Konuların elleri olmadığı için tutamazlar. Fakat uslu bir çocuk olursan seninde konuların popüler olabilir
quote:Orijinalden alıntı: iamburak konuya girenler ne diyo bu liseli diyip çıkıyorsa doğaldır bu durum Ne diyor bu liseli deyip alıntı yapmak isteyenler de olabilir.
ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
quote:Orijinalden alıntı: OneReason ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ sorun bende mi bilmiyorum ama mesajın dağları delmiş
quote:Orijinalden alıntı: SellYourSoul quote:Orijinalden alıntı: OneReason ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ sorun bende mi bilmiyorum ama mesajın dağları delmiş Yok aslında ben arkadaşa zorlarsan tutturabilirsin yazcaktım,öyle çıkmış
quote:Orijinalden alıntı: Lenz Blokladım güzel kardeşim Sanırım geçenler de Citizen'in konusuna ithafen açtığım konuya da sen böyle yazmıştın.bloklamaya devam
:D Çünkü Burası Konu Dışı Burda Mesajlar Geçmez Kop Kop Konuya gelirsek ilkokullunun dramı ... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhotoShop Man -- 17 Şubat 2012; 23:52:21 >