Şimdi Ara

Neden sevgiliniz yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Neden sevgiliniz yok?

(En Son Oy Tarihi: 18.8.2025)
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 15 Ağustos 2025; 21:38:14 >

• Güzel soru

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şuanlık hiç umrumda değil, benim kendi sorunlarım tonla var, başkasının tribiyle, dırdırıyla, ilgi açlığıyla uğraşamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • payam yok

• Yalnızlığa alıştım birisinin gelip hayatımı kısıtlamasına izin veremem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karim izin vermez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilmem parami ailemle maxxroyal belekte yerim
    Yaş 36

Kendileri kaçırır

21 eylülhttps://youtu.be/aqTSLJulvRg?si=fCqzM7eh42PkGkkJ&utm_source=ZTQxO

Varoi suratşılar maço erkekşerle takılsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 16 Ağustos 2025; 7:21:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaş 27

Her gün hedeflerim ve kariyerim için çalışıyorum.
    Planlarım var hedeflerim var zamanımı boş yere harcamıyorum 30 yaş civarı evlilik düşünüyorum.
    Hedefim mesleğimle ilgili freelance danışman olup aylık 5 10 bin euro kazanacak seviyeye ulaşmak.

Yaşı genç arkadaşlar tüm enerjinizi kariyer için harcayın aşk falan bunlar boş işler 30 yaşında kariyerli ve statüsü bir erkek olup kendinize bakarsanız artık seçimleri siz yaparsınız.

Bana son 2 yıldır sağdan soldan haber gönderiyorlar bizim kıza yapalım falan diye

Hayatta iki seçeneğiniz olur ya 30 yaşında kadar tüm enerjinizi kariyer için harcayıp 30dan sonra rahat edersiniz yada erken evlenip 35den sonra geçim sıkıntısı ile boğuşursunuz tercih ve karar sizin.

Yalnız ilk seçenek için inanılmaz fedakarlıklar inanılmaz bedeller ödemek gerekiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reodentreomantik -- 16 Ağustos 2025; 8:14:26 >
  • reodentreomantik R kullanıcısına yanıt

Evet . Hayatin bedelini birkac yil odemeyi goze alamayanlar, bunun bedelini hayat boyu oderler

• Kız kahrı çekmek hiç uğraşılmayacak bir dert. 26 yaşındayken, 27 yaşında bir Türk kadın ile birlikteydim, hayattan bıktırdı. Başından atıp kurtulamıyorsun da.. Onun bile bir sorumluluğu var. Tripleri yazsam roman olur. Kıza falan bulaşmayın, doğru düzgün birini bulun evlenin ya da evlenmeyin incel olarak ölün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Ağustos 2025; 8:33:7 >
    Dinleyin bu adamı gençler kariyer kasın. aşk maşk hikaye. yıllarca bu toplumun beynini Yeşilçam saçmalıkları ile yıkadılar. Kadınlar çok acımasız bu konuda. Duygusal olan erkekler. Dünya değişti kendinize gelin. Materyalist zihniyetin doruk noktasındaki dönemde yaşıyoruz. Bu zihniyette çökecek bir dünya savaşı çıkmasına bakar. Onu da göreceğiz muhtemelen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Deldirmemiş kız bulmak zor

• Evli olduğum için?

• Inceller çok rahat, kıymetini bilmiyorlar. Fakat bu incel mevzusunu editleyip, yeni bir mevzu oluşturmak lazım. Incel elemanlar, tamam kızla takılmıyorlar ama kız icin her şeyi yaparlar köle bile olurlar.

Neyse bence, onurlu olmak için, Kadın kızı sallamayacaksınız, size geliyorlarsa takılacaksınız, gelmiyorlarsa takılmayacaksınız.

Yani karı bulsam, foid bulsam, ah ah demeyeceksiniz. Ben eskiden böyleydim mesela. Kızları hiç sallamıyordum bana gelenlerle idare ediyordum. Yani bir ortama girince, zaten birileri yazılıyordu mutlaka, bize gelmiyor diyenler için de, gelmezse gelmesin demek en güzeli.

Zaten böyle random evlililiklerde falan, tipsiz tipsizle takılıyor ve çocuklar yamuk yumuk oluyor.

Gelecekte yumurta hücrelerini lab ortamında imal edip üstün übermensch erkekler yaratılmalı.. tüm erkekler sarışın ve gri gözlü, uzun boylu ve 170 IQ olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Ağustos 2025; 11:23:29 >
  • Miralay05 M kullanıcısına yanıt

Kadın milleti hipergamiden dolayı sürekli daha iyisini arar ve bulmaya çalışır.

Dolayısıyla aşk falan boş iş.

Tabi zamanında bende çok aşka inanan seven karşı taraftan çok beklenti içinde olan biriydim sonrasında karşı taraf atanınca terkedildim.

O günden beri gözüm açıldı eskiden saflım yavaş yavaş dönüşmeye başladım. Yani diyeceğim kendi kariyerinize bakın statünüze bakın.

Erkek olarak ne kadar sağlayıcı olursanız eşiniz dostunuz aileniz sizi o kadar sever. 25 yaşını geçen bir erkeği kimse karşılıksız sevmez kendi ailenizde dahil.

Hayatta sizi tek kurtaracak sizsiniz bunu en kısa sürede kabullenip bu yolda aksiyon almak şart.

Ama tüm herkes evlenirken tek başınıza bilmediğiniz bir yolda kariyer için aktif bir sabırla çalışmak ilerlemek zor sağlam mental gerekiyor bedel ödemek gerekiyor.

Tabi ben daha yolun çok başındayım konuyla ilgili tecrübeli abilerim daha iyi bilgiler verir belki benimde yanlışlarım vardır bende yaşayarak öğreneceğim :)

Yapay zekadan dolayı yazılım bitecek deniyor hocam hatta bu işin içindeki yazılımcılar bile piyasa kötü diyor siz bitti bitecek bi sektörde niye kariyer yapmak istiyonuz

10k euro cok zor hocam. avrupada bu maaşı almak neredeyse imkansız. brütto belki cok cok düsük ihtimalde netto 0 neredeyse nacizane yorumum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonbalıklı -- 16 Ağustos 2025; 12:57:55 >
  • 2 yıllık ilişkimi bitireli 1 ay oldu. Şu an kafa dinliyorum. Öyle özleme durumu falan yok ama ağır mental yorgunluk bıraktı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt

Hocam sizin hanım niye sürekli turuncu siteye giriyon diyodur Neden sevgiliniz yok? 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.