Şimdi Ara

Neden vatan bilgisayar??? Hepsiburada.com değil!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada.com'dan bugüne kadar bir çok ürün aldım. Ağırlıklı olarak bilgisayar parçası. Ne zaman fiyat karşılaştırsam, hepsiburada her zaman en uygunuydu. Forumda ise bir çok arkadaşın vatan computer'dan bilgisayar topladığını görüyorum. Sebebini gerçekten merak ediyorum :)

Örneğin:
    6700K intel core i7 skylake hepsiburada.com'da 1289 TL, Vatanda ise 1381 TL
    Aynı şekilde bir çok üründe vatan aşırı derecede pahalı kısacası kazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cixjoseph -- 3 Ekim 2016; 23:42:36 >

• Vatan'ın fiziksel mağazası olması en büyük etken. Ayrıca geçmiş zaman hafta sonları "sözde" %30 indirimli ürün satarken piyasanın en iyi fiyatları Vatan'daydı. Bu da insanlarda Vatan uygun fiyata ürün satıyor algısı yarattı. Çoğu insan forum üyelerinin aksine kılı kırk yararak ürün almıyor. Gidiyor ürünü görüyor, Vatan personelinin gazı ile alıp çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada'dan bende çok memnunum. Çoğu elektronik ürünümü çok uyguna aldım. Sıkıntı çıkarsa Vatan'dan daha güvenilir geliyor bana bir çok sebepten ötürü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Vatan'ın fiziksel mağazası olması en büyük etken. Ayrıca geçmiş zaman hafta sonları "sözde" %30 indirimli ürün satarken piyasanın en iyi fiyatları Vatan'daydı. Bu da insanlarda Vatan uygun fiyata ürün satıyor algısı yarattı. Çoğu insan forum üyelerinin aksine kılı kırk yararak ürün almıyor. Gidiyor ürünü görüyor, Vatan personelinin gazı ile alıp çıkıyor.

Kesinlikle katılıyorum ,

• -dehşet- kullanıcısına yanıt
    bende ekleme yapayım bu yoruma sabırsız insanlar olarak beklemek istemeyip gidip hemen almak için artı adamların sürüyle mağazası var kolay ulaşılır durumdalar ve arıza durumunda vatana gidip direk verdiğinizde onlar ilgileniyor servise gitmek bazen cidden sıkıntı ulaşılabilir olmuyorlar
  • Servise gitmek diye bir durum yok artık zaten ,

Karşı ödemeli yolluyorsun kargo ile , halledip seni arayıp geri gönderiliyorlar

Ama maalesef sabırsızlık hat safhada , forumdan çok arkadaşı 1060a yönlendirdim.Stokta olmadığı için 970 vermişler
  • 5 yıldan fazla hepsiburada.com'dan alışveriş yapıyorum. bir çok üründe skıntı çıktı sorgusuz sualsiz geri iade aldılar İşi hiçbir zaman yokuşa sürmediler. Tabii burada mesafeli satış sözleşmesinin önemi çok büyük diyebilirim. ayrıca arkadaşın dediği gibi karşı ödemeli gönderiyorsun yasada buda var senden kargo ücreti alamazlar.

çok eskiden vatandan amd x4 695 işlemci almıştım iade almamak için her yolu denemiştiler. O zamandan beri uzak duruyorum. Aslında fiyatlar iyi olsa yakınlaşırız ama :)) gel gelelim ne zamna fiyat karşılaştırsam vatan hepsiburadanın 2 katı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni sistemimdeki ;

Asus Maximus Formula VIII Anakartı
    I7 6700K işlemciyi
    PG278Q monitörü

HB'nın geçen bayramda yaptığı bilgisayar alışverişlerinde %10 indirim kampanyası ile yaptım. Yoğun siparişlerden dolayı kargo 1 hafta kadar gecikmesine rağmen özür mahiyetinde hediye çeki tanımladılar müşteri hizmetleri ile görüştüğümde. Ürünlerden kazandığım indirim çekleri de hesabımda tanımlanacak.
    Sıkıntı çıkmadı çok şükür.Tavsiye ederim.

Vatan'dan da Asus Strix GTX 1080-08G aldım ki stokta olsaydı onuda hepsiburadadan alırdım.
  • çünkü sistemi kurup veriyorlar, çoğu kişi bilmiyor veya uğraşmak istemiyor. online alanlar da yine motanj yapıp yollayan siteleri tercih ediyorlar.
  • Hepsiburada dan önce webdenal.com var neredeyse her üründe piyasadaki en uygun site şükür suana kadar bir sorun yaşamadık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • General Darknes kullanıcısına yanıt
    Valla bir insan kerizse kandırana kızmıcan hacı.
  • bence vatan bilgisayardan bir ürün alınmaz. kasa bile toplatmam ben.
  • geçen fiyat alsınlar dye bekledik 2500 tl üzerinden 10 tl indirim yaptı aklını sevdiğim
  • 2 siteden'de çok alışveriş yaptım bilgisayar topladım aralarında ki fark şudur;

Vatan kendi başına elektronik eşyaların dağıtımını satımını yapan bir firma.
    Hepsi Burada ise dükkan kiralama mantığı ile çalışıyor. Yani siz Hepsi Burada dan almıyorsunuz ürünleri. Hepsi Burada dan dükkan kiralayan firmalar esnaflar size ürün satıyor. Haliyle çoğu ürünü daha hesaplıya alabiliyorsunuz.

Yani 2 firma aslında çok ayrı konsepte sahip. 2 firma ile de garantilik , para iadesi gibi sorunlar yaşamadım. Özellikle elektronik ürünler konusunda Hepsi Burada.com müşteri memnuniyetini çok ön planda tuttuğunu söyleyebilirim.
  • En ucuzu webdenal.com,hizlial.com sonra hepsi burada.com geliyor demek iyi araştırmasınız

1-görup beğenerek almak;
    Vatan mağazasına gidip kasa monitör ram anakart elinize alıp görerek ödeme yaparsınız fakat çoğu internet sitesi iade ürünleri (reburished) size geri yollar anlarsınız sizde iade edersiniz anlamayanlarda olur...

3-ücretsiz kurulum;
    Diğer olay kurulum 3 parça alsaniz bile kurarlar (islemci-anakart-kasa)

3-aninda test deneme destek;
    Magzaya Gore yardımcı sabırlı elemanlar var bazıları bilmez bazıları ilgelenmeyebilir ama bizim buradaki vatan süper ilgili

4-zaman;
    Bekleme yok paranız veya kart hazırsa gidin 5-6 çeşit anakarttan 1 tanesi 10 tane kasadan 1 tanesi 5-6 marka ram den 1 tanesi alın montaj yapsınlar çalıştırip çıkın ordan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 4 Ekim 2016; 12:03:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cixjoseph

5 yıldan fazla hepsiburada.com'dan alışveriş yapıyorum. bir çok üründe skıntı çıktı sorgusuz sualsiz geri iade aldılar İşi hiçbir zaman yokuşa sürmediler. Tabii burada mesafeli satış sözleşmesinin önemi çok büyük diyebilirim. ayrıca arkadaşın dediği gibi karşı ödemeli gönderiyorsun yasada buda var senden kargo ücreti alamazlar.

çok eskiden vatandan amd x4 695 işlemci almıştım iade almamak için her yolu denemiştiler. O zamandan beri uzak duruyorum. Aslında fiyatlar iyi olsa yakınlaşırız ama :)) gel gelelim ne zamna fiyat karşılaştırsam vatan hepsiburadanın 2 katı.

o kadarda abartmayalım 2 katı falan:) spesifik şeyler olmadıkça taş çatlasa %10 fark ediyo ve bazı ürünleri (monitör, ekran kartı gibi) her ne olursa olsun mağazadan deneyerek almak daha mantıklı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.