Şimdi Ara

Neden Lucescu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Harry Kewell

quote:

Orijinalden alıntı: Jennifer L.

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

Luce gelirse 4. yıldızı bırakmaz. O sebeple.

Lucescu tr den gideli 10 yıl olmuş çok şey değişti bu kadar emin olmanın sebebi ne ?

Yalnız sizlerde de bir korku seziyorum. Görüş sadece.

Korku falan yok bende açıkcası kimin geleceği önemli değil.

hele yabancı sınırı seneye daha da düşerse değil lucescu morinho gelse zor başarı getirir.

Sen nasıl bu kadar eminsin aynı sınır sizin içinde var?

Yerlilerimizin daha iyi olması ve tek kulvarda gidecek olmamız.

ha bunlar bizi öne çıkarıyor ama başarı kesin gelirmi orası ayrı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Lucescu tr den gideli 10 yıl olmuş çok şey değişti bu kadar emin olmanın sebebi ne ?

hele yabancı sınırı seneye daha da düşerse değil lucescu morinho gelse zor başarı getirir.

İyide bu sene iyi olması seneyede iyi olacağına anlamına gelmez

Ama uçmanız bişim izimize gelir, hayırlı uçuşlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Uçtuğum falan yok

ayrıca bu sene iyi olmamız seneye daha da iyi olmayacağımız anlamına gelmez

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Uçtuğum falan yok

ayrıca bu sene iyi olmamız seneye daha da iyi olmayacağımız anlamına gelmez

iyi bakalım.

• Futbol, futbolcuya bağlı teknik direktöre değil. Lucescu' nun ve taraftarın Mancini'ye göre tek avantajı yerli futbolcuların Lucescuyu takacak olmasıdır.
  • Adam teknik direktör çünkü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodyHeel

lucescu çünkü ozamanın şartlarıyla sıkıntılı ve zor bir dönemde kulübe gelmiş ve dar bütçeli (jardel hariç) bir takım ile başarı sağlaması.. zor dönemden kastımda uefa dan sonra takım dağıldı..

ama size şunuda söyleyim lucescu da mancini gibi defansif oynatır takımı. shaktara bakın öyle oyunu domine ederek maç kazanmıyor şamp. liginde.. kendini bilerek kontra oynayarak kazanıyor. bana ukrayna ligindeki başarısından söz etmeyin sakın.. yabancı sınırı yok ve doğru düzgün futbolun olmadığı ülke. shaktarda zengin ve tekelleşmiş bir yapıda kulüp. başarılı olması normal.. avrupada başarısına bakarsa bi uefa kupası var 2009 birde süper kupa ikinciliği 2009 da kaybettiği.. başka başarısı yok avrupada..

27 kişilik kadrosunda;

13 ukraynalı
    10 brezilyalı
    2 hırvat
    1 arjantin
    1 çek cum.
    ukrayna liginin kalitesi ortada şimdi hiç olmasa bile 10 brezilyalı ile bile şampiyonlar liginde başarı sağlanır. lucescu şampiyonlar liginde bu kadro yapısına rağmen bir yarı final görememişse bence başarısızdır . her sene aldığı ve sattığı oyuncularda ortadayken sadece ukrayna ligini kazanmak bana başarı değildir.. oynattığı futbolda ahım şahım değil.. ha mancini çok mu oynatıyor o ne yaptı diyebilirsiniz oda birşey yapmadı ama lucescu lucescu diye de söylenmeyin adam 68 yaşında şurda gelse bile size söylüyorum en fazla 2 sene takımda kalır sonra? terim mi olacak yine dön dolaş aynı isimler mi ?

bence manciniye çok yükleniyorsunuz siz böyle güvensiz olursanız arkasında durmazsanız ne mancini adam gibi işini yapar ne de takıma sahip çıkar.. alır tazminatını gider olan galatasaraya olur .biraz mantıklı düşünün bu dediklerimi.. ben mancini nin kara kaşına kara gözüne hasta değilim. lucescu gelmesinde demiyorum ama mantıklı düşününce mancini nin kalmasından yanayım..

ha olur mancini istifa eder veya bir takım ister tazminatsız gider yerine elbet iyi bir hoca gelsin isterim. yoksa bende bilirim hocayı göndermeyi ama galatasarayın 9 milyon euro tazminat ödeme lüksü yok.. bu sezon zaten kayıp sezondu terim gittiği an bitti bu sezon. hiç birimiz çok büyük başarı beklemedik.. gruplardan çıktık bence başarı.. tr kupası finalindeyiz .. bence başarı.. ligi tahminime göre 2nci bitiriyoruz bence başarı..(fb nin tek kulvara odaklanması nedeniyle aradaki farkın açılması).. bizim için zor geçen sene. 3 kulvarda mücadele ettik. saçma sapan oyuncu tercihleri oldu evet.. ama herşeyi önümüzdeki yıla göre yapıyor hoca.. ceyhun demeyin bana artık gına geldi.. oda biliyor ceyhundan bi halt olmayacağını.. ama bunu gözümüze soka soka oynatıyor ki kulüpte ne oyuncular var görelim diye..

özetle lucescu gelsede çok birşey beklemeyin öncelik galatasarayın çıkarı.. manciniyi tazminatsız gönderirsek amenna ancak diğer türlü maddi olarak sıkıntıya düşeriz.. kaldı hiç biriniz gidip ne forma alır ne de kulübe maddi destekte bulunmadıktan sonra.. burdan konuşması kolay tabi.. sallarkende para vermiyorsunuz. oturduğunuz yerden ahkam kesmek de güzel.. giden sizin paranız değil ne de olsa...

yok artık.bu gözler lucescu'nun shaktarda yaptıklarını küçük görenleri de gördü ya diyecek birşey yok.
    hocam yapma,hangi birine cevap vereyim bilemedim.
    lucescu defansif oynatıyor, oyunu domine etmiyor demişsin de dün gördük dömine eden bayernin halini.artık futbol taktik üzerine oynanıyor.sen sistemini düzgün kurarsan başarı geliyor defansifmiş,ofansifmiş ona bakılmıyor.
    ukrayna ligindeki başarısı demeyin demişsin ama demek zorundayım ne yazık ki.luce oraya gidene kadar ukraynada dynamo kiev dışında takım var mıydı ondan bihaber olan millete,shaktarın adını ezberletti. ayrıca 1 şampiyonluğu olan takıma son 10 yılda 8 şampiyonluk kazandırmayı yabancı sınırı yok ve futbol oynanmıyora bağlayamazsın.gelsin türkiyeye bursayı 8 kez şampiyon yapsın, aynı şeyi söyleyebilecek misin ?
    ayrıca 10 brezilyalıyla şampiyonlar liginde yarı final oynaması gerekirdi demişsin.bu mantıkla sao paolo her sene şampiyonlar ligini kazanır. shaktar'dan çok daha başarılı ve köklü olan PSV,Lyon,Porto gibi takımlar bile yarı final yüzü göremiyor ŞL'de yıllardır.avrupanın elit takımlarına kafa tutmak kolay mı? son yıllarda hatırlamıyorum yarı finale çıkan takımlar içinde başaltı bir takım var mıydı?varsa söyle...bence avrupa futbolunun bu ekonomik yapısı itibariyle ukrayna,Türkiye,Portekiz gibi ülkelerin çeyrek finali büyük başarıdır.
    onun dışında istikrar,teknik direktöre sabır,para durumları ve lucenin yaşı konusunda yazdıklarına katılıyorum.benim derdim adamın yaptıklarını pek de öenmli değilmiş gibi göstermen

• Lucescu'dan beri bu ülkede 6 seçim ve referandum yapıldı. Azıcık uyanın. Kalitesiz bir lig bile olsa eskisi gibi her takıma 3-4 atılmıyor. Bu ülkede bile futbol çok değişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ljubav

quote:

Orijinalden alıntı: _UETS_

luce galatasaraya geldiğinde takım dağılmıştı neredeyse adam realmadrid in müzesinde olmayan tek kupayı madrid ten aldı 10 yıldır rusyada 8 şampiyonluğu var daha ne istiyorsun

Ukrayna*

Donetsk muhtemelen Rusya olacak
  • ihtiyaç anında camı kırınız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.