Şimdi Ara

RIHANNA NIN GÖZLERİ NE RENK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
17.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • BAKTIM BAZI SİTELERDE KAHVE RENGİ BAZILARINDA İSE (HAZEL?GREEN) YEŞİL YAZIYO...1 TANE KAHVE RENKLİ FOTOSUNU GÖRDÜM. KAFAM KARIŞTI?

Rihanna'nın Göz Rengi: Yeşil Gözlü Bir İkon

Barbadoslu şarkıcı Rihanna, göz alıcı yeşil gözleriyle tanınır. Gözlerinin rengi, onu müzik endüstrisinin en dikkat çekici figürlerinden biri haline getirmiştir.

Rihanna'nın göz rengi, "rihanna göz rengi" anahtar kelimesiyle sıklıkla aranır. Yeşil gözleri, sahnedeki büyüleyici varlığına ve ikonik imajına katkıda bulunur. Rihanna'nın yeşil gözleri, onu moda dünyasında da öne çıkan bir isim yapmıştır.

Rihanna'nın göz rengi, hem doğal hem de büyüleyicidir. Yeşil tonları, şarkıcıya hem sofistike hem de yaklaşımı kolay bir hava katar. Rihanna'nın gözleri, hayranlarını büyüler ve onu unutulmaz bir yıldız haline getirir.

Eğer Rihanna'nın göz rengiyle ilgili daha fazla bilgi arıyorsan, güvenilir kaynaklara başvurabilirsin. İnternet üzerinden arama yaparak şarkıcının biyografilerini, röportajlarını ve hayran sitelerini inceleyebilirsin. Ayrıca Rihanna'nın sosyal medya hesaplarını takip ederek son fotoğraflarına ve paylaşımlarına göz atabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • geçen beraberdik yeşildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **EDİTÖR** -- 11 Mart 2008; 18:09:46 >

• makyaja gore değişiyo
  • AKLIMIZA GELEN SORULARI SORMAK YASAK MI BU SİTEDE? MADEM ÖYLE BU TÜR KONULARI SEVMİYOSUNUZ TIKLAMAYIN! BAKMAYIN. GİZLİ BİR BAŞLIK ATMADIM ÖYLE DEĞİL Mİ? ZAMANINI ANCAK SEN YÖNETİRSİN.. RESMİNDEN(ABRE) BELLİ ZATEN NELERLE İLGİLİ OLABİLECEĞİN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **EDİTÖR** -- 11 Mart 2008; 18:14:20 >
  • çirkin bence bu kadın
    ne buluyolar anlamam

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
    Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
    Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
    Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
    Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
    Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
    Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
  • Ya ben eminim değilim (biolojide öyleydi eğer unutmadıysak) ama zencilerde melezlik yoksa sadece kahverengi ve siyah olabilir gözlerinin rengi.

Orjinalden alıntı: erkahn

her türlü yerim çıtır çıtır

AnimeFanClub

Gaara
  • Yeşil galiba
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.