Şimdi Ara

Neden uyuşturucu kullananlar çirkinleşiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uyuşturucunun getirdiği depresyon halsizlik mutsuzluk çirkinleştiriyor mu yoksa uyuşturuca da ki bir madde mi buna sebep oluyor. son 3 yıldır depresyon yüzünden çirkinledim galiba.

Neden uyuşturucu kullananlar çirkinleşiyor ?

• Muhtemelen dediğin gibi bir de depresyondan dolayı kendini cirkin goruyor olabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stres ve depresyon etkiliyor kesinlikle. uzun süre ölü gibi yaşadım yüzüm çöktü, saçlar zayıfladı döküldü, renk ruh gitti, göz altı morlukları falan ayrıca kendini daha da çirkin görmeye başlıyorsun iyice bunalım.. bu stres, mutsuzluk var ya tüm vücudu etkiliyor. Uyuşturucu konusunu tam bilmiyorum genelde dışarıdan bakılınca anlaşılmıyor derler ama bazı maddelerin böyle etkileri de olabilir yoksa bu kadar olacağını sanmam. Genel olarak kötü yaşantı çirkinleştirir insanı.
  • Vücuda giren kimyasallar vücudun çalışma şeklini bozmaya başlıyor. Depresyondan ziyade kimyasalların etkisi büyük. Özellikle insanın sinir sistemi hayli yıpranıyor. Yüzlerini bile düzgün tutamayacak hale geliyorlar.
  • psikolojinin etkisini bilemem ama metamfetamini kemikleri erittiğini duymuştum.

• Ulan bende niye çirkinleştim iyice, son yıllarda diye düşünüyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Ulan bende niye çirkinleştim iyice, son yıllarda diye düşünüyordum
    Favorilerden

> Hepsini baştan sona dinle <

The Prodigy - The Narcotic Suite

999999999 - 000000007 [NTN002]

Not: Uyuşturucuya HAYIR !!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Metamfetamin tüm bünyenin dengesini bozar.Attığın resimler Met kullanıcıları.Keza ekstradan hap kullanıcılarıda zamanla aynı duruma dönüşüyor.

Kimyasallardan uzak durun
  • Aynen bunlar metamfetamin takılanlar. Benim bildiğim diğer uyuşturucular genelde depresyona sürükler. Yani daha çok ruhsal bir çöküş olarak geri dönüş yapar.
  • Bu bahsettiğiniz metamfetamin Walter reyizin yaptığı şey değilmi ?

Peki ot içmek boyle bi etki yaparmı ? Abd de yasal sonuçta

• Doğal olan esrar yapmaz. Ama Türkiye'de öyle bir şeyi bulamazsın :) Çünkü içine bin bir türlü kimyasal katıyorlar.
    Hatta gerçek esrar insanın psikolojisini iyi eder, motivasyon sağlar. Bir çok rahatsızlığa faydası vardır. Kansere bile var.
  • Uyusturucudan uzak durun

• Evet Walterın yaptığı diziyi seyrettiysen zaten içinde az çok neler olduğunu görmüşsündür.Normal böyle bişey yaratması

Katkısız düz Esrar ise hayır böyle bi etkisi yok. Hatta kullananlar oldukça yaygın Bkz. Snoop dog Elon musk vs.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.