Bildirim
Neden Ray Ban çılgınlığı var daha iyisi yok mu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Çünkü aooko ve eric ağırlıklı olarak rayban satıyor (anlayan anladı )
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Havya Makinesi
Çünkü aooko ve eric ağırlıklı olarak rayban satıyor (anlayan anladı)
çakma olanlardan bahsetmiyorum. atasun gibi orijinal satanlardan bahsediyorum. -
-
eric inki orjinal kadar kaliteli
leopar kullanyom ben
Police bin basar.
Emporio Armani var bin basar vogue var bin basar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Police, Prada, Gucci ve Zegna'dan asla şaşmam, ray ban sadece bir kere aldım.
-
-
Oakley ftw -
Rayban marka gözlüklerin en ucuzu o yüzden tercih ediliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Booker DeWitt -- 31 Mayıs 2016; 20:21:19 > -
Atasun optiğin kendi markası seen var. Malzemesi fiyatına göre çok çok iyi. Eğer marka takıntın yoksa tavsiye ederim.Fiyatları 68 lira.
www.atasunoptik.com.tr
Seen Güneş Gözlüğü Modelleri ve Fiyatları | Atasun Optikhttps://www.atasunoptik.com.tr/seen-marka-gunes-gozlugu-modelleri -
Police kullanıyorum 2 adet police almıştım.Rayban Wayfarer çok tutulan bir model tüm dünyada.Ünlüler v.s çok tuttu ve reklamını yaptı bence temel etkisi bu.Türkiyede Rayban Wayfarer dışında rayban takan neredeyse yok özenti etkisi de var millet farklı model alırsa piyasa yapamaz .Açıkcası bu model sinemada verilen 3d gözlükler gibi.Birde düz plastik çok ucuz duruyor.
-
Ray Ban üretici Luxottica dünyadaki gözlük piyasasının %80'ini elinde tutuyor. -
Lacoste tokatlar -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X