Şimdi Ara

NEDEN EMNİYET KEMERİ TAKMIYORUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Takmamamızın geçerli bir sebebi var mı? Emniyet kemeri dışarıdan "sadece korkaklar takar" tabiri yüzünden mi takılmıyor?
    Sizin emniyet kemeri takmama "bahaneniz" nedir?

• Otobuslerde olmuyor ondan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de emniyet kemeri takanlara enayi ve ezik gözüyle bakılır.Ben yurt dışında normal insan gibi takıyorum valla.3. Sınıf zihniyetin olmadığı yerde ölümlü kazalar az okur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkemizin siyasi oy oranından çıkarabilirsin neden takılıp takılmadığını
  • Otobüslerde balık istifi ile gidiyoruz ama normal araçta emniyet kemeri takmayınca eşek yükü ile ceza kesiyorlar anlamış değilim.
  • Her şeyi ne Genelliyorsunuz. 2016 yılında takmayan mı kaldı ? Onu geçtim nasıl bir arabanız var? Bizimki susmuyor gitmiyor zırt pırt uyarı veriyor.

• Şurdan şuraya gidiyoz kemer mi takıcaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EMNİYET KEMERİ DEĞİŞİMİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nice Beach

Her şeyi ne Genelliyorsunuz. 2016 yılında takmayan mı kaldı ? Onu geçtim nasıl bir arabanız var? Bizimki susmuyor gitmiyor zırt pırt uyarı veriyor.

tokası var onun onu takınca ötmüyo :D,
  • Yok ki takalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 29 Nisan 2016; 23:07:41 >
  • Şov

• quote:

Orijinalden alıntı: OsmanlıSoylusu

quote:

Orijinalden alıntı: Nice Beach

Her şeyi ne Genelliyorsunuz. 2016 yılında takmayan mı kaldı ? Onu geçtim nasıl bir arabanız var? Bizimki susmuyor gitmiyor zırt pırt uyarı veriyor.

tokası var onun onu takınca ötmüyo :D,

Doğru hocam yeni aklıma geldi. Peder bey kullanıyordu :D

• Okul servisinde tehlikeli koltuklarda emniyet kemeri takıyorum ve bazen gülüyorlar, niye takıyorsun diyorlar. Keşke şu emojiyi gerçekte de yapabilsem

• Her zaman takarım,ikazı susmuyor artı olarak da kaza anında hava yastığı açılmıyor.
  • Egitimsizlikten.Su an Almanya`dayim.Adamlar en ufak telikeli hareketten bile uzaklar ancak bakkala giderken bile kemer takiyor ve herkes takmadan hareket etmiyor.Aliskin olmamamdan sebep surekli unutuyorum ve surekli uyariyorlar.
  • ben takıyorum biner binmez, babam koltuğun altıdan sökmüş fişi, geçen gördüm taktım, şimdi o sesi duymamak için o da takıyor
  • sürekli takıyorum sıkıntı yok
  • 24 saat takılı, koltuğun arkasından

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üşenme ve nasıl olsa kısa mesafe gideceğim düşüncesi. Zaten ölümlü kazalrın bir çoğu da kısa mesafelerde gerçekleşiyor. Nasıl olsa yolum kısa deniyor ve sonuçta gerçekten kısa bir yola sahip olunuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.