Şimdi Ara

Neden vaktimizi boşa harcıyoruz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar neden bu oyuna bu kadar vakit harcadık, sinirlendik, bağırdık, çağırdık.Bakıyorum da geriye şöyle bize en ufak yararı yok.Bir oyun yaklaşık beklemesiydi cartıydı curtuydu 1 saat sürüyor sizce de bu çok üzün bir süre değil mi? O vaktimizi spora, etkinliklere harcasak daha özgüvenli daha sağlıklı bir insan olamaz mıyız ? Bırakın şu illeti zamanın da ben de çok oynadım ama şuan düzenli bir hayatım var ve bu düzeni oluşturmanın en başında bu illeti bırakmak gerekiyor.Sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lavetera1 -- 6 Temmuz 2017; 13:9:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayır.
  • Düzen mi ?
  • Zamanımızı çalıyor ve zaman ayarımızı şaşırıyoruz

• HanSunHwa kullanıcısına yanıt
    Neden ?

• bu oyunu oynarken hayatına birşey katamıyorsan sorun sendedir. kimse sana sabahtan akşama kadar oyna demiyor.
  • Oynarken keyif alıyoruz,arkadaşlarla online olarak oynanabilecek bir oyun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harbiden boşa okuyoruz
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birileri daha oyunu beceremeyip kendine bahane bulup aramızdan ayrılıyor
  • Lavetera1 L kullanıcısına yanıt
    günlük 3-4 saat arası oynamaktayım ve oynarken eğleniyorum bu yüzden eğlendiğin ve zevk aldığın bir şeyi yapmak zaman kaybı sayılmaz.
  • bi kez de olsa yakalanmadan kaçmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: batublood

bi kez de olsa yakalanmadan kaçmak istiyorum

postçudan kaçılır mı hiç yahu?
  • birak o zaman olm insanlari niye zorluyosun

• Oyunu düzenli oynadığın takdirde neden düzenini bozsun ki.
  • Oyunun hayatını etkilemesini izin vermediğin sürece bir sıkıntı olmaz. Bu durum anlaşılan sende böyle değil. Sabah kalkıyorum koşumu yapıyorum, sporumu yapıyorum, arkadaşlarımla geziyorum. Eğer boş vakit bulursam oyuna giriyorum.

Oyun için boş vakit yaratmayın, boş vaktinizde oynayın

• boşa değil ranked kasıyoruz daha ne olsun

• günde 2-3 oyunla kimsenin vakti boşa gitmez. kaldı ki sayılı birkaç yüz şeyi yapmıyorsan genel olarak vaktin boşa gidiyor.
  • LoL oynamadığımda da oyun oynuyorum hertürlü boşa gidiyor yani zamanım benim için sıkıntı yok
  • Ben de bıraktım, ama sınırladığın takdirde gayet de zevk veren bir oyun. Hem ortam var, hem rekabet var. Hele takımın varsa ayrı bi güzel LoL. Rolün belli, her maç kendi rolünü farklı bir şampiyonla sergiliyorsun. Ben sınırlayamadığım için bıraktım. Sabah akşam oynadım, bağımlısı oldum, lol tişörtümü giydim, hep oynadım, geliştirdim de kendimi ama bırakmak istedim. Şimdi Skyrim'i indiriyorum, çok meraklıyım.
  • Bende bu sene sınavlara çalışmak yerine lol oynadım.ne zaman boş vaktim varsa oynuyordum sınav haftası bile oynuyordum.o yüzden bütlere giriyorum şimdi.oyun gerçektende güzel ve eğlenceli.

Vaktimizi kitap okumak yerine bu oyuna harcamak boş olabilir.sınavlara çalışmak yerine bu oyuna harcamakta boş olabilir.aslında yapıcak başka bir işimiz olmadığında bu oyunu oynamak güzel.oyunu önemli işlerimizin önüne koymamalıyız.

Boş vaktimiz çoksa bunu sadece oyun oynayarak geçirmemeliyiz.En azından sürekli oynamamalıyız

• Oyunu oynamayı isteyerek oynuyorsan bu vaktini boşa harcamak değildir kanımca, sen oynamak istemiyorsan oynamak zorunda değislin kimse tutmuyor seni zaten. Lakin burada diğerlerinin de oyunu bırakmasını sağlamaya çalışmak bence çok saçma.''Bırakın şunu ben bıraktım artık düzenli bir hayatım var'' cümlesi zaten senin bu oyunu zamanında hayatının bir parçası haline getirdiğini açıkça gösteriyor. Bizlerin de aklı, fikri var. Bir şeylerin ters gittiğini düşündüğümüzde, hayatımız ile oyunu bir tutmaya başladığımızda biz de senin yaptığın gibi bunu anlayıp oyunu bırakabiliriz veya oynamayı azaltabiliriz, lakin şuan gayet iyiyiz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.