https://www.dmax.com.tr/ikinci-el-krallari/8-sezon-2-bolum efendim bakınız 3. dkdan itibaren izleyiniz 2dk iyi bir iş bulunuz çok kibar olmayınız vücudunuzu fit tutunuz saç modeli bulunuz (bakın çok önemli saçınız size yakışmıyorsa tipiniz ofsayt demektir) gözlükten kurtulunuz yoksa böyle olursunuz saygılar son not: forumun 2 alfalık uzmanını bilhassa yorum yapmaya davet ediyorum |
NEDEN EZİK BİR NERD OLMAMALISINIZ (VİDEOLU ANLATIMLI)

-
-
Eyv knk.
Konunun özeti: Eczaneden KIRMIZI HAP alınız. (Reçetesiz de alınabiliyor)
KIRMIZI HAP KIRMIZI HAP
NE GÜZEL ŞEY KIRMIZI HAP
RUHUMDA YOK HİÇ MAVİ HAP
-
hocam bende asosyal biri olmama rağmen böyle aşırı nerd insanlar inanılmaz itici geliyor, hayal dünyasında yaşıyolar birnevi şizofreninin hafif versiyonu gibi
-
Baslicam redpillinize bune batı ozentiligidir babalarimiz yillardan beri tas firin erkegi olarak ogretti bize bunları -
Ya yok çocuk aslında çok kibar düzgün biri ama kadınların yüzde 90i kibarliktan anlamaz keko severlerdirquote:
Orijinalden alıntı: Monomanhocam bende asosyal biri olmama rağmen böyle aşırı nerd insanlar inanılmaz itici geliyor, hayal dünyasında yaşıyolar birnevi şizofreninin hafif versiyonu gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
uydurma olduğunu düşünüyorum bu programın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geri al lafini sen nasil olurda HARDCORE PAZARLIK programina dil uzatırsın haquote:
Orijinalden alıntı: Anormal zirveuydurma olduğunu düşünüyorum bu programın
Hamzacigim sen buyuyunce ne olacaksin ???
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: flyer_migHamzacigim sen buyuyunce ne olacaksin ???
AT terbiyecisi ve 2. el telefon alım satım imparatoru
-
haklısın hocam, kime iyi davransam belli bir süre onlarda bana iyi davranıp sonrasında kullanmaya çalışıyorlar, farklı kişilerde olsa hep aynı şey oluyor
-
Up
videoyu izlemedim ama nerd olmamak için birinin bana sebep sunmasına ihtiyaç yok. adı üstünde, nerd. bu arada gözlükten ne istedin anlamış değilim hocam. doğru seçilmiş bir gözlük tipe katkı bile yapabilir.
-
nerd olabilecek imkan bulanlar sevinmeli bence o kadar kötü bakmıyorum ben.
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806AT terbiyecisi ve 2. el telefon alım satım imparatoru
Alıntıları GösterAt terbiyecisi mi? ATLAR EN TERBİYELİ HAYVANLARDIR. DOĞUŞTAN TERBİYELİDİRLER. BU YAZDIĞINIZI GÖRMEZDEN GELİYORUM...
-
hocam günde kaç saat dışarı çıkıyorsun?
-
Bence kötü gözle bakıyor insanlar gözlüğe yaquote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisivideoyu izlemedim ama nerd olmamak için birinin bana sebep sunmasına ihtiyaç yok. adı üstünde, nerd. bu arada gözlükten ne istedin anlamış değilim hocam. doğru seçilmiş bir gözlük tipe katkı bile yapabilir.
0quote:
Orijinalden alıntı: crux07hocam günde kaç saat dışarı çıkıyorsun?
Sıfır
Pandemi var + günde 3 4 saat ders çalışmak zorundayım
Pandemiden önce günde 2 saat çıkardım en az :(
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Bence kötü gözle bakıyor insanlar gözlüğe ya
Alıntıları Gösteronların ayıbı hocam. zaten o insanların fikirleri değersiz demektir.
-
AH BE USTA ŞİİRLERİNİ UNUTMUŞUM VE ÇOK ÖZLEMİŞİM
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X