Şimdi Ara

Neden düzgün beslenenlere saygı duyulmuyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
6.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde tek basıma yasıyorum. Bir beslenme düzeni uydurdum o sekilde devam ediyorum. Takıntılı bir biçimde değil, sürdürülebilir bir diyet benimki. Spor da yaptığım için(almam gereken bir protein var) sabahları 3,4 yumurta yerim 2 sinin sarısını atarım veya kedilere saklarım. Ne zaman ailemi ziyarete gelsem kahvaltıda sen kafayı yemişsin, takıntılısın, israf ediyosun madem 2 yumurta ye gibi laflar işitiyorum. Ana yemeklerde de öyle. Yağsız bir vücudum olduğundan ötürü çok zayıfsın tepkileri falan. Cidden rahatsız etmeye basladı beni. Yani garipler. Kadın bana yulaf yeme biraz beyaz ekmek ye zayıfsın diyor. Abi ben mi cidden anormalim, yoksa bunlar mı öyle? Neden bu denli saygısızlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendileri şişman, yağlı ve tık nefes olduklarından öyle olmamaya çalışan birileri olunca bunu şahıslarına hakaret sayıyorlar.

• Yengeç mentalitesi

• Kadın dediğin annen mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz1907

Kadın dediğin annen mi acaba?
    Değil, akraba

• yumurtayla vur
  • Eşimin doğumu geliyor diye artık dışarı çıkamıyoruz. Bende evde spora başladım. Senin yaptığın ile hemen hemen yakın bir program takip ediyorum yerken. 2 senedir elime ağırlık almamışım, yağdan kas kalmamış vucutta, sigaradan dolayı nefes yetmiyor kardiyo haraket yapamıyorum.

Yani sana saçma fikir verenlere 5 katı merdiven siz çıkmalarını söyle sonra tekrar konuş de bak bakalım birşey diyebilecekler mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklarım fazla iyi duyuyor
    7 yıl önce açıldı
    sessiz insan neden hep ezilir ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana da diyorlar dert etme bizim toplum muhazafakardir. Yeni birseye alisamiyorlar veya acik degiller.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sporcu adamım de

• hocam ektomorf bir zargana mısınız? kaç kilosunuz merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: IOserI

Eşimin doğumu geliyor diye artık dışarı çıkamıyoruz. Bende evde spora başladım. Senin yaptığın ile hemen hemen yakın bir program takip ediyorum yerken. 2 senedir elime ağırlık almamışım, yağdan kas kalmamış vucutta, sigaradan dolayı nefes yetmiyor kardiyo haraket yapamıyorum.

Yani sana saçma fikir verenlere 5 katı merdiven siz çıkmalarını söyle sonra tekrar konuş de bak bakalım birşey diyebilecekler mi
    Benim asla eşim olmayacak , bulgur kazanı gibi kafam komodo ejderi gibi boynum ve tipsiz olduğum dan değil , ayakbının eşi , terliğin eşi olur. Eş kelimesi o manayı karşılamıyor.
    İlk dayı olcağımı öğrendiğimde gebelik hamilelik hakkında her konuyu öğrenmek için kollarımı sıvamıştım. Hediye olarak herkesin aldığı kıyamet bebek odası dışında kimsenin düşünemediği ateş ölçer almıştım. Sizinde almanızı ısrarla tavsiye ederim. Çocuğunuz bir yüksek ateşli havale geçirip sonra benim gibi olur ıq su tabana vurup tekrar yükseklir dh da garip garip başlıklar altında konu açar. Ömür boyu uğraşmak zorunda kalırsınız. Şimdiden kaliteli bir ateş ölçer ile tetbirinizi alın.
    Hamileleğin son günlerin de doğumun yaklaştığı zamanlar eşinizden uzak durun, kadıncaz sitrese girmesin , bir de karşın da gareziniz var gibi spor yapmayın o orada açı sitres içinde siz spor yapıyorsunuz. Ben olsam spor yapmak yerine uzun süre cinsel birlikteliğin gerçekleşmeyeceğini düşünüp tebbirimi alırdım. Baldız işi pişirirdik ....

Erkek adamın erkek evladı olurmuş ..
    Hayırlı ,ömrü uzun olsun

Ben şunu anlamadım eşiniz hamile aşeriyor çok iyi beslenmesi gerektiği zaman siz kilo mu aldınız, onun beslenme şekli sizi de mi etkiledi.

• yumurtanin sarisi niye atilir? sarisinda da beyazi kadar protein var, tadi da beyazindan acik ara daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hynx

yumurtanin sarisi niye atilir? sarisinda da beyazi kadar protein var, tadi da beyazindan acik ara daha iyi.
    yumurtanın tüm yağı sarısında bulunur kolestrol vs için çok fazla sarısı yenmez
  • Ben de her sabah 45g yulaf ezmesi , 2 tam yumurtadan oluşan omlet yapıyorum yanına ağzı tatlandıracak herhangi bir kahvaltılık ürün yiyorum. Aile ile kahvaltı edecekse o gün sabah kahvaltısını salıyorum öğlen ekmeği çıkarıyorum hocam. Başka türlü yapacak bir şey yok. Birazda salmak lazım. İnsanız sonuçta.

• Hocam düzgün vücut yapmış birine zayıf demez kimse akrabaların doğruları söylemiş
    Belli ki spor yaparak zayıflayıp hacimsiz tıknaz bir vücut (zargana) elde etmişsin kilo alıp hacim kütle arttırman hunk olman gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 26 Ocak 2020; 13:57:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abboww

Hocam düzgün vücut yapmış birine zayıf demez kimse akrabaların doğruları söylemiş
    Belli ki spor yaparak zayıflayıp hacimsiz tıknaz bir vücut (zargana) elde etmişsin kilo alıp hacim kütle arttırman hunk olman gerekli
    Suan hipertrofi devam ediyor. Sisman göbekli biriydim 1 sene öncesinde. Sporumu da düzgün yapıyorum. Bicepslerim d üğmdüzdü suan gayet iyi tepecik formuna geldi. Annemin karnında 42 cm kol olmayacak herhalde?

• hynx kullanıcısına yanıt
    Yumurtanın sarısı ve beyazının besin değerleri farklıdır, sarısı yağ olarakta yüksektir. Ben alerji olduğum için yemiyorum herkesin bir nedeni olabilir bu konularda.

• Bu konuda naşlıktaki arkadaşım çok haklı. Millet sağlıktan kaliteli besinden bi haber yaşıyor. Bu konuda gününü fast foodla geçiren kişiler laf söylüyor sigaraya alkole abanan kişiler laf söyleyince birde konu trajikomik bir hal alıyor. İnsanların senin yediğine sana bırak kendine saygısı yok ilk önce. Karnı doysunda bok yesinler razı bir çoğu.

• tamamen cehalet beyaz ekmeğin doyurucu olduğunu düşünen birisine yav he de geç işte ya bende evde ailemle muhalefet halinde yaşıyorum onlar 2 merdiven çıkarken tıkanıyor ben 5km durmadan koşabiliyorum eve koşu bandı aldım ailem belki spora biraz ilgi sarar diye yok canım onların ilgilendikleri nokta ekmek. Geçenlerde dedemin şekeri fırladı 600 lere alel acele hastaneye koştuk acaba kim doğru yaşıyor kim yanlış yaşıyor düşünün dedim. Zor azizim bizim gibi sağlıklı kalmak isteyen insanların bu ülkede işi çok zor be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A157177B3

hocam ektomorf bir zargana mısınız? kaç kilosunuz merak ettim
    70 kiloyum da baya göbekliydim hep. O zaman da neden dısardan yiyosun diye söylenirlerdi. Simdi karın kaslarım yavastan belli olmaya, koldaki damarlar çıkmaya kas görüntüsü olusmaya basladı. Zayıf değilim, muazzam kaslı da değilim bakalım gelismeye calısıyoruz

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.