Şimdi Ara

Neden Erkekler Teklif Eder ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben bunu anlamıyorum. Birazda Kızlar çıkma teklif etsin. Bize karşı duygularını söylesin.
    Ayıp mı la? Hem kızlardaki şu şımarıklıkta ortadan kalmış olurdu.

Not: Yaralı değilim, düşüncelerimi belirttim.

• Bu forumdan bir arkadaşın sözü vardı ondan alıntı yapayım;

Hiç sperme giden yumurta gördün mü?
  • Çünkü eşşeğin nickinden dolayı şaka bir yana , kız teklifleri alacak tıpkı şirket gibi, en iyi teklifi kabul edecek.Biz erkeklerin pek seçme şansı yok seçiliyoruz genelde.
  • Alan onlar çünkü.
  • Lise zamanlarında kızlar ediyor ama ileriki zamanlarda ilk adımı erkeklerden bekliyorlar, nedenini bende bilmiyorum. Küçük düşmemek için olabilir. Hani reddedersek felan diye.
  • Erkek ve kadın arasındaki farktan olabilir. Hormonlarla alakalıdır yani belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KomsununOglu

Lise zamanlarında kızlar ediyor ama ileriki zamanlarda ilk adımı erkeklerden bekliyorlar, nedenini bende bilmiyorum. Küçük düşmemek için olabilir. Hani reddedersek felan diye.

Bende bunu demek istiyorum. Kızlar küçük düşüyorda erkekler düşmüyormu. Erkeklerinde bi duygusu var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yoo ben etmiyom ?

• quote:

Orijinalden alıntı: WhatsUp?

Bu forumdan bir arkadaşın sözü vardı ondan alıntı yapayım;

Hiç sperme giden yumurta gördün mü?

Sandalyeden düştüm yerden yazıyorum
  • Kızlarında ettiğini şahit oldum ama çok yakışıklı olunca

Lisede iken yalan olmasın kız benden bir arkadaşını gönderek tanışmak istemişti lise3 dü galiba geri çevirdim

Not: rüya filan değil
  • edenler var ama çok az lise başlarında 2 kere kızlar etmişti ondada benim öküzlüğüm vardı sevdiğimi biliyorlar onlarda beni seviyor bilerek itiraf etmiyordum dersler yoğundu zaten ama şimdi çok kesat 1hatta-2 haftaya bende bir teklifte bulunacağım . birde bu kadar herşeyi büyüten ve dedikoducu yobazların arasında kızın teklif etmesinin nasıl bir şeyle karşılanacağını tahmin ettiniz mi
  • cunku iliskilerde hep erkeğin sozu gecer
    EDİT:Ağırlığını koyarsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Beyler ben bunu anlamıyorum. Birazda Kızlar çıkma teklif etsin. Bize karşı duygularını söylesin.
    Ayıp mı la? Hem kızlardaki şu şımarıklıkta ortadan kalmış olurdu.

Not: Yaralı değilim, düşüncelerimi belirttim.

Valla hocam iddia gibi olmasin ama simdiye kadar ben hicbir kiza teklif etmedim hoslandigim tum kizlara ettirdim...

• harbiden güzel olurdu düşünsenize avmde siziniz karşıdan kız geliyosize teklif ediyo bizde eror veriyoruz hali ile
  • Çünkü ...

• Her ülkeye ve geleneğe göre değişiklik gösterir. Şöyleki namus kavramı olan ülkelerde bayanların teklif etmesi doğru karşılanmaz. Yine bazı gelişmemiş ülkelerdeki erkeklerin 15 yaşına kadar beynindeki tek şey dişi kavramıdır ve bu yüzden bayanların teklif etmesi ayıp karşılanır hemen o bayana yakıştırmalar yapılır. İşte Türkiyede bu ikiside mevcut. Ha ingiltereye gidersin hollandaya gidersin o ayrı inanki erkeklerin teklif ettiği kadar erkeğe teklif eden kızı bolca bulursun.
  • Bunun tek bir sebebi var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

Bunun tek bir sebebi var...

ayak kokusu mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.