Şimdi Ara

Neden sevgilin yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Neden sevgilin yok

Neden sevgilin yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü sosyal fobim var, izole yaşıyorum sayılır. Eskiden yaşadığım dini takıntılar da kızlara bakış açım ve özgüvensizliğim konusunda etkili olabilir. Okul hayatında da bana ilgi gösteren kızları kendimden uzaklaştırmıştım utangaçlık yüzünden. Kız peşinden koşacak biri değilim yapım böyle değil zaten kızlar da benim gibi birini ne yapsın.Tip olarak belki bakımsızlık durumu var ama dış görünüşümü düzeltmeye itecek sevgililik olayı gibi bir motivasyonum da yok. Bilmiyorum zor bir ihtimal de olsa da karşıma benim gibi biri çıkarsa anca o zaman.
  • Yakışıklı değilim, karı kız peşinde koşturan bi adam da değilim. Sadece bir flört dönemim oldu 2 aylık, onda da zaten kız adım atmıştı hep. Sevgilim olsun diye yanıp tutuşmuyorum yani forumdaki çoğunluğun aksine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Mercedes Benz C 180 Coupe AMG 9G - Tronic

• Sosyal medya kullanmıyorum ,tarz edinmedim
    Salaş giyiniyorum bu yüzden olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 29 Temmuz 2019; 22:26:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızın derdi ne?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaynakları da yazar mısınız bir de

Ayrıca attığın grafiklerden hiçbir şey anlamadım

Orijinalden alıntı: Guest-7D9CEE974

Param yok çünkü.

Ayrıca attığın grafiklerden hiçbir şey anlamadım
    Birinci grafikte noktalı çizgiler erkekler tarafından kadınların çekicilik derecesi. Sonuca göre erkekler olarak hemen hemen kızları birbirine eşit güzellikte görüyoruz çokta ayrım yapmıyoruz.

Birinci grafiğin noktasız çizgisi ise kadınların mesajlaştığı erkekler ve çekicilik derecesi. Kadınların büyük çoğunluğu en çekici erkeklere gidiyor.

İkinci grafiğin noktalı çizgileri kadınlar tarafından algılanan erkeklerin çekicilik derecesi. Sonuca göre erkeklerin çok küçük bir kısmı çekici kısmına giriyor (bir kısmı medium yani normal seviyede).

İkinci grafiğin noktasız çizgisi erkeklerin mesaj attığı kızlar ve çekicilik derecesi. Erkekler en az çekiciden başlayıp orta çekici kızlara çok mesaj atmış en çekici kızlara talep daha az muhtemelen bu bana zaten bakmaz denerek.

• biri de tipsizim dememiş. tipsizsiniz işte kabul etseniz de etmeseniz de tipsizsiniz. ortalama üstü olsaydınız direk olarak dursanız bile kızlar sevgiliniz olmaya gelirdi.

Gözlemlerime dayanarak grafikte anlatılanlara %100 katılıyorum

2003'lüyüm Her Şeyin Farkındayım.

Oğlum Şehmistan Çek Yayı Fırlat Beni, Uzayayım Oraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Birinci grafikte noktalı çizgiler erkekler tarafından kadınların çekicilik derecesi. Sonuca göre erkekler olarak hemen hemen kızları birbirine eşit güzellikte görüyoruz çokta ayrım yapmıyoruz.

Birinci grafiğin noktasız çizgisi ise kadınların mesajlaştığı erkekler ve çekicilik derecesi. Kadınların büyük çoğunluğu en çekici erkeklere gidiyor.

İkinci grafiğin noktalı çizgileri kadınlar tarafından algılanan erkeklerin çekicilik derecesi. Sonuca göre erkeklerin çok küçük bir kısmı çekici kısmına giriyor (bir kısmı medium yani normal seviyede).

İkinci grafiğin noktasız çizgisi erkeklerin mesaj attığı kızlar ve çekicilik derecesi. Erkekler en az çekiciden başlayıp orta çekici kızlara çok mesaj atmış en çekici kızlara talep daha az muhtemelen bu bana zaten bakmaz denerek.

Alıntıları Göster
    1. grafikte mesaj olarak "male to female" yani erkeklerin mesaj attığı
    2. grafikte mesaj olarak "female to male" yani kadınların mesaj attığı olarak anladım.

Yani 1. grafikte kadını çekici gördükçe mesaj atma oranı artıyor ama en çekici olanlara daha az mesaj atılıyor. "Bu kız bana bakmaz" gibi bir düşünce olsa gerek.

2. grafik biraz daha karışık. 2. grafikte de kadınlar ortalama çekiciliğin bir tık altındaki erkeklerle daha çok mesajlaşıyor, erkek çekiciliği arttıkça mesaj azalıyor gibi görülüyor ama çekici olarak sınıflandırılan erkek sayısı da az olduğu için o azalma. Yani yüzdeleri dikkate almak lazım.

Ben bu şekilde anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proopiomelanocortin -- 3 Ağustos 2019; 1:5:3 >

• Valla sokaklarda 2 iqluk espirilerle sevgililerini güldüren çiftler görüyorum benim kız arkadaşım olsa o tarz espiriler yapamam sohbet etmek de bana biraz boş geliyor.Onun bunun ilişkisini konuşarak dedikodu da yapamam.Eee kız benden sıkıldı gitti.Ya benim gibi asosyelini bulmalıyım ya da ergen kız tripleri geçtiği yaşlarda (28-30) sevgili bulmalıyım.

Kızlar lisedeyken bana tavlaması zorsun falan diyorlardı.
    Düşünün yani kızların beni tavlayacağı kadar da şanslıyım aslında.Ama utangaçlık çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrorVerenHesapMakinası -- 3 Ağustos 2019; 0:8:49 >

Orijinalden alıntı: hamza5806

Karakterli kizlar cok az ben de zaten cok yorgunum hayat zordu falan filan
    Ben yazdım sandım...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.