Şimdi Ara

Neden Opera varken Chrome kullanıyorsunuz? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
5
Favori
26.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arayüzün sadeliğinden chrome kullanıyorum

şu saatten sonra mozilla veya opera yı çözecem diye kendimi kasamam

bazıları çok sekme açınca kasıyor diyor... muhtemel sebebi 10 yıllık pc kullanmaları

zaten bir insan en fazla kaç sekme kullanabilir ? ( p*rno izlemeyecekse )

ortalama 10 sekme işimi görüyor arka arkaya 100 sekme açıp '' yeaaa çırom gasıyor yeaaa '' demek neyin kafası acaba
  • Mobilde Opera kullanıyorum,PC'de Chrome daha sade göründüğü için tercihim Chrome'dan yana.
  • En büyük neden: Senkronizasyon! PC/Tablet/Mobil de aynı hesapta senkronizasyon sağlanabildiği için kullanmak zorunlu hale geliyor.

Çoklu kullanım: Chrome
    PC de en iyi alternatif: 1-Opera 2-Firefox
    Mobilde en iyi alternatif: 1-Brave 2-Kiwi
  • Opera Gx inceleyin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendinden vpnsi için 2. Tarayıcım opera

• RElS kullanıcısına yanıt
    Opera da da senkronizasyon yapılıyor opera account ile.
    Bende yeni kullanmaya başladım bu özelliğini pc değiştirince lazım oldu. Bookmarks, history Hepsi geldi diğer pc ye.

• Kuralsiz111 kullanıcısına yanıt
    I5 4gb ram notebook da 5-6 sekme açınca, (sadece browser açıksa sıkıntı yok) ve başka programlar da aciksa chrome ciddi ağırlaşıyor. Ayni pc de opera maşallahı var.. Bende bu ihtiyaçtan dolayı opera denedim sonra orda kaldım..

Fazla sekme ihtiyacıni sadece +18e baglamaniz değişik tabi:)
    Is hayatinda 10 sekme bile yetmiyor bazen

• Bu başlıktan sonra opera’yı denemeye karar verdim. Zaten chrome çok ram kullanıyordu. Bakalim....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Chrome daha iyi birde android telefon uyumlu

• thebank kullanıcısına yanıt
    Opera GX de ram sinirlamasi da yapabiliyorsunuz.

• acquiles A kullanıcısına yanıt
    İş hayatında +10 sekme için bir zahmet daha iyi laptop kullanın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuralsiz111 -- 2 Ocak 2020; 8:34:12 >
  • ORGANIKHOSAF kullanıcısına yanıt
    Evet, gördüm :)) Şimdilik daha kullanışlı görünüyor, hatta arayüzünü de daha kullanıcı dostu buldum. Tabi kişiden kişiye değişebilir bu benim şahsi görüşüm. Ama nihayetinde performanssa mevzu, bir kaç güne net bir fikrim olur herhalde :)

• thebank kullanıcısına yanıt
    Tamamdir hocam chrome eklentilerinide kurabiliyoreunuz aklinizda olsun

Eklentilerden chrome extwnsions for operayi kurunca chrome eklenti magazasina girdiginizde operaya ekle cikiyor.

• Alışkanlık

• Bilgisayarda yandex browser, mobilde opera kullanıyorum. Operada kendinden vpn ve reklam engelleyici var. Eklenti yüklemeye gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobilde chrome'u sevmesem de pc de seviyorum. Niye seviyorum arayüzü sade ve şık. Yer imleri ve özellikle şifrelerim tanımlı, çoğu zaman unutuyorum çünkü şifreleri. İki farklı tarayıcıyla uğraşmak istemiyorum yoksa mobilde opera baya kullanışlı.
  • Opera veya Chrome'da pdf sayfasını kendi yerleşik görüntüleyicisi ile açıyor. Daha önce pc de yüklü pdf görüntüleme aracı ile açabiliyorduk ama bu özelliği kaldırdılar Firefox'a devam ama opera hep bir adım öndeydi sadelik ve kullanım açısından.
  • Uzun yıllar firefox kullandım. Sonrasında çok fazla google servisi kullanmaya başlayınca Chrome daha mantıklı gelmeye başladı.

Bu servislerin içinde drive gibi gmail gib android gibi servisler bulunuyor. Bütün şifrelerim kısayolllarım kısaca her şeyim google servislerinde olduğu için en mantıklısı chrome olarak düşünüyorum.
  • chrome candır operada neymiş
  • 4 Tane tarayıcı kullanıtorum

Edge
    Opera
    Chrome
    FireFox
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.