Şimdi Ara

Neden herkes casper'a laf yapıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
3.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suana kadar cogu forumda ve bu forumda herkes sikayetci casperdan fakat 5 ay önce aldıgım casper nirvana nb ürününde bu sikayetlerin hicbirini yasamadım mükemmel adeta, ben laptopu 1400e aldım aynı özellikli olan diğer markalarda 2000den asagi degil neden ?

Isınma sorunu olmuyor ısınsada kasmıyor pc.
    Herhangibir bozulma söz konusu değil ve hicbir oyunda kasma yasamadım.
    Özellikler imzamda var ekran kartım standart 520m değil özel yapım 128 bit standartı 64bittir.

• iş güç olsun diye neden olcak
  • Kasa hemen bozuluyor dayanıklı değil ucuz mal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş ucuz ucuz diyorsunuzda ucuzda değilki. Diğer markalarla aynı özellikteki bilgisyarlarla aynı fiyat hatta daha ucuza daha iyisi bile alınabilir. 2GB hd6610m koymuş milleti kandırıyor oyun bilgisayarı diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armodillo

Arkadaş ucuz ucuz diyorsunuzda ucuzda değilki. Diğer markalarla aynı özellikteki bilgisyarlarla aynı fiyat hatta daha ucuza daha iyisi bile alınabilir. 2GB hd6610m koymuş milleti kandırıyor oyun bilgisayarı diye.

Ben saha demin ucuzu 5 para etmez anlamında kullandım ama pahalıya satıyor

• Aynen öyle.
  • Bende anlamadım ki gt540m i5 işlemci casper nirvana 2410a 1499 tl ye aldım aynı özellikler asus da 1999 lira ayrıca paylaşımli 512 mb ekran kartlı sony bile 1800 tl casper en güzel marka teknik servis ağı bence muhteşem I love you casper...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfi84

quote:

Orijinalden alıntı: logaritmalı
    ekran kartım standart 520m değil özel yapım 128 bit standartı 64bittir.

öyle birşey yok, nvidia'nın sitesine girip bakıyorum 520m ve 520mx her ikisi de 64-bit

özel yapım diyorum illa ssmi ekliyim ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

öyle birşey yok, nvidia'nın sitesine girip bakıyorum 520m ve 520mx her ikisi de 64-bit

istediğini ekle. o kart 64-bit.

simdi kaybol senin gibilerle mi ugrascam yalan borcumuzmu var.http://img404.imageshack.us/img404/2600/adszhen.png

• seyfi84@ bilmiyor ama gt 520m nin iki türlüsü var.

GF108 - core 600/1200 MHz, 128 Bit 900 MHz DDR3

GF119 - core 740/1480 MHz, 64 Bit 800 MHz DDR3
  • quote:

quote:

quote:

Not:Casperi savunmuyorum.Allah'ın cezası firmanın tekidir.

Özel yapım gibi bir durum söz konusu dahi olamaz.Casper notebookları hazır olarak clevo'dan almaktadır.Hatta bunu laptobun altındaki serial numara,cihazın kodlarının yer aldığı kadığın altında kasaya kazılmış(Clevo tarafından) sistem bilgilerini içeren yazılar mevcut.Kartın 2 çeşidi var.Casper'da daha ucuza geldiği için 64Bit olan modeli seçmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 10 Ağustos 2012; 19:35:50 >

• casperin tek yaptıgı ram dayayıp biliçsiz müşteriyi avlamak. Sen neye 1400 Tl verdiginin farkındamısın? Gitmişssin 520m 'e vermişssin.
  • 1400 tlye bundan daha iyisini bulda öpte başına koy tamam mı ? 520m çokmu kullandınızda yorum yapıyorsunuz ?
  • quote:

Suana kadar cogu forumda ve bu forumda herkes sikayetci casperdan fakat 5 ay önce aldıgım casper nirvana nb ürününde bu sikayetlerin hicbirini yasamadım mükemmel adeta, ben laptopu 1400e aldım aynı özellikli olan diğer markalarda 2000den asagi degil neden ?

Özellikler imzamda var ekran kartım standart 520m değil özel yapım 128 bit standartı 64bittir.

sanırım bir 1- 1,5 yıl sonra driver ihtiyacı olunca anlayacaksın. 2010 aralıkta 5650m switcable lı modeli aldım. hala yeni bir driver update çıkmadı. teknik servise aşırı ısınma ve oyun sırasında kapanma şikayeti ile gitmiştim. Bu cihazlar oyun için yapılmadığı için ısınıp kapanıyor dediler :S

• quote:

Orijinalden alıntı: 123Sharky

quote:

Suana kadar cogu forumda ve bu forumda herkes sikayetci casperdan fakat 5 ay önce aldıgım casper nirvana nb ürününde bu sikayetlerin hicbirini yasamadım mükemmel adeta, ben laptopu 1400e aldım aynı özellikli olan diğer markalarda 2000den asagi degil neden ?

sanırım bir 1- 1,5 yıl sonra driver ihtiyacı olunca anlayacaksın. 2010 aralıkta 5650m switcable lı modeli aldım. hala yeni bir driver update çıkmadı. teknik servise aşırı ısınma ve oyun sırasında kapanma şikayeti ile gitmiştim. Bu cihazlar oyun için yapılmadığı için ısınıp kapanıyor dediler :S

Zaman göstericek bakalım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Bağımlısı

quote:

quote:

quote:

Not:Casperi savunmuyorum.Allah'ın cezası firmanın tekidir.

Özel yapım gibi bir durum söz konusu dahi olamaz.Casper notebookları hazır olarak clevo'dan almaktadır.Hatta bunu laptobun altındaki serial numara,cihazın kodlarının yer aldığı kadığın altında kasaya kazılmış(Clevo tarafından) sistem bilgilerini içeren yazılar mevcut.Kartın 2 çeşidi var.Casper'da daha ucuza geldiği için 64Bit olan modeli seçmiş.

Bahsedilen cihazın barebone'u Clevo ya ait değildir.Pegatron dur.Özel yapım gibi bir durumda söz konusudur.Zira bu gpu lar standart üretim değildir.
    Ecs modelindeki hd 6610m gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: 123Sharky

quote:

Bu ekran kartının sürücüsünü atinin web sitesinden çekebiliyorsunuz.Forumda bir arkadaşımız nasıl indirileceğini detaylı yazmıştı.Aşırı ısınmadan dolayı kapanıyorsa ya tozlanma vardır yada fan,ızgara bloğu görevini yapamaz hale gelmiştir.Bu cihazların oyun için yapılmadığına gelince sallamışlar.Gayette güzel oyun oynanabilir.

• Tasarımı daha güzel olan kasalar da var ama o kadar kötü değil :) çok sesli ama herkesin öyle bence alınabilir bir sistem. Zaten ağır işler için kullanıyorum ben casperımı onun dışında ipad ve umarım yakında macbook air =))
  • İki gün sonra ısındı diye foruma konu açma.
  • bu casperden çok çektim ısınma,donma bu böyle olmayacak en sonunda Mercedes-Benz ile lastik çekecem üstünde.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.