Şimdi Ara

Neden Yabancı Hatunlar Bizi Böyle Tanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Internette yuzlercesiyle tanistim, ingiliz, avustralyali afrikali, hatta adini bile telefuz edemedim yerlerde yasayan insanlarla tanistim.

Muslumanim diyince, hemen ornek vermeye basliyorlar, şu kimse, şu ulke diye ve bunlar 4 tane kadinla evlenebilir dıyorlar. Bende bunun boyle olmadigini hatta bunun sadece belirlı kosullar altinda savasta vs gibi durumlarda gecreli oldugunu ve hatta Allah`in sizler icin 1 tanesı hayırlı oldugunu ve inancimizin bu oldugunu soyluyorum.

Neden yurt disinda yasayan insanlar bizi hala 4 kadinla evli veya evlenebilecegimizi dusunuyorlar.. ????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Konu başlığını görünce Türklük ile alakalı bir şey sandım.
    Doyacak kadar aşın varsa,
    başını sokacak bir damın,
    insanoğluna kulluk etmiyorsan,
    başkasının sırtında değilse geçimin,
    tamam, güneşli günler içindesin.
  • Cahillik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ülkesine göre değişir ama genelde haklı oluyorlar Osmanlı sağ olsun zamanında çocuk kaçırıp bir güzel katliamlar yapmış

bu üyeliği iki kişi kullanmaktadır
  • Bi bitmediniz herşeyi Osmanlıya İslama lafı getiriyonuz lafı nerden nereye getironuz

Orijinalden alıntı: BayAdonis

ben yuzlerce değil de, onlarcasıylar tanıştım, nadiren öyle şeyler dediler, on tanesiyle konuştuysam 1 tanesi böyle konulara giriyordur.

Ben yillardir konusyorum, abartmiyorum bazilariyla yillarca konustum ve samimi olunca konu konuyu aciyor olay dine geliyor. Soyledikleri 4 kadinla evlendigimizi hatta ornegin ingilterede dogu ulkelerinde gidenler haddinden fazla onlardan ornek veriyorlar.. Yani suan senin benim 4 hatunumuz var veya yakinda olacak gibi biliyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Ülkesine göre değişir ama genelde haklı oluyorlar Osmanlı sağ olsun zamanında çocuk kaçırıp bir güzel katliamlar yapmış

Adam bombayı da kurdu fazla dayanmaz artık konu

Orijinalden alıntı: Xanthochroid

quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Ülkesine göre değişir ama genelde haklı oluyorlar Osmanlı sağ olsun zamanında çocuk kaçırıp bir güzel katliamlar yapmış

Adam bombayı da kurdu fazla dayanmaz artık konu

Bekliyorum

''lağğğn yabancı özentisi'' ''siz çağdaşsınız biz gericiyik'' ''yav he he''

• Hani 4 kadinla evlencegimizi bilseler yine iyi onlara gore bizler caniyiz, cunku kadin haklari gelismis ulkelerde hat safhada. Bence biz muslumanlar bu konuyu surekli dile getirip o insanlari korkutmusuz ve gecmisimizde padishalarin yaptiklari yeterde artar bile !

• Sen japon,kore,taiwan,çin gibi ülkeleri birbirinden ayırt edebiliyor musun veya toplumumuzun yüzde kaçı ayırt edebiliyor? Onun gibi düşün işte adamların da genel kültürü yüksek olanlar dışındaki normal halk müslümanları birbirinden ayırt edemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

Hani 4 kadinla evlencegimizi bilseler yine iyi onlara gore bizler caniyiz, cunku kadin haklari gelismis ulkelerde hat safhada. Bence biz muslumanlar bu konuyu surekli dile getirip o insanlari korkutmusuz ve gecmisimizde padishalarin yaptiklari yeterde artar bile !

Onlar cariye olayını anlatmaya çalışıyorlar. Bir kişiye cariyeleri ve hanımı helaldir sadece. 1 kişiye evlenebilirsin sadece.

quote:

ben yuzlerce değil de, onlarcasıylar tanıştım, nadiren öyle şeyler dediler, on tanesiyle konuştuysam 1 tanesi böyle konulara giriyordur.

Ben yillardir konusyorum, abartmiyorum bazilariyla yillarca konustum ve samimi olunca konu konuyu aciyor olay dine geliyor. Soyledikleri 4 kadinla evlendigimizi hatta ornegin ingilterede dogu ulkelerinde gidenler haddinden fazla onlardan ornek veriyorlar.. Yani suan senin benim 4 hatunumuz var veya yakinda olacak gibi biliyorlar..

Türkiye laik bir devlet ve biz de o tür şeyler yok diyeceksin.Büyük lider Atatürk'ün bitirdiği dini kurallara göre yönetilen osmanlı'nın bitişimden sonra insanlar bu tür şeyler yapmıyorlar,gayet modern bir ülkeyiz,diğer müslüman ülkelere gitmediğimden bilemiyorum diceksin.

Alın ingilizcesini de vereyim ingilizcesi az olanlar da kendisini savunabilsin

Turkey is a laic country,unlike the examples you can give this happening.After the great leader Atatürk founded Turkey republic,in which he ended ottoman empire,he also ended moslem religious law,which was enforced.After that we quickly modernized in every aspect,and still living as such today.I can't inform or answer about other countries,there are muslim countries that aren't laic,or modern,i've never been in any of them.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaRKeRs -- 12 Ağustos 2013; 12:27:00 >

• Birde turkum de bakalim o surat nasil bozulucak o gozlerdeki yasama sevinci nasil azalacak nasil lanet edecek sana ki hakli :( Dostum milletimizde su olay var gram arastirma yok ve safsatalara inanma yahu osmanliyi superbbisey saniyorlar. Malesefki degil matba yillar sonra bulundu adamlar sanatla bilimle ugrasirken bu yobazlar cariyrkerine cariye katiyolardi ve bu butun dunyayi alsan bile onemli olan yonetimi ve halkin modernligi ilerliyisi su dini koseye birakip bi reform yapmati ki olmadi halada olmaz. (Yazim hatalari olabilir kusura bakmayin lutfen)

Orijinalden alıntı: MaRKeRs

quote:

quote:

Türkiye laik bir devlet ve biz de o tür şeyler yok diyeceksin.Büyük lider Atatürk'ün bitirdiği dini kurallara göre yönetilen osmanlı'nın bitişimden sonra insanlar bu tür şeyler yapmıyorlar,gayet modern bir ülkeyiz,diğer müslüman ülkelere gitmediğimden bilemiyorum diceksin.

Alın ingilizcesini de vereyim ingilizcesi az olanlar da kendisini savunabilsin

Turkey is a laic country,unlike the examples you can give this happening.After the great leader Atatürk founded Turkey republic,in which he ended ottoman empire,he also ended moslem religious law,which was enforced.After that we quickly modernized in every aspect,and still living as such today.I can't inform or answer about other countries,there are muslim countries that aren't laic,or modern,i've never been in any of them.

Acikcasi insan uzuluyor yabancilarin bir agiz boyle dusunmeleri. Yani biz sanki hicbisey yapmamisiz gecmiste onlara gore oturup 4 kadinla evlenipsefa yapmisiz.. Bunun tek suclusu osmanli!! Millet kitap basip okuyorlarken bizde acaba hangi ulkenin hatunu guzelde onlarcasini saraya atsam diye dusunmusler.. Adamlar klasik muzik le ugrasmislar 400 yil once bizde hersey haram denile denile bu hale gelmisiz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.