Şimdi Ara

Neden Selçuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aykut hoca neden bu adamı tercih ediyor anlayamıyorum. Bugün bizi yakıyordu yine. Hem çok kötü oynadı hem de hata üstüne hata yaptı bizi iyice yavaşlatdı. Ve 16. Dakika atılması gerekiyordu. Hakem hata yaptı. Şampiyonluğa giden takımın bır adamı bu kadar lacka sorumsuz olamaz. İkinci lafımda nianga. Bu adam gercekten fos. En önemli maclarda bır başarısını göremedim. Seneye şampiyonlar ligine katılırsak ayvayı yedik bu adamla.

• başka adam yok.
  • Uzun topla işi bitiririm dedi heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907

başka adam yok.

Nasıl yok gördük işte Baroni girdi mükemmel top oynadı.Bu adam şu anki form durumlarını kıyaslarsak Selçuğu ezer geçer.
  • İkiside fos
  • Sen bu takımda selçuğamı suç buluyorsun ?

İlk yarıda çok güzel paslar çıkarttığını düşünüyorum. Bunun haricinde bütün takım kadar kötüydü.

Sahanın en iyi ismi Stoch'du Bu adamdan başka kimse oynamadı bugün.. Kiminin sevmediği Stoch maçı koparan oyuncuydu bence. Golde de onun payı var.

Bu arada bu sekilde giderse sampiyon Trabzon.
  • Baroni yabancı sınırlamasına takılıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden mi Ersun Yanal ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 16. dakika atsaydı kimse bir şey diyemezdi. aç bir daha izle maçı.
  • O kadar mac eksigi olan bir adami oynatmasi yanlisdi.Stochun oynamasi icin baroni yi kesti,ama nerden bilebilirdi santos bu kadar kotu oynuyacak.Yoksa santos yerine Caner'ikoyardi.
  • Sen bu takımda selçuğamı suç buluyorsun ?

İlk yarıda çok güzel paslar çıkarttığını düşünüyorum. Bunun haricinde bütün takım kadar kötüydü.

Sahanın en iyi ismi Stoch'du Bu adamdan başka kimse oynamadı bugün.. Kiminin sevmediği Stoch maçı koparan oyuncuydu bence. Golde de onun payı var.

Bu arada bu sekilde giderse sampiyon Trabzon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcompany

Aykut hoca neden bu adamı tercih ediyor anlayamıyorum. Bugün bizi yakıyordu yine. Hem çok kötü oynadı hem de hata üstüne hata yaptı bizi iyice yavaşlatdı. Ve 16. Dakika atılması gerekiyordu. Hakem hata yaptı. Şampiyonluğa giden takımın bır adamı bu kadar lacka sorumsuz olamaz. İkinci lafımda nianga. Bu adam gercekten fos. En önemli maclarda bır başarısını göremedim. Seneye şampiyonlar ligine katılırsak ayvayı yedik bu adamla.

FB'ye 7 yabancı oyuncu ile oynama izni çıkmadıkça Selçuk'u bol bol kadroda göreceğiz..
    Şampiyon olursak CL garanti olacağı için kadroya kesin takviye yapılır. O yüzden CL düşünmeden önce şu iki maçı kayıpsız atlatmamız gerek.
  • Yb kontenjanında yer açmak için maç eksiği olmasına rağmen Selçuk'u oynattı.Form olarak Cristian şuan daha iyi durumda ama yb sınırına takıldı işte.
    Selçuk kötü oynamazdı ama adamın eksiği var anlayış göstermek.Çok makul kadroydu bu hafta çıkan ama tutmadı.
  • orta sahanın ortası için girilecek risk değil. caner santos yerine oynasa daha az tehlikeli olabilirdi. selçuk fenebahçeye geldiğinden beri düzeysiz oynuyor. kimse bu adamı bana savunmasın. inşallah seneye bu ve bu tip adamları görmeyiz.
  • Stoch oynatilmaz, Christian oynatilir neden oyle, Stoch oynar Christian oynamaz neden söyle, x oynar y oynamaz begenmezsiniz. Yahu Selcuk nasil kotu oynadi biri aciklayabilir mi? Takim komple kotuydu (gokhan haric) sonra oyle ya da boyle kazandik. 16 mactir kaybetmiyorsun, gecen sene son macta sampiyonlugu vermissin, son 2 haftaya girilmis, izmir'de rakibin onde birakin da adamlar stresli olsun, kotu oynasinlar. Yeter yahu.
  • Çünkü oynadığımız ligte lanet olası yabancı kuralı var

ön libero alınırsa kim kesilecek onu merak ediyorum
  • takım stresten dökülüyor. alexin kaçırdığı golleri görünce şok oldum. bu adam bunları gözü kapalı atardı. ama selçuk hep kötü. niangda öyle. bu kadar top ezilmez ki kardeşim. bana bu maçta lazımsın. çık at golünü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcompany

Aykut hoca neden bu adamı tercih ediyor anlayamıyorum. Bugün bizi yakıyordu yine. Hem çok kötü oynadı hem de hata üstüne hata yaptı bizi iyice yavaşlatdı. Ve 16. Dakika atılması gerekiyordu. Hakem hata yaptı. Şampiyonluğa giden takımın bır adamı bu kadar lacka sorumsuz olamaz. İkinci lafımda nianga. Bu adam gercekten fos. En önemli maclarda bır başarısını göremedim. Seneye şampiyonlar ligine katılırsak ayvayı yedik bu adamla.

6

anladın sen nu...................
    yabancı oyuncu sınırı.
  • haftaya büyük ihtimal semih ve baroni ile başlayacak. inşallah öyle başlar
  • nasıl adamlarsınız, ulan baroni oynar stoch kenarda kalır hocaya yükenirsiniz ki neden stoch yok. oynamaz yine yüklenirsiniz neden stoch yok, stoch yokken baroni oynar bu yine yüklenirsiniz...

7 yabancı kuralı varda sizin dışınızda kimse bilmiyormu? veeya federasyon bize isteiğimiz kadar futbolcu ile oynama iznimi vermiş
  • İnsallah haftaya cristian ve semih ile baslar niang bitmiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.