Şimdi Ara

NEDEN IPHONE 6 PLUS’I TERCIH ETTIM? | iPhoneDo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
2.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel yazmış, hem eleştirmiş hem övmüş.
  • Apple hakkinda okudugum en iyi yaziydi diyebilirim gercekten tebrikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yazıdan iphone 6 plusın tek elle kullanımının zor olduğunu anlayan tek kişi benmiyim?

E öyle ise niye 6 plusı tercih ettin, arkadaş ya zoru seviyor yada tablet tarzı telefonlara alışık haliyle 6 plus onun beklentilerine uymuş olabilir, bu makaleyi kıstas alarak kimse bodoslama plus almamalı, kendi kullanım amaçlarınıza göre karar verin. Note a alışmış biri plusta yabancılık çekmez mesela ama 4 4.5 inc telefonlara alışmış, ele oturan telefon beklentisi içinde olan biri için note da plusta kullanması zor telefonlar olur. Adı üstünde zaten telefon, mobilite v.s v.s çanta ile telefon taşıyacak hale geleceğiz yakında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 4 Ekim 2014; 1:17:05 >
  • Şimdi 6+ i övmüş mu kötülemiş mı yazı çok uzun Okuyamadım :)))) benim bildigim kötüledi bayağı videoda ama başlık neden 6+ tercih ettim yazılmış

• Note 3 e ilk geçtiğimde aynı hisleri yasadım. Ama kısa zamanda aslında büyük ekranın iyi olduğunu anladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Bu yazıdan iphone 6 plusın tek elle kullanımının zor olduğunu anlayan tek kişi benmiyim?

E öyle ise niye 6 plusı tercih ettin, arkadaş ya zoru seviyor yada tablet tarzı telefonlara alışık haliyle 6 plus onun beklentilerine uymuş olabilir, bu makaleyi kıstas alarak kimse bodoslama plus almamalı, kendi kullanım amaçlarınıza göre karar verin. Note a alışmış biri plusta yabancılık çekmez mesela ama 4 4.5 inc telefonlara alışmış, ele oturan telefon beklentisi içinde olan biri için note da plusta kullanması zor telefonlar olur. Adı üstünde zaten telefon, mobilite v.s v.s çanta ile telefon taşıyacak hale geleceğiz yakında.

zaten demiş telefonu derinlemesine kullanmayacaksanız 6 hatta 5s bile iş görür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Ilk defa iPhoneDo'nun yaptığı bir işi sevdim diyebilirim..

Kendisinin "marjinal" tarzını hiç beğenmiyorum, o konuşması yazıda olmayınca belki samimi geldi ilk defa

Burada tek " Marjinal " var . Oda benim
  • Adam diyor ki fotoğraf editlerim, yazılar yazarım,kısacası ipad gibi kullanırım diyor.Ayrıca note gibi plus için özel uygulamalar çıkarsa şans çıkmazsa içimizde patlar demiş.
    Ben ipad gibi değil telefon gibi kullanmak istediğimden 6 aldım.Kendisi de demiş kullanım amacınız önemli yani iphonedo plus'ı seçti diye plus iyi değil.Herkes kendi kullanım amacına bakması kendi yararına olacaktır canlar
  • Güzel bir yazı olmuş. Bir çırpıda okudum hepsini.

• çok iyi abi
  • Bizim en baştan beri söylediklerimizi özetlemiş.

Ben ne demiştim .

Plus , telefon lazım olanlar için(Mesajlaşma , whatsapp , arama , facebook , twitter vb.) ; Gereksiz büyük ve kullanımı zor bir telefon

Plus , tablet lazım olanlar için(Film , oyun , bazı düzenleme yazılımları, sunum) ; Ekran yetmeyecek derecede küçük ve iş görmekten uzak bir tablet

İlla Apple lazımsa , bu cihazın yaptığının en iyisini yapan ikili mevcut. Ipad Air+Iphone 6
  • Çok iyi ifade etmiş,aynen ben de bu yüzden 6 değil 6 plus almayı düşünüyorum.
    "iPhone 6, 4 inç olmadıktan sonra 4.7 inç ile 5.5 inç arasındaki tercihim 5.5 inç oldu. Çünkü bana göre 4.7 inç ne 4 inç gibi rahat, ne de 5.5 inç gibi avantajlı olacaktı. "
  • Adamın düşüncesini izah etme kabiliyetine bayıldım. Videolarıda eğlenceli ve kendisini izlettirecek videolar yapıyor.
  • veysel_lowe kullanıcısına yanıt
    Cihazı sevmiş ama yazılımsal olarak çok eksiği var demiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu 4" boyutunda klavye olayı ya iOS 8'de custom keyboard adı altında biri yapacak ya da iOS 9'da gelecek. Mutlaka gelecek ama.

• Senin bu iki cümleden "Plus'dan bi halt olmaz" anlamı çıkıyor

iPhone 6 Plus, biraz geek diye tabir edeceğimiz sınıfa girmeyen, elindeki cihazı temel telefon ve iletişim ihtiyacı dışında kullanmayacak insanlar için gerçekten gereksiz bir cihaz. Çünkü sırf bu amaçlarla 5.5 inçlik cihazı taşımak bir süreden sonra yük olacaktır.

Ancak eğer ki ben her uygulamayı kullanırım, verimlilik ve üretkenlik benim için önemli diyen biri ise, 6 Plus biçilmiş kaftan. Telefon özellikleri olan, tablet kadar olmasa da birçok konuda yetenekli ve en önemlisi potansiyeli olan (ki iPhonedo da buna dikkat çekmiş) farklı bir cihaz; iPad Air ve iPhone 6 ikilisi ile doldurulamayacak farklı bir konsept.

Tabi ki bu dediklerim iPhone 6'nın kötü olduğu anlamına gelmez. Hatta şu ana kadar Apple'ın yaptığı en başarılı iPhone şüphesiz. Ama iPhone 6 Plus, iPhone 6 ile kıyaslanamayacak bir konsept.

Benim tahminim Apple, ilk nesil iPhone 6 Plus ile pazarda canlı bir araştırma yapıyor; bu araştırmanın sonuçlarına göre Plus'ın kaderi belirlenecek. Gelen haberler satılan her 10 iPhone'dan 6'sının Plus olduğunu gösteriyor. Demek ki Plus, bu sınavı başarıyla atlatıyor. iPhone 6 Plus'ın bu sınavı kazanması halinde, iPad Mini'nin hızla ürün gamının dışında kalacağını düşünüyorum. Çünkü iPhone'lar, Apple için iPad'lerden çok daha değerli ve Apple, Plus ile ciddi başarı sağlayabileceğini anlarsa, segment çatışmasına sebep vermemek için daha az karlı ürünü olan iPad Mini'den vazgeçecektir.

Uzun lafın kısası iPhone 6 Plus, iPhone 6'dan daha yetenekli olabilecek potansiyele sahip ve Apple bu noktaya yoğunlaşacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 4 Ekim 2014; 10:42:07 >

• şaçmalayan olmayınca yazılar ne güzel okunuyor =)
  • Bi kotuluyor sonradan iyi diyor sonra bi baktim yerin dibine sokmus senaryosu super bir yazi valla harkika gercektende kitap gibi okudum hepsini tebrikler iphonedo

• İnceleme, yorum çok güzel bir çok fikrine katılıyorum. Ancak 6 nın kullanışsız olduğu fikrine katılmıyorum, şimdi diyeceksinizki 6 aldığın için bu yorumu yapıyorsun. Ama 5S den 6 ya geçiş yapan biri olarak ekranın büyüklüğü ve görüntü aldığın kenarların inceliği yani nerdeyse kenar görüntüleri sıfırlamış ve büyüklüğü inceliğinden dolayı ele oturmasını harika bir şekilde başarmışlar. Bir kaç gün kullandıktan sonra 5S i elime aldığımda ekranın küçüklüğü beni şaşırtmıştı vay be bu ekranda yazıları nasıl görüyormuşuz yahu dedirtti 😄. Ayrıca klavye biraz daha büyüdüğünden dolayı tek elle yazmakta ilk başlarda çok zorlandım fakat şimdi şakır şukur 😄yazıyorum bence 6 tam olmuş 4 ekrana geri döneceklerini hiç sanmıyorum. Teşekkürler iphoneDo incelemen için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microline34 -- 4 Ekim 2014; 12:09:18 >
  • Watch bence ideal boyutta gibi daha büyüğü zor olurdu sporda taşımak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.