından kendimi geliştirip vasıf edilebilseydim hayatta iyi kötü tutunabilirdim. 20 yaşın altında olduğunu düşünüyorum bence bu viraji çok iyi kullan ve benim yaşıma gelince en azından belli miktar para getiren mesleğin işin olsun.. mesela bu dedigime sahip olsaydım sosyalleşmeye çalışırdım param olunca yeni ortamlara girmekten o kadarda korkmazdim cekinmezdim en azından. Şuan korkuyorum eziliyorum çünkü param yok.. yani baştan kaybediyorum. Mesela gider saç ektirirdim , belki biraz estetik düşünürdüm giyim kuşam dikkat ederdim biraz birşeye benzerdim. Senin o şansın var bence benimle aynı duruma düşmemek için şimdiden var gücünle çabala.

• elimde imkan olsa şu forum da yardım edeceğim ilk insansın ama bende senden farksızım :(
  • kendine dön biraz madem, kadın her şey değil ki. belli bir miktar gelir sağla illa bir tane bulursun.

o instagram güzeli kızlar evlenilecek kadın değil zaten. kendine göre birini bulursun görücü usulü falan. yakısıkı akrabalarım oldu onlar hep öyle evlendi. çıktıkları kızlar boş kaldı öyle.

bir hedef koy kendine, kendini mutlu etmek için yaşa.

para kazan

yurtdışına çok

türkiye de otostopla gez vsvs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cok teşekkür ederim ama ironi yapıyorsunuz bence. Ben acikcasi fiziki yada zihinsel engeli olanlar hariç benden kötü durumda olan biri olduğuna inanmıyorum..

• Bende senin gibiyim merak etme. Yanlız değilsin bana bak ve kendini yanlız hissetme

• Hocam öncelikle bu ülke de ne kadar alçak gönüllü olursan o kadar üstüne çıkar hatta tepinirler.

Tipsiz olabilirsin yalnız da olabilirsin. Ama bu dostların olmayacağı anlamına gelmez.

Saç konusunda bende muzdaribim bir süredir ciddi stres altındaydım. Planlama yaptım 8 ay sonra mevcut işimi bırakıcam. 1 yıl sonra yaşadığım şehri değiştireceğim.
    Bazen bazı değişiklikleri yapmamız gerekiyor.

Saçların dökülmesinin başlıca sebepleri : Dengesiz uyku ve beslenme sorunları, Mineral eksikliği ki başlıcası suyu az içmek. Ardından kullandığın şampuan ve saç spreyleri ve jöle de saçları dökebiliyor. Aşırı mastürbasyon ya da az yemek yiyor aşırı ayni besinleri tüketiyorsan bunlarda saç dökülmesi yapar.

20-25 yaş aralığındaki saç dökülmeleri genellikle bu ve benzeri sebeplerden oluyor dikkatli davranıp hayatını düzene sokarsan saç sorununu aşarsın.

Dost konusuna gelirsek yeni yerlere gidip yeni insanlarla tanışmadıkça bunu aşamazsın. Yeni insanlarla tanışman gerekiyor. Yoksa kimse biranda ortaya çıkıp senin en iyi dostun olmaz.

Tip meselesine gelirsek tip biraz senin elinde biraz doğal bir durum. Unutmamalısın kimse yaşayacağı bedeni seçemiyor. Yani o gördüğün sana kötü sözler söyleyen kızlar içinde bulundukları bedeni kendileri seçmediler. O yüzdende güzel olmaları değil zeki ve bilgili olmaları önemli. Sen böyle yaptığın için sana karşı rahat konuşuyorlar sen ters yapıp onları eziklersen sana saygı duyarlar hayat böyledir. İnsanlar korkmadıklarına saygı duymazlar.

Herkese kötü davran demiyorum ama biri çıkıp sana çirkin olduğunu söylerse sen sanki çok yakışıklı- çok güzelsin diyerek hemen bir fiziksel özelliği ile dalga geç kilosu olur basenleri olur sivilcesi olur dişleri olur saç şekli olur. Normalde insanların dış görünüşü ile alakalı yorum yapmaktan çok hoşlanmam ama biri sana taş atıyorsa sopayla kafasına vuracaksın ki sana bir daha taş atmak isterse aklına kafasına vurduğun sopa gelsin ve vazgesin.

EDİT : evlenme meselesine gelirsek illa evlenecek bir kadın bulursun ama bu ruh halinle birinle evlenirsen aldatılıp hem kadını hem adamı belki ustune kendini vurursun en kötü ihtimal hapise girer kendini asarsın. Velhasıl kelam evliliği herşey olarak görme. Evlilik özgürlüğünden feragat etmektir. Ortalama 70 yıl surecek hayatının 30-40 yılına birini ortak etmektir. Yani evlilik zorunluluk değil önemli ve ciddi bir meseledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ülkücüadam -- 16 Nisan 2018; 21:57:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SuKurgusu

Allah sabır versin .
    Allah sabır vermesin. SAbrı var zaten allah cesaret versin özgüven versin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shirohige44

Cok teşekkür ederim ama ironi yapıyorsunuz bence. Ben acikcasi fiziki yada zihinsel engeli olanlar hariç benden kötü durumda olan biri olduğuna inanmıyorum..
    Yazdıklarımı okuduktan sonra ; ne iş yapıyorsun okul okudun mu okuduysan ne okudun ailenle mi ayrı mı yaşıyorsun sorularına cevap verirsen daha iyi tavsiyeler verebilirim.
  • ülkücüadam kullanıcısına yanıt
    Okul okumadım vasfim şuan işim yok, aileyle yasiyorum. Hep dislandim hocam çabaladikca dislandim dislandikca çemberin tamamen dışında kaldim

• quote:

Orijinalden alıntı: Shirohige44

Okul okumadım vasfim şuan işim yok, aileyle yasiyorum. Hep dislandim hocam çabaladikca dislandim dislandikca çemberin tamamen dışında kaldim
    Yukarı da yazdığım uzun bir yazı var belki seni biraz sıkabilir ama okursan sevinirim en yazından boşuna yazmamış olurum.

Okul okumadım derken lise falan varmı yani üniversite okumak istesen ailen destek verir mi buna.?

Normal bir gün de neler yaparsın, yani bir günün ortalama nasıl geçer.? Bir de neden çalışmak için bir iş bulmuyorsun hocam.?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.