Şimdi Ara

Neden Lucescu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lucescu'ya genel olarak çok yüksek bir güven var. Bu yüksek ve yaygın güvenin nedeni nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendisi acil yardım gibi duruyor senelerdir kim gitse yerine herkes luçe diyor.. Ama hiç bişey değiştirmez ben sana söyleyim..

O başarılı olmazsa açılcak başlıklar.. Hatta 3 maç üstüste puan versin başarısızlığı da geçtim açılcak başlıklar =

LUCESCU DEDIĞIMIZ BU MUYDU ?
    TAKTIK OZURLU BIR TDMIZ VAR
    LUCESCUNUN TRANSFERLERI BALON
    vb.

Özet: Bu taraftarın takımın başından kibar şekliyle defolup gitmesi lazım.
  • Luce gelirse 4. yıldızı bırakmaz. O sebeple.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

Luce gelirse 4. yıldızı bırakmaz. O sebeple.

Lucescu tr den gideli 10 yıl olmuş çok şey değişti bu kadar emin olmanın sebebi ne ?
  • Shaktar donetsk 10 yıl 8. şampiyonluk geliyor
  • luce galatasaraya geldiğinde takım dağılmıştı neredeyse adam realmadrid in müzesinde olmayan tek kupayı madrid ten aldı 10 yıldır rusyada 8 şampiyonluğu var daha ne istiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jennifer L.

quote:

Lucescu tr den gideli 10 yıl olmuş çok şey değişti bu kadar emin olmanın sebebi ne ?

Artik her sene şampiyon yapıyor takımı Shakhtar 10 yılda 8 şampiyonluk elde etmiş
    5. Yıldız geliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

Kendisi acil yardım gibi duruyor senelerdir kim gitse yerine herkes luçe diyor.. Ama hiç bişey değiştirmez ben sana söyleyim..

O başarılı olmazsa açılcak başlıklar.. Hatta 3 maç üstüste puan versin başarısızlığı da geçtim açılcak başlıklar =

LUCESCU DEDIĞIMIZ BU MUYDU ?
    TAKTIK OZURLU BIR TDMIZ VAR
    LUCESCUNUN TRANSFERLERI BALON
    vb.

Özet: Bu taraftarın takımın başından kibar şekliyle defolup gitmesi lazım.

1.si Adamın okadar kısa sürede Türkiye'de yaptıkları karşılığında gönderiliş şekli, insanlarda keşke dedirttiği için ve shaktar'daki başarıları kendisinin acil yardım gibi durmasına neden oluyor.
    2.si 2 sene üst üste şampiyonlar liginde yaptıklarına taraftar uzun süre hasret çekti ve geldiğinde yine aynısını yaşayacağına çok inanıyor.
    3.sü başkalarını bilmem ama ben 2002den beri bizde olsaydı shaktar'daki başarılarını bizde sergileyeceğine inanıyorum. Perezlerin fleurqinlerin fernandinho, mikhitaryan gibi milyon dolarlara satılabileceğini düşünüyorum.
    Son olarak da gelir mi gelmez mi, gelirse de başarılı olur mu bilmem ama ben gelmesini isterim açıkçası. Bu takım kimlere tahammül etti ona da edilir.

• Onu bunu bilmem Lucescu gelirse 20. yıldız bizimdir. o kadar inanıyorum.
  • Ben bu adamı sırf kendi yıldızını yaratan biri olduğu için istiyorum. Shaktar'da adı sanı bilinmeyen bir sürü ismi büyük yıldız yaptı. Elimizde Bruma gibi bi cevher varken Lucescu da onu mücevher gibi işleyecektir.
  • Benim isteme nedenim adam futbolcudan gerçekten anlıyor. Shaktarın alıpta 2 katına sattığı futbolculara bakın ne dediğimi anlayacaksınız.
    Ukrayna liginden resmen avrupaya oyuncu pazarladı.
    Ve adam egosu olmayan biri. Tarihinde sadece 1 şampiyonluğu olan takımı aldı, ligi resmen domine ettirdi.
    Beşiktaş gibi avrupada hiç bir başarısı olmayan takımı aldı Avrupa da Çeyrek Final e çıkardı.
    Daha ne olsun ?
  • Ukrayna'da yabancı sınırı yok yalnız , siz sanıyor musunuz ki Lucescu buraya gelip Donetsk teki gibi sürekli oyuncu satacak dışarıya.Hayal kurmayalım.
  • Acil yardım merkezi
    1-Fatih Terim
    2-Lucescu
  • Adam 68 yaşında türkiyeden 10 yıl önce gitti bence manciniden farksız bir sezon geçiririz bizim devrim yapacak orta yaşdaki tecrübeli isimlere ihtiyacımız var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry Man -- 30 Nisan 2014; 17:15:00 >
  • lucescu çünkü ozamanın şartlarıyla sıkıntılı ve zor bir dönemde kulübe gelmiş ve dar bütçeli (jardel hariç) bir takım ile başarı sağlaması.. zor dönemden kastımda uefa dan sonra takım dağıldı..

ama size şunuda söyleyim lucescu da mancini gibi defansif oynatır takımı. shaktara bakın öyle oyunu domine ederek maç kazanmıyor şamp. liginde.. kendini bilerek kontra oynayarak kazanıyor. bana ukrayna ligindeki başarısından söz etmeyin sakın.. yabancı sınırı yok ve doğru düzgün futbolun olmadığı ülke. shaktarda zengin ve tekelleşmiş bir yapıda kulüp. başarılı olması normal.. avrupada başarısına bakarsa bi uefa kupası var 2009 birde süper kupa ikinciliği 2009 da kaybettiği.. başka başarısı yok avrupada..

27 kişilik kadrosunda;

13 ukraynalı
    10 brezilyalı
    2 hırvat
    1 arjantin
    1 çek cum.
    ukrayna liginin kalitesi ortada şimdi hiç olmasa bile 10 brezilyalı ile bile şampiyonlar liginde başarı sağlanır. lucescu şampiyonlar liginde bu kadro yapısına rağmen bir yarı final görememişse bence başarısızdır . her sene aldığı ve sattığı oyuncularda ortadayken sadece ukrayna ligini kazanmak bana başarı değildir.. oynattığı futbolda ahım şahım değil.. ha mancini çok mu oynatıyor o ne yaptı diyebilirsiniz oda birşey yapmadı ama lucescu lucescu diye de söylenmeyin adam 68 yaşında şurda gelse bile size söylüyorum en fazla 2 sene takımda kalır sonra? terim mi olacak yine dön dolaş aynı isimler mi ?

bence manciniye çok yükleniyorsunuz siz böyle güvensiz olursanız arkasında durmazsanız ne mancini adam gibi işini yapar ne de takıma sahip çıkar.. alır tazminatını gider olan galatasaraya olur .biraz mantıklı düşünün bu dediklerimi.. ben mancini nin kara kaşına kara gözüne hasta değilim. lucescu gelmesinde demiyorum ama mantıklı düşününce mancini nin kalmasından yanayım..

ha olur mancini istifa eder veya bir takım ister tazminatsız gider yerine elbet iyi bir hoca gelsin isterim. yoksa bende bilirim hocayı göndermeyi ama galatasarayın 9 milyon euro tazminat ödeme lüksü yok.. bu sezon zaten kayıp sezondu terim gittiği an bitti bu sezon. hiç birimiz çok büyük başarı beklemedik.. gruplardan çıktık bence başarı.. tr kupası finalindeyiz .. bence başarı.. ligi tahminime göre 2nci bitiriyoruz bence başarı..(fb nin tek kulvara odaklanması nedeniyle aradaki farkın açılması).. bizim için zor geçen sene. 3 kulvarda mücadele ettik. saçma sapan oyuncu tercihleri oldu evet.. ama herşeyi önümüzdeki yıla göre yapıyor hoca.. ceyhun demeyin bana artık gına geldi.. oda biliyor ceyhundan bi halt olmayacağını.. ama bunu gözümüze soka soka oynatıyor ki kulüpte ne oyuncular var görelim diye..

özetle lucescu gelsede çok birşey beklemeyin öncelik galatasarayın çıkarı.. manciniyi tazminatsız gönderirsek amenna ancak diğer türlü maddi olarak sıkıntıya düşeriz.. kaldı hiç biriniz gidip ne forma alır ne de kulübe maddi destekte bulunmadıktan sonra.. burdan konuşması kolay tabi.. sallarkende para vermiyorsunuz. oturduğunuz yerden ahkam kesmek de güzel.. giden sizin paranız değil ne de olsa...

• quote:

Orijinalden alıntı: _UETS_

luce galatasaraya geldiğinde takım dağılmıştı neredeyse adam realmadrid in müzesinde olmayan tek kupayı madrid ten aldı 10 yıldır rusyada 8 şampiyonluğu var daha ne istiyorsun

Ukrayna*

• lucescunun yaptıkları yapacaklarının teminatıdır, adam ne olumsuz birşey yapmışta burun kıvırıyorsunuz, gsye geldiğinde yaptıkları belli bjkde yaptıkları belli shaktarda yaptıkları belli neden karşı çıkıyorsunuz anlamıyorum.. hepimiz görüyoruz mancini ile olmuyor kendisine teşekkür edip yollarımızı ayırmalıyız.
  • quote:

quote:

Yalnız sizlerde de bir korku seziyorum. Görüş sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harry Kewell

quote:

quote:

Korku falan yok bende açıkcası kimin geleceği önemli değil.

hele yabancı sınırı seneye daha da düşerse değil lucescu morinho gelse zor başarı getirir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Harry Kewell

quote:

quote:

Korku falan yok bende açıkcası kimin geleceği önemli değil.

hele yabancı sınırı seneye daha da düşerse değil lucescu morinho gelse zor başarı getirir.

Sen nasıl bu kadar eminsin aynı sınır sizin içinde var?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.