Bu egosu tavan yapan kadınlar, bu ameleler aç ve düşük kalite, o yüzden bana yürüyorlar şeklinde düşünmüyorlar mı peki? Ben kadın olsaydım, bana yürüyen sefillerin, yıkık tipler olduklarını saniyesinde anlardım aksine bence bu yürümeleri hakaret olarak algılamaları gerekir. Bana hakaret gibi gelirdi gerçekten. Acaba bende bir sorun mu var neden bu ameleler bana yürüyor ama iclerinden düzgün biri çıkmıyor diye düşünürdüm.. Bence onlarda da böyle bir problem mutlaka vardır. Yani düşün ki, günde 100 amele yürüyor ama hepsi primat. Bence çoğu kafayı yiyordur çünkü gerçekten şansı olan erkekler de seçici oluyor. Önüne gelen her kadınla ilgilenmiyorlar. Zaten önüne gelen her kadınla ilgilenmek, erkeğin doğasına aykırı. Hoşuna gitmezse eline gecirsen bile muhtemelen zevk vermez bir de o kisiyle evleneceksin surekli sana zimmetlenecek. Bu abazalar sayıları çok biliyorum ama bu erkek doğasına bile aykırı bir durum, bu nasıl bir mevzu ki, bu primatlar önlerine gelene yazılıp doğaya aykırı hareket ediyorlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Haziran 2025; 4:5:19 > |