Şimdi Ara

Neden kızlara, bayanlara, kadınlara bu kadar önem veriyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar konu başlığını okuyup yazıyı okumayanlar hemen atlayacak. Kızlar diye hitap edeceğim, siz hanımefendi, bayan, kadın ne olarak düşünürseniz. Umarım yanlış anlaşılmaz. Neyse gelelim konuya; Biz erkekler neden bu kadar kızlara karşı pozitif oluyoruz ? Niçin erkekler hep kızların peşinde koşuyor? Neden çok merak ediyorum. Eskiden kızlar efendi ve karakterliydi fakat şuan bizim yüzümüzden hepsi havada yürüyor. O havalar anlatamam, çünkü biliyor ki erkeklerin çoğu abaza gibi afedersiniz yavşıyorlar. Erkeklere sesleniyorum !!! SİZ Nasıl erkeksiniz? Biraz delikanlı olun, her yazdıklarına hemen atlamayın, her seviyorum diyene evet ben de seviyorum demeyin, her gördüğünüz kıza aha aşık olacağım kız demeyin. Ayıp yahu nasıl erkeksiniz? Asıl konuşulması gereken kişi SİZ olmalısınız ama tam tersi bir durum var. Zaten kızların çoğu içki içen, siğara kullanan, sapık ve boş insanlarla birlikte zaman geçirmeyi severler. Ben erkeklere şunu söylemek istiyorum artık; Erkek misiniz ? Sizin yüzünüzden dışarı çıkıp baktığınızda eşitlik diye iş başvurularında kızları alıyorlar. Kim alıyor firma sahibi erkek ise kızları alıyor. İnsan mısınız? Bütün elemanlar, garsonlar, sekreterler, emlakçılar bile Bayan Eleman, Bayan Personel, Bayan Öğretmen arıyoruz yazıyorlar. Ayıp yahu bunu yapanlara yazıklar olsun.

Sırf para kazanacaksınız diye iş yerlerinize kızları alıyorsunuz, daha sonra afedersiniz mal gibi çoğu erkek ise kız görünce hemen o firmaya gidiyor. Kızın bir iki kıvırmasına hopp iş tıkırında ilerliyor. Kızları hadi anlıyorum dans etmeyi seviyorlar ya peki erkekler? Kız sesi duyunca hemen konuşurlar afedersiniz çok diyorum ama yavşarlar. Erkek birinle konuşurken kaba, hiç konuşmaz. Hele şu son zamanlarda olanlar daha da ilginç. Facebook, twitter ve CEP TELEFONU olduğundan beri kızlara mesaj atmalar yüzünden etrafınızdaki arkadaşlarınızı göremiyorsunuz. Yazıklar olsun diyorum. Bu gibi insanlara hakkımı helal etmiyorum, bu yazıyı okuyup devam edenlere de...!!! Nereye giderseniz gidin binlerce sapık firmalar kız eleman, yöneticiler arıyor. Bunu sadece yazdıklarımdan yola çıkarak kaide alırsanız sevinirim.

Eğer yazım çok ağır ise özür diliyorum sizden.

• Gece gece tuvalete kalktin bi konumu aciyim dedin ahbap bune sinir yha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serçe parmağını, ürünleri satması için işe bayan alan marangoza yaptırdığın masaya mı çarptın kardeş, harbiden ne bu sinir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reddedilmiş.

• Erkeklere mi verelim

(Önem)

• Bana niye hakkını helal etmiyorsun

Edit: bu yazıyı okuyup devam edenlere kısmını yanlış anlamışım, yazıyı okumaya devam edenlere yazdın sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Henderson -- 2 Eylül 2014; 1:21:30 >
  • Dağılın ulan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çünkü

• pipin olsaydı sende öyle olurdun knk
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Erkeklere mi verelim

(Önem)

Bana verebilirsin kanka

(Önem)

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Erkeklere mi verelim

(Önem)

Bana verebilirsin kanka

(Önem)

Sana her zaman veririm kanki ayıp ediyorsun.

(Önem)

• taslaklardan çıksın diye yazıyom
  • Aşırı alkol tüketen , sigara içen , sapık ve boş insanlarla aynı ortam da bile bulunmak istemem. Asıl konuşulmaya çalışması gereken erkekler olmalıymış. Ne bu hava aynı kızlar da olduğu gibi. Her yer bayan eleman arıyormuş. Kadınlar sadece cinsiyetleri için tercih edilmiyor. Her iş veren sapık mı ? Bak bunu ben yazsam kezban diye taşlanırdım.
  • Evlenene kadar bin takla attıran kızları evlenip hevesimizi aldıktan sonra boşuna mı her akşam eşek gibi dövüyoruz sanıyorsun. Sende once dayı de hevesini al nikahına gecir sonra kafa goz dalar stress atarsın. Bosuna mı demişler sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmiceksin diye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çünkü amaç sexs ile çoğalmak nesiller boyu üremek

• quote:

Orijinalden alıntı: Aman Tanrım Didim

Merhabalar konu başlığını okuyup yazıyı okumayanlar hemen atlayacak. Kızlar diye hitap edeceğim, siz hanımefendi, bayan, kadın ne olarak düşünürseniz. Umarım yanlış anlaşılmaz. Neyse gelelim konuya; Biz erkekler neden bu kadar kızlara karşı pozitif oluyoruz ? Niçin erkekler hep kızların peşinde koşuyor? Neden çok merak ediyorum. Eskiden kızlar efendi ve karakterliydi fakat şuan bizim yüzümüzden hepsi havada yürüyor. O havalar anlatamam, çünkü biliyor ki erkeklerin çoğu abaza gibi afedersiniz yavşıyorlar. Erkeklere sesleniyorum !!! SİZ Nasıl erkeksiniz? Biraz delikanlı olun, her yazdıklarına hemen atlamayın, her seviyorum diyene evet ben de seviyorum demeyin, her gördüğünüz kıza aha aşık olacağım kız demeyin. Ayıp yahu nasıl erkeksiniz? Asıl konuşulması gereken kişi SİZ olmalısınız ama tam tersi bir durum var. Zaten kızların çoğu içki içen, siğara kullanan, sapık ve boş insanlarla birlikte zaman geçirmeyi severler. Ben erkeklere şunu söylemek istiyorum artık; Erkek misiniz ? Sizin yüzünüzden dışarı çıkıp baktığınızda eşitlik diye iş başvurularında kızları alıyorlar. Kim alıyor firma sahibi erkek ise kızları alıyor. İnsan mısınız? Bütün elemanlar, garsonlar, sekreterler, emlakçılar bile Bayan Eleman, Bayan Personel, Bayan Öğretmen arıyoruz yazıyorlar. Ayıp yahu bunu yapanlara yazıklar olsun.

Sırf para kazanacaksınız diye iş yerlerinize kızları alıyorsunuz, daha sonra afedersiniz mal gibi çoğu erkek ise kız görünce hemen o firmaya gidiyor. Kızın bir iki kıvırmasına hopp iş tıkırında ilerliyor. Kızları hadi anlıyorum dans etmeyi seviyorlar ya peki erkekler? Kız sesi duyunca hemen konuşurlar afedersiniz çok diyorum ama yavşarlar. Erkek birinle konuşurken kaba, hiç konuşmaz. Hele şu son zamanlarda olanlar daha da ilginç. Facebook, twitter ve CEP TELEFONU olduğundan beri kızlara mesaj atmalar yüzünden etrafınızdaki arkadaşlarınızı göremiyorsunuz. Yazıklar olsun diyorum. Bu gibi insanlara hakkımı helal etmiyorum, bu yazıyı okuyup devam edenlere de...!!! Nereye giderseniz gidin binlerce sapık firmalar kız eleman, yöneticiler arıyor. Bunu sadece yazdıklarımdan yola çıkarak kaide alırsanız sevinirim.

haklisin kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

çünkü amaç sexs ile çoğalmak nesiller boyu üremek

''sexs'' nasıl okuyorsunuz kanke
  • Hewal çıtki

• quote:

Orijinalden alıntı: Aman Tanrım Didim

Merhabalar konu başlığını okuyup yazıyı okumayanlar hemen atlayacak. Kızlar diye hitap edeceğim, siz hanımefendi, bayan, kadın ne olarak düşünürseniz. Umarım yanlış anlaşılmaz. Neyse gelelim konuya; Biz erkekler neden bu kadar kızlara karşı pozitif oluyoruz ? Niçin erkekler hep kızların peşinde koşuyor? Neden çok merak ediyorum. Eskiden kızlar efendi ve karakterliydi fakat şuan bizim yüzümüzden hepsi havada yürüyor. O havalar anlatamam, çünkü biliyor ki erkeklerin çoğu abaza gibi afedersiniz yavşıyorlar. Erkeklere sesleniyorum !!! SİZ Nasıl erkeksiniz? Biraz delikanlı olun, her yazdıklarına hemen atlamayın, her seviyorum diyene evet ben de seviyorum demeyin, her gördüğünüz kıza aha aşık olacağım kız demeyin. Ayıp yahu nasıl erkeksiniz? Asıl konuşulması gereken kişi SİZ olmalısınız ama tam tersi bir durum var. Zaten kızların çoğu içki içen, siğara kullanan, sapık ve boş insanlarla birlikte zaman geçirmeyi severler. Ben erkeklere şunu söylemek istiyorum artık; Erkek misiniz ? Sizin yüzünüzden dışarı çıkıp baktığınızda eşitlik diye iş başvurularında kızları alıyorlar. Kim alıyor firma sahibi erkek ise kızları alıyor. İnsan mısınız? Bütün elemanlar, garsonlar, sekreterler, emlakçılar bile Bayan Eleman, Bayan Personel, Bayan Öğretmen arıyoruz yazıyorlar. Ayıp yahu bunu yapanlara yazıklar olsun.

Hocam çok haklısınız.Bizim barzo erkekler hakkaten kızlara çok düşkün.Bu yüzden kızlar havalarda uçuyor dediğiniz gibi.Offff bu ülkede kız tavlamak bu yuzden bu kadar zordur.Genlerimiz falan bozuk mu nedir bunun nedeni?eden bu kadar sekse düşkünüz?Testeron fazla mı salgılanıyor nedir?Annemiz babamız alkol uyuşturucu sigara kullandığı için mi genler bozuldu offff

• quote:

Orijinalden alıntı: barikat

Evlenene kadar bin takla attıran kızları evlenip hevesimizi aldıktan sonra boşuna mı her akşam eşek gibi dövüyoruz sanıyorsun. Sende once dayı de hevesini al nikahına gecir sonra kafa goz dalar stress atarsın. Bosuna mı demişler sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmiceksin diye

Hocam çok güzel yazmışsınız.Şu karısını sevgilisini falan öldüren adamları takdir ediyorum.Adamsın cem garipoğlu.Hakkaten bu kendini bişiy sanan kızları epey bi dövmek lazım.Kadına şiddete evet bu kızlar yüzünden
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.