Şimdi Ara

Neden unutamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rezilce bir durum yaşadım sanaldan. Biliyorum tek kandırılan, tek salak yerine konulan kişi ben değilim. Bir tek benim 2 senem çalınmadı vaktim harcanmadı boş sözlerle. Bu boş laflara inanmakla aptallık etmiş olan da benim. Hala düşünüyor olmam da salaklık çoktan unutmuş olmam gerekirdi ve unutmam gereken bir dönem şu an.. acı çekmek gibi bir lüksüm yok. mezuna kaldım kaç defadır sınava hazırlanıyorum ama hala felaket kötü hissediyorum çok üzgünüm umarım seneye bugün bunları unutmuş olurum ve mutlu olurum. cidden en ufak bir şeyde yıkılıyorum bünyem kaldırmıyor. bu kadar güçsüz olmak çok rezilce. başıma daha neler gelecek kim bilir. dramatize etmiyorum bunu herkesin başına bir sürü şey geliyor ama benim ruhum cidden kaldırmıyor hiçbir şeyi. umarım boşluktan evde kalmaktan saçmalıyorumdur şu an. umarım bu olay başıma bela olmaz ömrüm boyunca

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hayırdır ne oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yks2022_277282

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • highest in the room kullanıcısına yanıt
    Ya nicki değiştirebilsem değiştiricem fprumun sadece sınav kısmını kullanırım diye bunu almıştım komik

• •Acharad kullanıcısına yanıt
    Ya sanalda hak etmediğim bir muamele gördüm. Aşırı derecede küfür hakaret aşağılama her türlüsü... Sanırım bende bir travma oldu bu durum ya da bilmiyorum. Canımı sıkan şey buna karşılık ben hiçbir şey yapamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi go ask alice -- 26 Şubat 2022; 21:26:38 >
  • Aşırı derecede saf ve salak hissediyorum 2 yıl boyunca beynim bir güzel yıkandı saçmasapan şeylerle. Benim için önemli olan konularda bakış açım darmadağın edildi. Şu anda niye yaşıyorum onu bile bilmiyorum. Ne pislik insanlar var cidden belanızı bulursunuz umarım
    Tecrübe edinip yoluna devam etmen söylenir genelde bu durumlarda. Bu kadar duygusal ve empatik olmasaydım keşke çünkü günümüzde cidden böyle insanlar bildiğin ezik, eziliyor. Ya da direkt benimle ilgili bir durum bu. Yani olaya öyle realist falan bakabilecek bir karakterim yok. Güçsüzlükse güçsüzlük. Neyse gerçekte asla başta kendini belli eden kötü karakterde birisine sırf kendini acındırıyor diye kanıp yardımcı olurum falan diye yanaşmayacağım. İnsanlar cidden en başından kendini belli ediyor. Ne kadar zalim olacağını falan küçük bir cümleden bile anlıyorsun. Tam o anda keseceğim işte iletişimi. Yoksa gayet işin sonunda mal oluyorsun. Kimse 2. şansı hak etmiyor bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi go ask alice -- 26 Şubat 2022; 21:39:51 >

• Yaşın belli ki küçük ve kötü birilerine denk gelmişsin. Hayatında yaşadığın ilk büyük acı bu gözüküyor. Sonuna kadar üzülmelisin ama üzüntünü arkadaşlarına anlatarak onlardan destek bularak arkanda bırakacaksın. Ya da sadece zamana bırakacaksın.

Bunu tanıdıklarınla konuşmak belki seni daha kötü yapar. O yüzden bize anlatıyorsun. Anlaşılır bir durum.

Ben de bazen zor dönemlerden geçiyorum çünkü ben bir insanım. Çoğu zorluk bu hayatta aşılmak için vardır.

Bu acıyı elbet aşarsın. Sadece hızlı aşmanı dilerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • musetea M kullanıcısına yanıt
    Yaşım küçük mü emin değilim ve şu da trajikomik. Karşımda yaşı benden küçük birisi vardı. Kaç yıldır evdeyim sınava çalışıyorum kafasıyla. Tercih yapmadım ısrarla ve eve kapandım resmen. Bu yüzden tecrübesizim belki de. İnsanlardan bir haber yaşıyorum. Bunları anlatmak da çok can sıkıcı. Çünkü onun yaşı benden de küçük ve o da tecrübesizdi. Bence yaş ya da deneyimle ilgili olabilir ama yine de etkilenme oranın yine sana has bir durum oluyor. Bir de bu tarz olaylarda ne kararlar aldığın ne kadar etkilendiğin karakterinle ilgili sana bilgiler veriyor ve ben pek de sağlam bir karakterimin olmadığını fark ettim gereken durumlarda gerekli tepkileri veremedim ya da bilmiyorum ilk kez böyle bir durumla karşılaştığım için kendimi böyle yorumlamak ne kadar doğru. Hayatımda daha önce hiç böyle küçük bir durumda var olmadım. Düşününce kabus gibi geliyor. Şimdiye kadar kendimce sorunlarım ve üzüntüm vardı ama ilk kez saf kötü birisiyle muhattap oldum. Hayatımda ilk kez birisi benden nefret etti. Birisinin bana olan tiksintisini sonuna kadar hissettim. Hala hissediyorum ve istemsizce sorguluyorum. Pislik birisi miyim melek, kurban rolü falan mı yapıyorum diye. Öyle olduğumu söylerdi. Tanıdığım birisine anlatamam. Çünkü anlatılmayacak kadar saçma geliyor ama saçma olması bana hissettirdiği kötü şeyleri de yok etmiyor. Teşekkür ederim yorumun için. Ben geçmişe takıntılıyım sanırım biraz. Yani umuyorum ki bu olaya da takıntılı kalmam. Gram hatırlamak istemiyorum. Onun o gördüğü kişi ben değilim. Kim olduğumu bilmiyor. Ne olduğumu da asla göremedi. O yüzden benimle ilgili tespitlerini kafamda tekrar tekrar tekrarlamayacağım. Şu an aşamasam bile üstünü kapatmak zorundayım çünkü artık..tercih yapmayı isteyeceğim bir sınav sonucum olsun diye uğraştığım bir zamandayım. düşünmem gereken tek şey de bu olmalı. Tekrar teşekkürler tavsiyelerin için

• sorun ne kardeş bu kadar yazıyosun ama derdini anlatmadan içindeki yara kapanmaz

• HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    Yazdıkça daha çok hatırlıyorum ve daha kötü hissediyorum. Bugün bunları hiç yazmasam daha iyi olurdu. Neyse denemiş oldum. Anlattıkça açılıyorum sanıyorum ama bariz iyi gelmiyor. Düşünmemem ve daha fazla anlam yüklememem gerek sanırım. Çünkü hatırladıkça kendi kafamda zorba tipin birisine yine kendimi açıklarken buluyorum. Bu konuyu kendi kendime kapatmam gerekiyor demek ki. Teşekkürler yorumun için

• Rica ederim dostum anlatmak istersen burdayim pm senin gibi insanlar dolu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.