|
|

|
|
Barbadoslu şarkıcı Rihanna, göz alıcı yeşil gözleriyle tanınır. Gözlerinin rengi, onu müzik endüstrisinin en dikkat çekici figürlerinden biri haline getirmiştir.
Rihanna'nın göz rengi, "rihanna göz rengi" anahtar kelimesiyle sıklıkla aranır. Yeşil gözleri, sahnedeki büyüleyici varlığına ve ikonik imajına katkıda bulunur. Rihanna'nın yeşil gözleri, onu moda dünyasında da öne çıkan bir isim yapmıştır.
Rihanna'nın göz rengi, hem doğal hem de büyüleyicidir. Yeşil tonları, şarkıcıya hem sofistike hem de yaklaşımı kolay bir hava katar. Rihanna'nın gözleri, hayranlarını büyüler ve onu unutulmaz bir yıldız haline getirir.
Eğer Rihanna'nın göz rengiyle ilgili daha fazla bilgi arıyorsan, güvenilir kaynaklara başvurabilirsin. İnternet üzerinden arama yaparak şarkıcının biyografilerini, röportajlarını ve hayran sitelerini inceleyebilirsin. Ayrıca Rihanna'nın sosyal medya hesaplarını takip ederek son fotoğraflarına ve paylaşımlarına göz atabilirsin.
|
|
| _____________________________ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **EDİTÖR** -- 11 Mart 2008; 18:09:46 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **EDİTÖR** -- 11 Mart 2008; 18:14:20 > |
|
|
Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler. Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar. Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar. Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu. Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk. Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler. |
|
|
|
|