Şimdi Ara

neden kimse hayatından memnun değil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden hepimiz mutsuzuz. Mutlu olanlar neden mutlusunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben hep mutluyum mesela, sebebi ise kafaya hiç birşeyi takmıyorum, kafa rahat yani. Ama insanlara bakıyorum en ufak şeyi kafaya takıyorlar ilginç. Kimine de rahatlık batıyo strese giriyo falan. Yaşadığın yer de önemli, eski yer çok çöptü binlerce insan, gürültü, toz, duman, küfür, 1 tane yeşillik yoktu. Şimdi yazın tasındığımız yer güzel. Az insan var, yeşillik kaynıyor oksijen dolu. Araba oturduğum yerden geçmiyor, aşağıda ki sahil yolundan geçiyor sesi duyulmuyor. Ev Deniz manzaralı, insanlar harbiden insan. Konuştuğunda ciddi kibar insanlar. Zaten mutluydum buraya teldim ikiye katlandı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Ben hep mutluyum mesela, sebebi ise kafaya hiç birşeyi takmıyorum, kafa rahat yani. Ama insanlara bakıyorum en ufak şeyi kafaya takıyorlar ilginç. Kimine de rahatlık batıyo strese giriyo falan. Yaşadığın yer de önemli, eski yer çok çöptü binlerce insan, gürültü, toz, duman, küfür, 1 tane yeşillik yoktu. Şimdi yazın tasındığımız yer güzel. Az insan var, yeşillik kaynıyor oksijen dolu. Araba oturduğum yerden geçmiyor, aşağıda ki sahil yolundan geçiyor sesi duyulmuyor. Ev Deniz manzaralı, insanlar harbiden insan. Konuştuğunda ciddi kibar insanlar. Zaten mutluydum buraya teldim ikiye katlandı

Biz de gelelim bari oraya

• iltifat aldım.mutluyum
  • Neden mutluyum?
    Ciddi bir sağlık problemim yok.
    Kalacak yer, yiyecek yemek sıkıntım yok.
    Vakit geçirebileceğim orta halli bir PC ve yığınla oyunum var.
    Ancak asıl en önemlisi @IcyTea'nin de dediği gibi hiçbirşeyi kafaya takmamak.
    Herşeyi önemseyen bir düşünüş tarzınız varsa uzay üssü gibi villada, taş hatunla evli olsanız bile mutlu olamamanız kuvvetle muhtemel.
    Kafa rahatlığı ve iç huzur nereden gelir derseniz; kişisel gelişim. Özellikle dini anlamında inandığınız şey hakkında aklınızda soru işareti olmaması gerek.
  • quote:

Ben hep mutluyum mesela, sebebi ise kafaya hiç birşeyi takmıyorum, kafa rahat yani. Ama insanlara bakıyorum en ufak şeyi kafaya takıyorlar ilginç. Kimine de rahatlık batıyo strese giriyo falan. Yaşadığın yer de önemli, eski yer çok çöptü binlerce insan, gürültü, toz, duman, küfür, 1 tane yeşillik yoktu. Şimdi yazın tasındığımız yer güzel. Az insan var, yeşillik kaynıyor oksijen dolu. Araba oturduğum yerden geçmiyor, aşağıda ki sahil yolundan geçiyor sesi duyulmuyor. Ev Deniz manzaralı, insanlar harbiden insan. Konuştuğunda ciddi kibar insanlar. Zaten mutluydum buraya teldim ikiye katlandı

Bende teleyim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: NBN

quote:

Bende teleyim mi?

Sen telme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NBN

quote:

Bende teleyim mi?

Sen telme

KürTea Limon

• Ben memnunum hayatımdan dersler çileden çıkarsa da
    ama her gün gündemi takip etmekten acaba neler olur diye analiz etmekten çok yoruldum,stres oldum
    Şu olaylar bitse keşke

• Mutluyum. Hayatımda çok da önemli bir eksik yok. En önemlisi arkadaşım yok. Arkadaşımın olmaması düşünecek şeyleri çok düşürüyor ve insanı rahatlatıyor. Zaten bir şeyleri takan biri değilimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: suicideRelated

Neden hepimiz mutsuzuz. Mutlu olanlar neden mutlusunuz.

Hersey emek istiyor

• insanoğlu mutluluğu yanlış yerde aradığı için mutsuz olur genelde. maddiyat beklentinizi çok yükseltirseniz çok da mutlu olamazsınız. hele ki kapitalizmin sizi zorladığı şekilde sürekli bir tüketim çılgınlığı içerisine girerseniz. sahip olduğunu nesneler özellikle sizi mutsuz etmeye başlayacaktır.
  • çekim yasasını bilmiyor ve uygulamıyorlar.Tek nedeni budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB7431D31 -- 5 Aralık 2015; 11:43:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jajajajajajaj

Nasıl mutlu olmamı bekliyosun ki. Hayat adil değil bir kere. Kimisi zengin doğup ömrünün sonuna dek refah içinde yaşıyor. Kimisi de fakir doğup asgari ücretle 5 kişilik aileyi geçindirmeye çalışıyor.

Bazılarına bunu söylediğim zaman. Bu bir sınav diyor. Yeter ulan başlarım sınavına. Kandırılmayı bırakın gerzekler...

"Din, fakirlerin zenginleri katletmesini önlemek içindir." (Napolyon Bonapart)
  • Güzel yorumlar var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.