Şimdi Ara

Neden öpüşürken erkek gözlerini kapatmaz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
9.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden bu abes karşılanıyor arkadaşlar, bunu yapan erkeğe neden amele muamelesi yapılıyor?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Neden Sevgililer Öpüşürken Gözlerini Kapatmazlar?

Öpüşmek, duyguları ifade etmenin ve sevgiyi paylaşmanın güçlü bir yoludur. Ancak öpüşme deneyimini herkes farklı yaşar. Bazı insanlar gözlerini kapatırken, bazıları gözleri açık öpüşmeyi tercih eder. Bu yazıda, özellikle erkeklerin neden öpüşürken gözlerini kapatmadıklarını inceleyeceğiz.

Dikkat Dağılmasını Önleme:

Erkekler, öpüşürken gözlerini açık tutarak çevrelerinde olup bitenlerin farkında kalırlar. Bu, özellikle kamuya açık yerlerde veya kalabalık ortamlarda önemlidir. Gözleri açık tutmak, beklenmedik durumlara hızlıca tepki vermelerine ve kendilerini veya partnerlerini korumak için önlem almalarına olanak tanır.

Görsel Uyaranları Algılama:

Gözleri açık öpüşen erkekler, partnerlerinin yüz ifadelerini ve vücut dilini gözlemleyebilirler. Bu, duygularını daha iyi anlamalarına ve öpücüğün yoğunluğunu ve süresini buna göre ayarlamalarına yardımcı olur. Ayrıca partnerlerinin tepkilerine göre öpücüğü yönlendirebilir ve ihtiyaçlarına göre uyarlayabilirler.

Güven İşareti:

Gözleri açık öpüşmek, bir güven ve samimiyet işareti olarak görülebilir. Partnerlerine, onlara karşı açık ve savunmasız olduklarını gösterir. Bu, ilişkide yakınlık ve bağ kurulmasına yardımcı olabilir.

Aşkın Fizyolojisini Gözlemleme:

Öpüşmek, yalnızca duygusal değil, aynı zamanda fizyolojik bir deneyimdir de. Gözleri açık öpüşen erkekler, öpüşme sırasında salgılanan hormonları ve kimyasalları gözlemleyebilirler. Bu, partnerleriyle aralarındaki bağı güçlendirmeye ve aşkın fizyolojik yönlerini daha derinden anlamalarına yardımcı olur.

Sonuç:

Sevgililerin öpüşürken gözlerini kapatıp kapatmamaları kişisel bir tercihtir. Ancak erkeklerin gözleri açık öpüşmeyi tercih etmelerinin birkaç nedeni vardır. Dikkat dağılmasını önlemek, görsel uyaranları algılamak, güven işareti vermek ve aşkın fizyolojisini gözlemlemek, erkeklerin öpüşürken gözlerini kapatmamalarının olası nedenleridir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • çünkü portakallara bakar
  • Oyle birsey mi varmis ilk defa duyuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

çünkü portakallara bakar

Hunharca guldum

• Sen bunlara takılma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

çünkü portakallara bakar

Hunharca guldum

• İkizleri kesmekle meşgul oluyoruz genelde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öyle bir şey yok.
  • Kutuk erkek kapamaz.Ilk defa senden duyuyorum bunu.

• bende ilk defa güldüm
  • kardeş kapadığını açtığını nerden biliyon yoksa mahmut abiylemi öpüşüyon
  • tam tersi kızlar kapamıyor
  • başka insanların görebileceği bir yerde ise o an kapatmaz.

ha ev tarzı bir yerdedir bırak gözü ortam zifiri karanlık bile olsa .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

kardeş kapadığını açtığını nerden biliyon yoksa mahmut abiylemi öpüşüyon

kardeşim kuzey güneyde bile vardı güney gözlerini kapattı diye kuzey hunharca gülmüştü.
  • televizyon izlemem öpmeyi ise sevdiğim kişiye saklıyorum o yüzden kuzey güney bilmem kardeş kusura bakma
  • Bütün sevgililerim öpüşürken gözlerini hep açık tutuyorlardı bana güvenmediklerinden midir nedir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Bütün sevgililerim öpüşürken gözlerini hep açık tutuyorlardı bana güvenmediklerinden midir nedir

adam ellerinde göz var baylar
  • Ben de kapatmam. Niye kapatayımkıi? Cok saçma. Yanaktan operken kapatıyo musun gözlerimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: iamsick

quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Bütün sevgililerim öpüşürken gözlerini hep açık tutuyorlardı bana güvenmediklerinden midir nedir

adam ellerinde göz var baylar

haaha-hahaha-ha çooook ince ama şunu unutmayın ince düşünene kalın girer
  • Etraf sahil gibi bir yer ise eğer şahsen ben kapatmam, arkadan çiçekci abla zank diye dürter yada ne biliyim öküzün biri eli şeyinde izler falan yani hep bişey olucak iç güdüsüyle o gözler açık kalır aga,

Kızlarda erkeklere sonuna kadar güvendiği için kapatır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.