Şimdi Ara

Neden Opera varken Chrome kullanıyorsunuz? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
5
Favori
26.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobilde firefox + ublock origin kullanıyorum. Sıfır reklamla muhteşem işler çıkarıyor. Operada da reklam engelleme var ancak reklam verilen alanlar boş kalıyor ya da 404 falan diyo. Ha reklam çıkmış ha çıkmamış çok bir anlamı kalmıyor. Firefox reklam alanını sayfadan siliyor. Tek parça sıfır reklam ile giriyorsunuz siteye. Yıllardır forumda şu saçma sapan turkcell ve spigen reklamları haricinde reklam görmedim. (sayfada mesaj göndermeyi engelleyen reklamlar.)

Pc de ise durum çok daha farklı. Kim ne derse desin chrome apayrı bir dünya yarattı kendine. Akıcı, hızlı, sade ve kullanışlı. Eskiden ram canavarı deniliyordu. Şu an opera ile aynı ram miktarını kullanıyor.

Bunun yanında çeviri özelliği gibi mükemmel bir özelliği var. Eğer pc yi sadece youtube kullanmak için kullanmıyorsanız bazen ingilizce bazen rusça bazen çince sitelere denk gelebilirsiniz. En basitinden xiaomi 3g modemimin arayüzü çinceydi. Arayüzde işlem yaparken çeviri hayat kurtarıyor. Diğer tarayıcılarda bu özellik yok ya da eklenti kurularak kullanılabiliyor.

Bunun yanında en son opera deneyimimde belli bir süre kullandıktan sonra videolarda yeşil ekran sorunu çıktı. Hangi videoyu açarsam yeşil boş bir ekran çıkıyor ve videoyu izleyemiyordum. İnternete yazarsanız çokça aynı dertten muzdarip insan görebilirsiniz. Ve ne yaptıysam düzelmedi ne yazık ki.

Kısacası bu olay apple gibi kaliteli bir firma varken kendini xiaomiyle avutmaya benziyor. Xiaomi kötü mü, değil. Ama diğer tarafta xiaomiden 10 15 gömlek üstün bişey varken neden kendimi avutayım ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: endurable

Tor Browser
    orda çok pis işler dönüyo hacı ayık ol

• 8 yıl Firefox kullanmıştım ama saçma saçma kasmaları ve sayfalardaki elemanları düzgün görüntüleyememesi nedeniyle Chrome'a geçmiştim. Şimdi ise başka bir tarayıcıya geçemiyorum çünkü Android ile senkronizasyonu çok iyi, şifrelerim falan hep Chrome'da kayıtlı
  • Operada touchpad gestures olmaması çok kötü geri gitmek için vs

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tercih meselesi çok kafaya takmamak lazım
  • cunki chrome'u seviyorum, opera'yi ise sevmiyorum. bu kadar basit benim icin.
  • Neden Opera varken Chrome kullanıyorsunuz?

TOR...
  • Opera+Vivaldi seviyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahoiz -- 1 Ocak 2020; 15:16:14 >
  • açık ara en iyi browser bence opera.
  • internet explorer 6.0 kullanıyorum
  • Opera'yı 9 sürümünden beri kullanıyorum (Şu anki sürümü 50'lerde bir şey.) Memnunum, vazgeçemiyorum.

• Eskiden firefox kullanirdim artik yandex browser

• Birisi görürse açıklaması zor oluyor ondan
  • Opera Sol sğa üst menüdeki hızlı erişim adı altındaki görseller rahatsız ediyor.

Saçma sapan son gezdiğim sitlerde arama yapıyor

arama hızı yavaş.

Chrome öyle değil ancak flash desteğini kaldıracak olması chrome u kullanılmaz hale getirecek. 2-3 yıl once yine flash kaldıracağız demişlerdi 1-2 ay dayanabilmişlerdi.

Umarım flash desteğini kaldırmazlar. Chrome candır Opera - firefox heyecan
  • Microsoft Edge
  • o ne
  • tabikide tor browser
  • Safari kullanıyorum. sorun yok..
  • baska dillerden bi tikla ingilizceye guzel ceviri yapiyor internet tabanli emailler dahil
  • Presto'dan Webkit'e geçtikleri dönem benim için bitmişlerdi. Ancak sonra diğerlerine geçmeye çalışsam da dönüp dolanıp yine Opera'da kaldım. Çinlilere de satıldı, eskisi gibi bir janjanı da kalmadı ama hala kullanıyorum işte. Nedeni yok. Chrome'un bana vadettiği bir şey yok. Ha Opera 12'nin yanında da yetersiz bir hede gibi kalıyor hepsi o başka da. Vivaldi'yi çıkardı geliştiricileri, ama hala Opera kullanıyorum. Eski Opera Link fonksiyonları falan, hepsinin içine edildi ama yine Opera kullanıyorum. Linux kullanıyorum ama, yine Opera kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.