Şimdi Ara

Neden herkes satmayı düşünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lumia 920 kullanmadım ama biraz inceledim çok hoştu neden herkes elden çıkarmaya çalışıyor ben lumia full hd yeni amiral gemisini bekliyordum beklemeyip s4 mü alsam

• Herkes ? Daha geçen gün saturnden abime telefon almaya gittiğimizde 3 ayrı kişi lumia aldı ne satması yahu ? :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her cihazda bulunur hevesle alır ama kullanmayı beceremez veya istediği gibi olmayan sebeblerden dolayı satan çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awerz

her cihazda bulunur hevesle alır ama kullanmayı beceremez veya istediği gibi olmayan sebeblerden dolayı satan çıkar

o değil iphone forumlarına bakıyorum biri yazmış androidden geçtim ne rezil sistemmiş diye android forumlarına bakıyorum farklı biri ios ne rezil sistemmiş sattım kurtuldum diye yani böyle şeyler oluyor arkadaş anladığım kadarıyla seçici davranmış bu konuda biraz ondan dolayı böyle bir başlık açmış yoksa öyle bir durum yok yemişler seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

quote:

Orijinalden alıntı: Awerz

her cihazda bulunur hevesle alır ama kullanmayı beceremez veya istediği gibi olmayan sebeblerden dolayı satan çıkar

o değil iphone forumlarına bakıyorum biri yazmış androidden geçtim ne rezil sistemmiş diye android forumlarına bakıyorum farklı biri ios ne rezil sistemmiş sattım kurtuldum diye yani böyle şeyler oluyor arkadaş anladığım kadarıyla seçici davranmış bu konuda biraz ondan dolayı böyle bir başlık açmış yoksa öyle bir durum yok yemişler seni

baktımda lumia genel konusuna felan ben wp istiyorum baya kişi gördüm yok 23 ay garantili satılık yok şurdan alınık satıyorum gibisindende yoksa çok hoş telefon sadece sarı kırmızı beyaz arasında kalmıştım :D bide yeni full hd yi bekliyorum ne zaman cıkar acaba

• ben de gördüm birkaç tane "23 aylık tertemiz 920" gibisinden ilan ama bu kullananların memnuniyetsizliğinden kaynaklanmıyor, kullananlar doğal olarak durup dururken "ben lumia 920 kullanıyorum, çok memnunum" demediği için kullanan çok sayıda kişi değil, sadece ikinci el ilanları dikkat çekiyor ve farklı bir izlenim uyandırıyor, sebebi bu bence =)..
  • forum da 3-4 kişi satıyorum gibi ilan falan acınca böyle sanki cok kişi satıyomuş gibi izlenim oluşuyoo, aslında öyle bişey yok, toplasan 10 kişi etmezz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doğrudur 8.1 güncellemesi bide yeni telefon gelsin alıcam
    yeni telefonla ilgili bilgi varmı haberi olan ama full hd li felan 928 gibi aynı özellik telleri kasmetmiyorum
  • Android çöplük, iOS bayatlık, WP sadelik ve yenilik. Benim görüşüm böyle :)
  • Satanin niye sattigindan çok kullanan niye kullanıyor ona bakmak lazım. Intagram yok diyesatan almayan var.

• Şimdi 920'nin köşeleri çok sivri ve boyutu çok büyük ben alsam satma sebebim bu olurdu mesela. Bir de şöyle olaylar oluyor arkadaş anlatmıştı aktarıyım: "x telefondan alacaktım gittim dükkana bakınıyorum adamın biri geldi telefonu acil satmam lazım felan dedi işte baktım benim istediğim telefon. Konuştum adamla faturasını felanda gösterdi herif dün almış telefonu acil paraya sıkışmış geri satıyor. Şans işte 300 lira ucuza aldım hacı."
    Yani telefon kötü olduğundan satıldığını sanmıyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdiaroS -- 12 Mayıs 2013; 16:31:36 >
  • Evet bende satıyorum hocam mağaza olmadıktan sonra bir telefonun ne anlamı kalır ki yanlış anlamayın ne android fanıyım nede ios sadece uygulama ve oyun hastası biriyim
  • Ben bu aralar almayı düşünüyorum. Windows'un bir çok uygulaması standart geldiği için istiyorum özellikle. Ayrıca bilgisayarıma senkronladığım bilgileri kolaylıkla aktarmak için. Çünkü öncekiler de Nokia idi. Genel de internet ve iş ağırlıklı kullanmayı planlıyorum. Mağaza önemli değil şimdilik benim için. Onun da zamanla gelişeceğine inanıyorum.

Valla bu aralar ucuza satan olursa bana haber edin .))
  • quote:

Orijinalden alıntı: minimalist83

Android çöplük, iOS bayatlık, WP sadelik ve yenilik. Benim görüşüm böyle :)

ios bayatlıkmı arkadaşım sen ios kullanmadın sanırım neredeyse ayda bir uygulamalara güncelleme gelir sürekli yeni uygulamalar eklenir sen ne bayatlığından söz ediyosun...
  • Ben maddi durumdan dolayı satıyorum eğer almak istersem bir dahakine kırmızısını alacağım.
  • Yanlışın var 2.el forumlarına bir bak yüz tane iphone satan varsa 10 tane lumia satan var

• quote:

Orijinalden alıntı: Katibim

Yanlışın var 2.el forumlarına bir bak yüz tane iphone satan varsa 10 tane lumia satan var

o zaman çok çok büyük problem var. iphone lumia dan kaç kat fazla satıyordur.
  • Ben kullanıyorum ve satmayı düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Katibim

Yanlışın var 2.el forumlarına bir bak yüz tane iphone satan varsa 10 tane lumia satan var

düz mantık kurmuşsun. acaba iphone serisiyle lumia serisinin satış rakamları bir mi? önce bunu sor kendine :)

konuyu açan arkadaşa cevap olarakta, forumda bu kadar lumia satış ilanının olmasının başlıca sebebi, telefonu 2.el telefon satan/alan yerlerin lumia serisini almıyor olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabwound -- 12 Mayıs 2013; 22:32:56 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.