Şimdi Ara

Neden ve 'Ne Zaman' Technopat? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
5.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Technopatı savunanlara anlam veremiyorum Türk dil kurallarına bu kadar önem verip adını Türkçe yapmayan bir platformdan bahsediyoruz.

eksiklerinden bir kaç tane sayayım aklıma gelenlerden :

deliler gibi windows 10 savunurlar ( bende windows 10 kullanıyorum ancak bazı sistemlerde kesinlikle önermiyorum aynı zamanda linux kullanıcısıyım )
    Aşırı egolular ve aşırı derecede saçma kuralları vardır örneğin bir konuda denk geldim o ekran kartı ful hd görüntüyü taşıyamaz diyerek banlamışlardı birini
    ezbere konuşurlar teori ile uygulamanın farklı olduğunu tam olarak kavrayamamışlardır.
    amd soğutucu önerisi isteyen bir arkadaşa amd önermiyoruz diyerek laf çarptıklarını görmüştüm bu aralar da ryzen serisini öve öve bitiremediler sanırım sponsor kimse ona göre kıvırıyorlar
    windows 10 da %100 disk problemi çıkan arkadaşlar veya mavi ekran problemi olanlar oluyor bu konularda görüyorum ki windows 10 a toz kondurmuyorlar windows para mı veriyor ne yapıyor anlamadık ki her zaman en günceli en iyisi değildir şunu bir öğrenemediler
    a dan z ye tüm bilgisayarcılara mahalle bakkalı diyerek mesleğini iyi yapan kişilere de aynı zamanda laf atmış oluyorlar aralarında berbat kötü bilgisayarcılar yok demiyorum kesinlikle var ancak herkesi birden bu işin içine katmak büyük ayıptır. 6 yıldır donanım ile uğraşan biri olarak söyliyebilirim ki sosyal dedikleri yerde "mahalle bakkalı ahahaha" diyip bilgisayar bozulunca çoğu ağlaya ağlaya bilgisayarcıya gidiyor

bu liste bitmez arkadaşlar düşündükçe aklıma geliyor burada duruyorum

• Eyvallah. İşte en güzel örnek. Bu yöneticiler güzel türkçelerini burada harap etmesinler. Yazar falan olsunlar. Çok iyiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KitapMeraklisi

neden 8.1 hocam peki ? biraz detay verir misiniz?
    Hocam bugüne kadar kullandığım en stabil ve sorunsuz işletim sistemi. Windows 10'a çok kere şans verdim kurdum. Bir müddet kullandıktan sonra hep sıkıntı açtı bana. Ayrıca win10da gereksiz görselliğe önem vermişler bu yüzden hantallaşmış bence. Win 8.1 sade, stabil ve sorunsuz. Ayrıca win10'da Defender ve Windows Update kapatmak için türlü türlü şeyler yapmanız gerekiyor ben ikisini de kullanmıyorum ve 8.1'de kapatmak çok kolay. Bir tanıdığım hep 10 kullanıyordu ben de 8.1 tavsiye ediyordum. Geçen format atacak oldu dedim 8.1 kuralım, kurduk şu an çok memnun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "sistem ayrıldı" olayıyla ilgili kaynağınız nedir? Çok ilginç geldi bu olay

• M4M00D kullanıcısına yanıt
    O zaman ne yapayım hocam burada konu açıp birinin kaale alıp cevap yazmasını mı bekleyeyim? Bu forumu çok severim ama konuda belirttiğim durum beni isyan ettirdi. Burada cevap gelmeyince mecbur oraya muhtaç kalıyoruz. Burada ben mi suçluyum bizi oraya muhtaç eden forum mu? Ayda yılda bir lazım oluyor zaten onda da onların kurallarına göre oynar cevabımı alır sorunumu çözerim sonra uğramıyorum zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katat

"sistem ayrıldı" olayıyla ilgili kaynağınız nedir? Çok ilginç geldi bu olay
    Kimbilir neredeydi... Bundan yıllar evvel bu sistem ayrıldı bölümünün neden oluştuğunu bilmiyordum ve rahatsız ediyordu. internette bu konuyu araştırırken bir başlığa denk geldim. Birisi sormuş: bu nedir niye oluyor, silsem olur mu falan diye. Birçok kişi de mantık dışı saçma sapan yanıtlar vermişler. En son reco çıkıyor ortaya ve diyor ki:

"Sisteminiz korsansa.. ehi ehe" gibisinden bir yanıt veriyor.

Herkes yaşa reco abi falan yapıyo yalıyo bunu. Bir süre sonra bizzat yaptığım testlerde aslında bu sistem ayrıldı bölümünün korsan yazılımla alakalı olmayıp eğer istersem oluşmayacağını farkettim. Tabi reco sonradan anladı mı yoksa hala öyle mi sanıyor bilemiyorum. Kaynak yok maalesef yıllar oldu. Kabak gibi reco adı soyadı ve fotosu vardı yanıt veren kişi kısmında. O değildiyse onu bilemem. Bilgileri ancak herşeyin en son modelini kullanmaya yetiyor.

• adam haklı beyler technopat yardımlaşma konusunda daha iyi bizim bundan bir ders çıkarmamız ve forumda yardımlaşmayı arttırmamız lazım.
  • Veronicaa kullanıcısına yanıt
    Sorununuz nedir bizzat ben yardımcı olayım gördüğüm konulara yazıyorum yardım amaçlı.
  • Veronicaa kullanıcısına yanıt
    Bu adam doktor olsa: Acilde hastasin diyelim. Yazim kurallarinin sozlu ifadesi diyelim ki diksiyon olsun:) Simdi, bu doktor Ssenin diksiyonun bozuk ! Anlasilmiyorsun! Derhal cik acilden hastahaneyi de terk et! " Sakat kal veya ol bile diyebilir ...

Metaforu anladiniz mi ? O cok ovulen sitenin hali bu sekildeki ruhlara kalmis... Kendi duzenini de kurmus moderatorleri vs ile ... Ki nice moderatorde DH dhil bircok farkli platformlarda hakli sovmuslerdir serzenislerde de bulunmuslardir ....

Ben hic uye olmadim teknopat a ( Turkce okundugu gibi yazilir ya merak ediyorum neden yazilani Turkce okumuyorlar Recep Bey dahil ) ....

Adamin sesi basta olmak uzere kotu. Sesinin tonu da tuhaf! Kulak tirmaliyor ... Bir terslik var onda ... Gorunen tersliklerin disinda ...

• Sanırsın maaş bağladı microsoft

• smart1978 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormfang

Sanırsın maaş bağladı microsoft
    Fazla düşünmeye gerek yok zaten hem microsofttan hem donanım firmalarından parayı kırmasalar bu artislik niye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelyus

teknoseyir'i yıllardır takip ederim. murat abi var orda adamdır.
    eskiden pclabs vardı galiba orada çalışıyordu. pclabs'in ortamı çok iyiydi.
  • boyle ortaokul olur lise olur üniversite olur iş hayatı olur

bi eleman vardır hep. ilgi ister, bilgilidir de bazı konularda ama boyle bi özgüvensiz, saf salak güler. kötü biri değildir ama takılmak istemezsin

teknopat boyle bi site benim için
  • Kuralları gerçekten çok saçma onun haricinde yöneticiler hariç forumda güzel fikirler veren insanlar var. Ben genelde kitap bölümünde takıldığım için DamDelisi adlı kullanıcıyı tavsiye ederim.
  • 2004'ten beri bu forumu takip ediyorum. İlk yıllar gerçekten çok yardım etmişlerdi. İnsanlar bir konu hakkında tartışırlar ama kimse kimseyi incitmezdi. Şimdi cevap bile vermiyorlar. Varsa yoksa konu dışı. "tipim nasıl SS'li". Aslında bu durum sadece bu forumla da alakalı olmayabilir. Toplumda bir düşüş var. Standartlar düşmüş çoğu yerde.

• Afedersin ama teknopat dedigin site beş para etmez aradigim bir sorunun çözümünü gördüğüm olmadı. Üye de degilim, milleti a harfi b harfi yanlis diye uzaklaştiracagina önce sitenin adini bari hepten Türkce yapsin bir seyin yarisini Türkçe yarisini ingilizce yapanları varoş olarak nitelendiriyorum, kendilerince cool olma çabası

• abi şu konuda teknoseyir yazanlar şu videoyu izledi mi

şu videodan beri 6 yıl olmuş herhangi teknoseyir içeriğine tıklamışlığım, okumuşluğum yoktur. 6 yıl geçmiş hala aynı fikirdeyim. Hiç bir şey bilmeden yalan ve yanlış söylemlerle video yayınlayıp insanları kandıran kişilerin, daha sonra söylediği herhangi bir şeye nasıl güvenebilirim ki ? başka videolarını da izlemiştim konu hakkında bilgim olan ve benzer şekilde inceliyorlardı. üzerine bu gelince bir daha 1 cümlelerini bile okumadım hiç bir içeriklerini 10saniye dinlemedim.

bir yere bağlı kalmayın bilgiyi kendiniz farklı kaynaklardan araştırın nereden ne kaparsanız yeter. teknoseyir gibi bilginin yalan mı gerçek mi olduğu belli olmayan yerlerden uzak durmak gerekiyor sadece.

• Technopat mı ıyggh :))

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

recep baltaş çok bilgili ve tecrübeli biri. ayıp ediyorlar ona kötü laflar edip. saçma bir kural uyguluyor diye adama hitler muamelesi yapıyorlar.
    Yoksa Recep sen misin ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.