Şimdi Ara

Neden herkes her an patlamaya hazir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkac ulke gezdim. Amacim ülkeyi kotulemek degil ama bazi seyler düzelse ulke daha yasanilabilir hale gelir. Turkiyede herkes cok sinirli her an patlamaya hazir gibi sanki. En ufak bir olayda en ufak bişeyde hemen bir ters cevap verme bir asagilama ugrasindalar.

Örneğin geçen gün yolda yürüyorum karsimdan çocuklu bir aile geliyormuş. Bir an dalginligima geldi çarptim bunlara . Tip tip bakmaya basladilar. Dedim Özür dilerim kusura bakmayın goremedim falan. Hala sinirli sinirli bakmaya devam ediyorlar anlamadim sanki bilerek yaptım. Ciddi birsey de yok. Bu en basiti tabiki bunun kavgali gürültülü üstüne atlamali versiyonlari da mevcut. Bu olay ozellikle percan dede ve suvarilerinde cok yaygin.

Bazen düşünüyorum baska ulkelerdeki percanlar neden boyle degil. Zepanilerin egitim sistemindeki sorunlardan kaynakli sanirim.

Biraz uzun oldu ama icimi dokmek istedim.Siz ne düşünüyorsunuz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Zebaniler patlasın sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23 ulkeye gittim. Burasi cok strestli ulke. Cunku gecim sorunu var.

• İnsanlarımız mutsuz
    Çünkü
    Yanıbaşında acımasız bir savaş var,daha kötüsü bu savaş bizi en insafsız şekilde etkiliyor.İnsanların psikolojisi bozuluyor.Böyle bir ortamda mutlu olunmaz diye düşünüyorlar heral.
    Böyle olunca esprili veya rahat insanlara hep anormal gözüyle bakılıyor malesef

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OKUMAYIN ZEBANİ.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Neden bu kadar ucuz?
    5 ay önce açıldı
    su toplamasına ne iyi gelir ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.