Şimdi Ara

Neden esmer kızlar havalı oluyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
24.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mc_fosil

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel_

esmerler güzel oluyo sarışınlar dahada güzel oluyo kızıllar zaten ayrı bi olay beyaz tenlilerin her türlüsü süper koyu tenliler de güzel aslında ama en güzelleri yeşil gözlüleri mavi gözlüler en güzeli ama kahverengi gözlüde olur yani onlarda iyi kısalar heryerde olmuyo ama neşeli oluyolar ondan güzel uzunlar zaten kelime yok açıklicak şişmanlar fazladan yastık varmış gibi güzel yanları var zayıflar fazla terlemiyor o yüzden daha iyi oluyor...

Önceliğim beyaz ten, renkli göz ve sarı saç..Esmer tenli kızlar hakkında @Cumhuriyet doğru söylemiş. Onun dışında pek işim olmaz.

• bence sen yeterince açık tenli ve saçlı kız tanımamışsın abi esmer kızların bazıları cok uyuz tipler oldugu doğrudur ama kesinlikle havalılık konusunda sarı saç buğdauy tenle yarışamazlar

ayrıca esmer erkekler sarışın kızlarda hoşlanır diye bi kaide yok defalarca aksini gördü ve bende beyaz tenliyim hatta fazlasıyla ve sarışınları tercih ederim he illa esmer olacaksa teni esmer olmayacak saçı siyah teni bembeyaz süt gibi olsun canımı yesin

bu arada bu başlık haddini aşar benden demesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicool -- 13 Ekim 2011; 6:20:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oldsalt

quote:

Orijinalden alıntı: Satruyto

Boşa dememiş ünlü düşünür "sarışının adı esmerin tadı diye"

Atadan dededen hiç duymadın mı? Besle kırı,, bin doru'ya

Kardeş senin devreler yandı herhalde biz burda insanlardan bahsediyoruz.Atlarla evlenmek istiyosan hindistana git.

•  Neden esmer kızlar havalı oluyor
  • Birinci tercihim doğal kızıllar. Nam-ı diğer redheadler Şaka bi yana beyaz ten renkli göz renkli saç her zaman iyidir. Esmerleri sevmem. Kıllı olabiliteleri yüksek. Ve malum yerleri yarasa gibi oluyo genelinin
  • Sarışın sevilmezmi

Neden esmer kızlar havalı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajans-DH_Ajanss -- 13 Ekim 2011; 13:29:07 >
  • Biri esmer mi dedi?

YALARINNN!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genryuusai

• esmer renkli gozlu bir kiz olsam cok zengin olurdum
  • 1) beyaz tenli, boyu 165cm, siyah saçlı, dudakları, ayakları vs düzgün, yüzü çok tatlı,düşüncelerimiz aynı,maddi durumu orta, ailesi anlayışlı,ailesi beni taniyor.

2) esmer ama kara değil buğday tenli, 1,75cm boy, yüzü orta guzellikte, penti bacak modeli, düşüncelerimiz aynı ama çok boş konuşuyor, maddi durumu benle aynı, ailesi anlayissiz, ailesi beni tanıyor.

Siz olsanız hangi kızı tercih ederdiniz neden, ben çok kararsız kaldım.
    Esmer evet daha havalı ama parası olduğundan, her ikiside bana karşı normal, esmerin çene biktiriyor beni, beyaz tenli ilede çok ortak yönümüz var. Esmer bacak modeli olsada beyaz temponun bacakları daha çok hoşuma gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madeofhate

quote:

Orijinalden alıntı: pasgeuk

beyaz tenli erkekler esmerlerden hoşlanır, esmer erkekler sarısınlardan. kızlarda böyledir.

tam tersi ben beyazlardan hoşlanıyorum beyaz tenli olmama rağmen.beyaz tenli sarışın,açık kumral,kızıl kızlar önceliğimdir.esmer kızlar zenci gibi gözüküyorlar gözüme.hafif bir esmerlik bile soğumama yetiyor.

Bir ırkçı arkadaşımıza daha merhaba diyoruz.
  • siyaha çalmayacak şekilde biraz esmer olacak teni yeşil gözlü olacak oyşhhh !!!birbir11!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muvaZaa xD -- 13 Ekim 2011; 14:31:35 >
  • up!
  • Her erkeğin kendilerine taptığını sandıkları için böyle bu olay. Bir de tanıdığım çoğu esmer kız sarışınlardan nefret ediyor. Aptallar, çirkinler gibi konuşuyorlar sarışın hemcinsleri hakkında.
    Güzellik olarak benim sarışın, yeşil gözlü kızları beğenirim. Keşke benim beğenmem yetse.
    Arkadaş asosyal, kısa, ayrı bir yakışıklılığı olmayan, göbekli abim bile buldu kendine göre kumral, yeşil gözlü birini. Ben bu adam başımıza kalır diyordum. Bir de abim öyle çoğu kızı aptal falan bulur, bir kızla muhabbeti ilerlettiğini hiç duymadım, abazan değil. Bu kadar yılımı sorgulama sebebim oldu kitapsız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subsub -- 13 Ekim 2011; 19:35:30 >
  • Önceden bende sarışın renkli gözlü hatun hasasıydım, hatta siyah saçlı kahverengi kızlar bana çok basit renksiz zevksiz gelirdi, ama sarışın hatunları elde edince şimdi esmer ten yada buğday ten beyaz ten kara kaşlı kara gözlü hatunlara kafayı takmış durumdayım
  • Güzeller çünkü.
  • SARIŞININ ADI ESMERİN TADI

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.